Tatyannahhh Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 samo ti bre neco nesto fali.... Quote
la strega Lucia Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 (edited) Eeeeeh, niko nama nije kriv sto nismo pratili sta se ovde desava, ali tako se ispalismo u petak(26-tog)! Uzas!!! Ali, nema veze sto smo sami krivi, SMEDEREVO GROUP vam tu ispalu nece oprostiti! MA SALIM SE!!! (videce te kad vam dodjemo ) Nadam se da ce biti svirke do novaka, jer vec sam pocela da ujedam!!! Edited December 7, 2004 by red feary Quote
Nightwing Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Koliko sam shvatio (a nisam bas pametan) od svirke 9-og nema nista ali zato svirate za novu u Bgdu? Quote
icon Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Pa dobro si shvatio ne sviramo 9-og , jer je u Bg-u MH, a nisi bas ni u toku sto se novaka tice , jer smo za novaka u Beceju , ali zato smo za Srpsku 99% u Bg-u. Uskoro ce svirka tako da ne brinete. Veliki pozdrav za Smederevo Group Quote
shock! Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 a nisi bas ni u toku sto se novaka tice , jer smo za novaka u Beceju ali zato smo za Srpsku 99% u Bg-u. Uskoro ce svirka tako da ne brinete. Quote
shock! Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 (edited) Bas si recit.... nego sta, nikad ne potcenjuj moc smajlija Edited December 8, 2004 by shock! Quote
Dark Sonja Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 nego sta, nikad ne potcenjuj moc smajlija Quote
shock! Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 (edited) toliko sam se navikao na smajlije na forumu da se osecam nekako retardirano/nedoreceno dok kucam nekom sms Edited December 8, 2004 by shock! Quote
Tatyannahhh Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Uskoro ce svirka tako da ne brinete. now you're talking! Quote
nwoggy Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 E bas steta sto niste stigli da nastupate na Mertropolisovoj proslavi nove godine... A ja bas hteo da prvim RIOT!!! Quote
Tristania Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 E bas steta sto niste stigli da nastupate na Mertropolisovoj proslavi nove godine... A ja bas hteo da prvim RIOT!!! Pazi za sledecu svirku cemo i da pravimo i jos ces biti sa nama bastardima Valjda je tada bolji filing ??? Quote
Nightwing Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Pa dobro si shvatio ne sviramo 9-og , jer je u Bg-u MH, a nisi bas ni u toku sto se novaka tice , jer smo za novaka u Beceju , ali zato smo za Srpsku 99% u Bg-u. Uskoro ce svirka tako da ne brinete. Veliki pozdrav za Smederevo Group OK..fala za info...srpska nova uz ProroK...zanimljivo... Quote
Nightwing Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 toliko sam se navikao na smajlije na forumu da se osecam nekako retardirano/nedoreceno dok kucam nekom sms Imam isti problem... Srki daj ostavi neki post kod Gige... Quote
la strega Lucia Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Veliki pozdrav za Smederevo Group HVALA, HVALA! Uzvracamo pozdrave i nadamo se da cemo se videti na toj svirci uskoro, ukoliko agent za odnose sa javnoscu i delatnosti na forumu (sto ce reci JA ) opet ne zaboravi na svoje obaveze , pa propusti informacije! Quote
Tatyannahhh Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 E bas steta sto niste stigli da nastupate na Mertropolisovoj proslavi nove godine... A ja bas hteo da prvim RIOT!!! ti sad volis prorock? Quote
mpmiha Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Ajde ljudi, organizujte se, 10-ak ljudi koje mrzi da posecuje internet non-stop mene cima da se raspitam kada ce ta svirka!!! Pa vec je 12.12. a Srle rece mozda i dve do kraja godine... nama ne moze da bude mnogo i cekamo vas... A jel' moze BJ - Born To Be My Baby?!?!?!? PLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiZ!!!!!! Quote
nwoggy Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 ti sad volis prorock? Nikad ja nisam rekao da ne volim Prorok vec da me smaraju kad stalno sviraju iste pesme! Slusaj sledeci put! Quote
Telcontar Posted December 12, 2004 Author Report Posted December 12, 2004 Pa ako nadju klavijaturistu, mozda ce i biti svirke ... Da nema zainteresovanih ?? Quote
Telcontar Posted December 12, 2004 Author Report Posted December 12, 2004 Hahhaa... Sad je pitanje kako ce covek da stigne da svira i u Nordici i u Acid Rainu.... Quote
Recommended Posts