icon Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 E ovako : ko nije bio na W.A.S.P.-u (a bio je u mogucnosti ) , ne zna sta je propustio. Totalno ludilo Jedine dve zamerke su sto je koncert trajao kratko ( 1h i 20 min) i sto nisu svirali moju omiljenu Chaisaw Charlie (murders in the new morgue), ali u svakom slucaju Blackie svaka cast Negro , ovo je tema za Prorock pa da najavim neke svirkice za bliskiju buducnost: 3.12.Odzaci 4.12.Opovo 9.12.Stratus Zemun 10.12.Zeppelin Zrenjanin 11.12.----IIIIIIIII------- 18.12. Red&Cool Vrsac Da napomena za Novaka sviramo u Beceju u klubu Floyd Veliki poz ja se nadam da se vidimo 9-og u Stratusu (ex Magnum) Quote
Telcontar Posted December 2, 2004 Author Report Posted December 2, 2004 U BECEJU ??? Pa majku mu, kako da idemo u becej za novu godinu..... Ja i nule smo bas veceras pricali da bi mogli na prorock za novu, kad eto ti sad.... E da sam samo imao para, isao bi na wasp.... i peske, samo da sam imao makar za kartu.... Quote
mpmiha Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Crni Srle, zasto 9.? A MH? I zasto becej, a ja sam racunao na Hail & Kill za novu!!! Ovako vas necu cuti do sledece godine. Ali sta sad, bili ste stvarno dobri i napravili haos! Eto mene sledeci put u Bg i okolini opet u prvom redu, pa bar za Runaway!!!!!!! Quote
Tatyannahhh Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 U BECEJU ??? Pa majku mu, kako da idemo u becej za novu godinu..... hehe..pa bila bi lepa promena... ne ozbiljno,ja sam se tako divno provela na svirci da ne mogu da docekam opet!!!!!!!!!!!!!!!izgleda za novu zabod kod nekog - hteo ne hteo Quote
Tristania Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 9.12.Stratus Zemun Oce li biti neka podrska ili svirate solo ??? Quote
Shamandalie Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ako 9.12. svirate u Zemunu, Srki, da li da trazim za tebe neku kartu za Machine Head ili ne? Quote
*Silent Angel* Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 (edited) E ovako : ko nije bio na W.A.S.P.-u (a bio je u mogucnosti ) , ne zna sta je propustio. Totalno ludilo Jedine dve zamerke su sto je koncert trajao kratko ( 1h i 20 min) i sto nisu svirali moju omiljenu Chaisaw Charlie (murders in the new morgue), ali u svakom slucaju Blackie svaka cast ma ti se samo zalis istina,mogao je malo duze da traje,ali je bio savrsen Edited December 2, 2004 by *Silent Angel* Quote
Tatyannahhh Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 ma ti se samo zalis istina,mogao je malo duze da traje,ali je bio savrsen BILA SI???????????????????????????????? sto mi ne rece?????????? Quote
icon Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Ljudi opet sam zeznuo stvar. Naravno da ne sviramo 9.12. jer je tada Machine Head i to ne sme da se propusti Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u, ali javicu vam kada budem saznao , a ne da vam dajem lazne informacije , kao ovo za 9-ti. Sto se tice NS-a , nista se jos ne zna , jer me drndaju gazde pojedinih klubova , te hoce piski te nece piski. I jos jedna stvar, kada sviramo u Bg-u za novaka niko ne moze da dodje , sad kada sviramo u Beceju sad se svi zale??????? Svakako da se vidimo na Machine Head-u Quote
Tatyannahhh Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u, ali javicu vam kada budem saznao AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!dodj da te izljubim!!!!!!!!!! Quote
shock! Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 I jos jedna stvar, kada sviramo u Bg-u za novaka niko ne moze da dodje , sad kada sviramo u Beceju sad se svi zale??????? evo i ja se zalim Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u, Quote
Tatyannahhh Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 shock! ides sa nama???????????ajdeeeeeeeeee!!!!!!!!! Quote
shock! Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 shock! ides sa nama???????????ajdeeeeeeeeee!!!!!!!!! jeeeeeeah Quote
Dark Sonja Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 evo i ja se zalim Maznuo si mi smajlija!!!!!! Ne mogu da verujem.... Quote
Tatyannahhh Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 coolisha!!!!!!!! E srki slusam sad ovu stvar Oxygen sa King Size-om....jedva cekam opet svirku.jaooooooooo znam da sam dosadna.... HOCU PROROCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
shock! Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 (edited) Maznuo si mi smajlija!!!!!! Ne mogu da verujem.... sta cu kad je totalna gotiva od smajlija, cim sam ga video znao sam da cu ti ga maznuti kad tad Edited December 3, 2004 by shock! Quote
Dark Sonja Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 sta cu kad je totalna gotiva od smajlija, cim sam ga video znao sam da cu ti ga maznuti kad tad Quote
Evil warning Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 mamaaa, Sonja me bije Nece ti tu mama pomoci Quote
shock! Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 (edited) stvarno su ti gotiva smajliji , nego da se vratimo da temu....PROROCK RULES YEAAHHHH Nece ti tu mama pomoci hm dobro onda... TATA Edited December 3, 2004 by shock! Quote
mpmiha Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Ljudi opet sam zeznuo stvar. Naravno da ne sviramo 9.12. jer je tada Machine Head i to ne sme da se propusti Nego bice do novaka sigurno jos barem jedna svirka (ako ne i dve) u Bg-u, ali javicu vam kada budem saznao , a ne da vam dajem lazne informacije , kao ovo za 9-ti. Sto se tice NS-a , nista se jos ne zna , jer me drndaju gazde pojedinih klubova , te hoce piski te nece piski. I jos jedna stvar, kada sviramo u Bg-u za novaka niko ne moze da dodje , sad kada sviramo u Beceju sad se svi zale??????? Svakako da se vidimo na Machine Head-u E tako vec moze! Na MH-u se vidimo, a ti pisi cim se dogovorite za BG ili nesto blize... Ako bude i Pozarevac slucajno bila bi to dobra prilika da opet zbrisem donde! Anyway, see you soon I guess... Quote
Tristania Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Jupi jedva cekamo novu svirku Prorock-a a jos kada bi bila i Nordica kao podrska!!!! Sto bi rekao Oggy vec ga drkam Quote
Telcontar Posted December 4, 2004 Author Report Posted December 4, 2004 I jos jedna stvar, kada sviramo u Bg-u za novaka niko ne moze da dodje , sad kada sviramo u Beceju sad se svi zale??????? To nesto na moj racun za proslu godin a ????? Pa sta da radim kad oni u holideju lupaju po usima... Ma bar za "srpsku" novu svirajte u bgd-u Quote
Recommended Posts