Tristania Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Tonight is the night Nego sta ce Nordica da svira od Nightwisha???? Blessed Be Quote
VOJVODA Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 U majcinu, polozih ispit, i danas se razboleh! I dok su ljudi sad na svirci, ja sedim ovde i smaram se na yum-u! Necu bre, necu! Quote
Tatyannahhh Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 jebote kako ste jebali mame milosne!!!!!!!!ja sam se provela najbolje od svih svirki do sad!!!!!!!!!Srki covece,podizes majicu da se obrises i ja ti pruzam ruku da ti pipnem i osetim ( ) stomacic a ti nista!c,c,c... auuuuuuuu!!!!!!zlo bese al kad bi eto za tvoju pacijentkinju otpevao Bed Of Nails... Wild Child me je odusevio!!!!!!!Tako mi je trebala ta pesmica...!Poljub za nase prorock-e!!!!! Quote
Aris Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Kako je bilo ovog puta na svirci? Quote
shock! Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Kako je bilo ovog puta na svirci? fantasticno, bilo je stvarno do yaya, svirali su odlicno, odabir pesama vrlo dobar, najveca ludila na Symphony of Destruction, Maidenima,Ace of spades, Sweet Child..... atmosfera - odlicna, u prvim redovima loodilo, poneka manja sutka, pohvale za GB - Crew, energicno,energicno tako treba inace rece mi ortak koji je stojao nesto pozadi da su se dve ribe peglale pola sata i da su se ljudi valjali od smeha , jel neko video to?? p.s od mene hvala za BJ-a, Whitesnake i Wild Child, to mi je trebalo veceras Edited November 28, 2004 by shock! Quote
BloodElfica Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Znaci bilo je FENOMENALNO, najbolje od svih prorocnih svirki!!!! Razvalili ste!!! Ma kiss za svaku pesmu ponaosob!! Jos samo da mi nije nestao mobilni :'( Quote
Tristania Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) JAOJ Apsolutno ludilo!!!!!!!!!!!!! Ala me boli glava Ja neznam ovo je bilo fenomenalno, steta sto nisam upoznao shocka!!! Mada ti si mene sigurno video Za mene najlepsi trenutak veceri kad se Srki popeo na binu i sa clanovima Nordice krenuo da peva Wild Child!!!!! Odusevili ste me momci sa klavijaturama na pocetku pesme Totalni RIIIIOOOOOTTTT Blessed Be Edited November 28, 2004 by Tristania Quote
Tristania Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Iris provericu da nije ostao kod mene u kolima!!!!! I da izvinjavam se Gothicnom sto sam mu razbio pola usne Blessed Be Edited November 28, 2004 by Tristania Quote
Dark Sonja Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Srki, hvala za Wild Child i Kerber........ Svirka je bila super!!! Quote
Gothic Angel Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Iris provericu da nije ostao kod mene u kolima!!!!! I da izvinjavam se Gothicnom sto sam mu razbio pola usne Blessed Be Nista brate, sad ces ti morati da ljubis maloletnice umesto mene Quote
Tatyannahhh Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 inace rece mi ortak koji je stojao nesto pozadi da su se dve ribe peglale pola sata i da su se ljudi valjali od smeha , jel neko video to?? ja videla naletele na mene kad sam izlazila!!!!!! ono nije bila tuca nego valjanje po podu...bezveze Quote
Tristania Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ja videla naletele na mene kad sam izlazila!!!!!! ono nije bila tuca nego valjanje po podu...bezveze Valjanje u blatu Quote
Wild Rose Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Svirka je bila extra i mnogo sam se dobro provela! Slazem se sa shock!-om za pesmice koje ste svirali, jedino mi je malo zafalila I just died... Nordica je bila skroz oki... Lepe pesmice su svirali. Ah taj NW-budi secanja... Cudo da Neca nije uocio fajt one dve ribe... I tako... Znaci i sledeci put kola puna alkohola ispred Kuglasa! Quote
Tristania Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 I tako... Znaci i sledeci put kola puna alkohola ispred Kuglasa! Quote
Telcontar Posted November 28, 2004 Author Report Posted November 28, 2004 Neca je gledao u momke na bini, pa nije video fajt.... Steta, mora da je bilo zanimljiuvo... Irena, da to nisu tvoje drugarice ??? Mislim nestal su pa ?? Shock, drago mi je da smo se upoznali I da bilo je looodoooo Bash super Quote
BloodElfica Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Iris provericu da nije ostao kod mene u kolima!!!!! I da izvinjavam se Gothicnom sto sam mu razbio pola usne Blessed Be Ti si mi last hope Au Risbo BASH nije imao srece sinoc, ode pivo, ode usna... ccc.. @Neca: Da znas da mozda i jesu Moracu da se raspitam, cula sam se s jednom, ali mi nista nije pomenula! Edited November 28, 2004 by BloodElfica Quote
Tatyannahhh Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Neca je gledao u momke na bini, pa nije video fajt.... dude you're so gay! Quote
shock! Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 (edited) Ja neznam ovo je bilo fenomenalno, steta sto nisam upoznao shocka!!! sledeci put batice... jebiga , nego steta bre sto se nisam napio ko covek jebote pa da bude pravo jebanje Edited November 29, 2004 by shock! Quote
Tristania Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 sledeci put batice... jebiga , nego steta bre sto se nisam napio ko covek jebote pa da bude pravo jebanje Znas najcrnje od svega sto su mi ovi moji objasnili ko si ti i nas dvojca smo stajali jedan pored drugog veci deo svirke Ja sam bio onaj sa Tarjom na majci A sto se tice jebanja opet ce biti pun prtljaznik alkohola pa cemo moci ko ljudi da se odvalimo Quote
BloodElfica Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Upravo sam dosla do neverovatnog zakljucka: Nule NEOPISIVO lici na Tarju!!! Ne, ali NAJOZBILJNIJE. Malo se samo zagledajte u avatar i videcete. Samo periku da mu kupimo i moze ladno da se uda za pola GB Crew-a, mada bi ga oni i bez perike.. i vec jesu... o sangrije mu, nije to bila poenta, ali kad se sve svodi na... to, jel? Quote
Telcontar Posted November 29, 2004 Author Report Posted November 29, 2004 Nule lici na tarju.... a zato mi se svidja ta ga tako cesto... khm... molesting.. khm... Quote
Tatyannahhh Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 sledeci put batice... jebiga , nego steta bre sto se nisam napio ko covek jebote pa da bude pravo jebanje sto psujes toliko majku mu jebem???? Quote
shock! Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 (edited) sto psujes toliko majku mu jebem???? ne znam majku mu jebem , kazu mi ljudi u zadnje vreme da psujem ko kocijas Edited November 30, 2004 by shock! Quote
Telcontar Posted December 1, 2004 Author Report Posted December 1, 2004 Zato sto ide da gleda wasp AAAAAA Srdjane, jel svirate negde za novu godinu [ ako kazes holidej, mrtav si... ] Quote
BloodElfica Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Zato sto ide da gleda wasp AAAAAA Srdjane, jel svirate negde za novu godinu [ ako kazes holidej, mrtav si... ] NEVER underestimate the power of the Bitch #1! P.S. E Neco neko te je pozdravio i... cek sad cu na PP. Quote
Recommended Posts