Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ovako : ko nije bio na W.A.S.P.-u (a bio je u mogucnosti ) , ne zna sta je propustio. Totalno ludilo icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Jedine dve zamerke su sto je koncert trajao kratko ( 1h i 20 min) i sto nisu svirali moju omiljenu Chaisaw Charlie (murders in the new morgue), ali u svakom slucaju Blackie svaka cast pivopije.gif

Negro , ovo je tema za Prorock pa da najavim neke svirkice za bliskiju buducnost:

3.12.Odzaci

4.12.Opovo

9.12.Stratus Zemun

10.12.Zeppelin Zrenjanin

11.12.----IIIIIIIII-------

18.12. Red&Cool Vrsac

Da napomena za Novaka sviramo u Beceju u klubu Floyd

Veliki poz ja se nadam da se vidimo 9-og u Stratusu (ex Magnum)

Posted

U BECEJU ???

Pa majku mu, kako da idemo u becej za novu godinu.....

Ja i nule smo bas veceras pricali da bi mogli na prorock za novu, kad eto ti sad....

E da sam samo imao para, isao bi na wasp.... i peske, samo da sam imao makar za kartu....

Posted
Crni Srle, zasto 9.? A MH? I zasto becej, a ja sam racunao na Hail & Kill za novu!!! Ovako vas necu cuti do sledece godine. Ali sta sad, bili ste stvarno dobri i napravili haos! Eto mene sledeci put u Bg i okolini opet u prvom redu, pa bar za Runaway!!!!!!!
Posted
U BECEJU ???

Pa majku mu, kako da idemo u becej za novu godinu.....

hehe..pa bila bi lepa promena... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ne ozbiljno,ja sam se tako divno provela na svirci da ne mogu da docekam opet!!!!!!!!!!!!!!!izgleda za novu zabod kod nekog - hteo ne hteo icon_smile.gif

Posted (edited)

E ovako : ko nije bio na W.A.S.P.-u (a bio je u mogucnosti ) , ne zna sta je propustio. Totalno ludilo  icon_rockdevil.gif  icon_rockdevil.gif  icon_rockdevil.gif

Jedine dve zamerke su sto je koncert trajao kratko ( 1h i 20 min) i sto nisu svirali moju omiljenu Chaisaw Charlie (murders in the new morgue), ali u svakom slucaju Blackie svaka cast pivopije.gif

ma ti se samo zalis icon_da.gifpivopije.gif

istina,mogao je malo duze da traje,ali je bio savrsen icon_rockdevil.gif

Edited by *Silent Angel*
Posted

Ljudi opet sam zeznuo stvar. wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Naravno da ne sviramo 9.12. jer je tada Machine Head i to ne sme da se propusti

Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u, ali javicu vam kada budem saznao , a ne da vam dajem lazne informacije , kao ovo za 9-ti.

Sto se tice NS-a , nista se jos ne zna , jer me drndaju gazde pojedinih klubova , te hoce piski te nece piski.

I jos jedna stvar, kada sviramo u Bg-u za novaka niko ne moze da dodje , sad kada sviramo u Beceju sad se svi zale???????

Svakako da se vidimo na Machine Head-u musik19.gifpivopije.gifmusik19.gif

Posted

I jos jedna stvar, kada sviramo u Bg-u za novaka niko ne moze da dodje , sad kada sviramo u Beceju sad se svi zale???????

evo i ja se zalim icon_evil.gificon_evil.gif

Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u,

user posted image

Posted (edited)

Maznuo si mi smajlija!!!!!! icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

Ne mogu da verujem....

user posted image

icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

sta cu kad je totalna gotiva od smajlija, cim sam ga video znao sam da cu ti ga maznuti kad tad mrred.gifmrred.gifmrred.gificon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

Edited by shock!
Posted (edited)

user posted imageuser posted image

stvarno su ti gotiva smajliji icon_da.gificon_da.gif , nego da se vratimo da temu....PROROCK RULES YEAAHHHH icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nece ti tu mama pomoci

hm dobro onda... TATA icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by shock!
Posted
Ljudi opet sam zeznuo stvar. wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Naravno da ne sviramo 9.12. jer je tada Machine Head i to ne sme da se propusti

Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u, ali javicu vam kada budem saznao , a ne da vam dajem lazne informacije , kao ovo za 9-ti.

Sto se tice NS-a , nista se jos ne zna , jer me drndaju gazde pojedinih klubova , te hoce piski te nece piski.

Svakako da se vidimo na Machine Head-u

E tako vec moze! Na MH-u se vidimo, a ti pisi cim se dogovorite za BG ili nesto blize... Ako bude i Pozarevac slucajno bila bi to dobra prilika da opet zbrisem donde! Anyway, see you soon I guess...

Posted

To nesto na moj racun za proslu godin a ?????

Pa sta da radim kad oni u holideju lupaju po usima... icon_smile.gificon_smile.gif

Ma bar za "srpsku" novu svirajte u bgd-u icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif