Evil warning Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Vlado,svi se otimaju o tebe Quote
Tatyannahhh Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Nikad ja nisam rekao da ne volim Prorok vec da me smaraju kad stalno sviraju iste pesme! Slusaj sledeci put! ma ja tebe volim... Quote
icon Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 E pa Vlado budi smeker i pristani da sviras sa nama Za svirku vas obavestavam u roku od 2 dana kad i gde poz Quote
*Wicked Girl* Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Umobolnici!!! Sta????!!! Imam ja lek za tebe!!! Quote
icon Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 E ovako stoje stvari. KUGLAS petak 17.12. , znaci za 4 dana. Ko voli nek izvoli Druga stvar ( mozda za neke bitna) , N.godinu ne sviramo u Beceju , jer covek je jednostavno sada shvatio da nema kesha da nam plati Tako da cete biti obavesteni na vreme , ako uspem da izbunarim negde u narednih par dana. CYA u petak Quote
shock! Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Druga stvar ( mozda za neke bitna) , N.godinu ne sviramo u Beceju BELGRADE,BELGRADE,BELGRADE Quote
Tatyannahhh Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 E ovako stoje stvari. KUGLAS petak 17.12. , znaci za 4 dana. Ko voli nek izvoli ok znaci ja sam definitivno prokleta!!!!!!!!!! kako u petak da stignem i na Nordicu i Maxa i na Intus i na Prorock??????????? oooooooooooo zivoteeeeeeeeeee!!!!!!!!! Quote
Telcontar Posted December 14, 2004 Author Report Posted December 14, 2004 Srki, vidimo se u petak, valjda cemo stici da odemo u filozof ( sviraju Nordica i Max-ov bend... pa da dodjemo kod vas... ) Ajde sad opet nek Nordica i MAx traze da budu u medju prvim bendovima, pa da ih opet neko iznapusava, a mi onda lepo posle odemo na prorock Quote
Tristania Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Samo neka Wild Child bude negde pri kraju setliste Quote
Buba :) Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 posto sam zbog jebene brace ( ) propustila proslu svirku, iskreno se nadam da cu sad doci... a zelim i da gledam maxa... o bogo bogo... Quote
Tristania Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 posto sam zbog jebene brace ( ) propustila proslu svirku, iskreno se nadam da cu sad doci... a zelim i da gledam maxa... o bogo bogo... jel ih ima trojca mozda?? Quote
Tatyannahhh Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Filozof pa Prorock??? ajde da nekako to izvedemo... Intus je jebenih 300 dindzi tako da jebi ga... Quote
Buba :) Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 jel ih ima trojca mozda?? +polubrat... blizim se kraju... morace max opet da se cepi.. Quote
Tristania Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Intus je jebenih 300 dindzi tako da jebi ga... Sta bre?? Quote
Buba :) Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 srki, ima li sanse da svirate 'wild wind' od bon jovia? Quote
Gothic Angel Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Pesma je "Wild Is The Wind" I ja bih voleo to da cujem Quote
Buba :) Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 a dobro, ja sam to odmah iskombinovala sa wild child... pamet! mnogo je lepa pesma... Quote
shock! Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 srki, ima li sanse da svirate 'wild wind' od bon jovia? vise bih voleo recimo Bad Medicine, ili neku baladu tipa I'll be there for you, i obavezno Wild Child pri kraju , i ajd cepnite neku Metallicu to mi je falilo prosli put, i i i ocuuuuu AC/DC Quote
icon Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 E jebi ga sa moje strane , nisam znao da je ovo desavanje u filozofu , a ovaj petak je jedini bio slobodan za svirku. Sto se tice novaka u Bg-u i ja bih to voleo , ali ne znam gde bi to moglo da se izvede. Za muzicke zelje ok , kad vas budem video to cemo da sviramo, ako ne sad ( jer mozete da zakasnite) , onda je velika verovatnoca u iduci cetvrtak (sviramo u STRATUS-u u Zemunu) da ce zelje biti ispunjene . Od ovih stvarcica od B.Jovi-a , najvise mi se svideo predlog za born to be my baby, a baladice tipa wild is the wind i i'll be there ... i nisu za ovakav tip svirke , ali ih ja volim. Sto se tice B.Jovi-a , sprema se nesto zanimljivo posle N. god. Drugari , nadam se da se vidimo u petak do tad Quote
shock! Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 najvise mi se svideo predlog za born to be my baby podrzavam i ja, do yaya ce da cucne ta pesmica...one,two,three,four....nanananannanana Quote
kuruz Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Uh,slushao sam prenos na 202 iz,valjda,Shapca i odushevio sam se!Pevach je car,super su bile priche kad je bilo tehnichkih problema.Samo napred! Quote
Telcontar Posted December 15, 2004 Author Report Posted December 15, 2004 Posto izgleda da Nordica NE svira u petak, nadam se da cemo stici do 12h. u kuglas Poz Quote
Buba :) Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 a 'shot through the heart'????? ja izgleda opet ne dolazim... jebeno grlo... Quote
Recommended Posts