Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ovako stoje stvari. KUGLAS petak 17.12. , znaci za 4 dana. Ko voli nek izvoli icon_wink.gif

Druga stvar ( mozda za neke bitna) , N.godinu ne sviramo u Beceju icon_mad.gif , jer covek je jednostavno sada shvatio da nema kesha da nam plati pukeface.gif

Tako da cete biti obavesteni na vreme , ako uspem da izbunarim negde u narednih par dana.

CYA u petak pivopije.gif

Posted
E ovako stoje stvari. KUGLAS petak 17.12. , znaci za 4 dana. Ko voli nek izvoli icon_wink.gif

ok znaci ja sam definitivno prokleta!!!!!!!!!!

kako u petak da stignem i na Nordicu i Maxa i na Intus i na Prorock???????????

oooooooooooo zivoteeeeeeeeeee!!!!!!!!! wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Posted

Srki, vidimo se u petak, valjda cemo stici da odemo u filozof ( sviraju Nordica i Max-ov bend... pa da dodjemo kod vas... )

Ajde sad opet nek Nordica i MAx traze da budu u medju prvim bendovima, pa da ih opet neko iznapusava, a mi onda lepo posle odemo na prorock icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
srki, ima li sanse da svirate 'wild wind' od bon jovia? icon_wink.gif

vise bih voleo recimo Bad Medicine, ili neku baladu tipa I'll be there for you, i obavezno Wild Child pri kraju icon_wink.gif , i ajd cepnite neku Metallicu to mi je falilo prosli put, i i i ocuuuuu AC/DC icon_wink.gificon_wink.gificon_mrtav.gificon_rockdevil.gif

Posted

E jebi ga sa moje strane ph34r.gif , nisam znao da je ovo desavanje u filozofu , a ovaj petak je jedini bio slobodan za svirku. Sto se tice novaka u Bg-u i ja bih to voleo , ali ne znam gde bi to moglo da se izvede.

Za muzicke zelje ok , kad vas budem video to cemo da sviramo, ako ne sad ( jer mozete da zakasnite) , onda je velika verovatnoca u iduci cetvrtak (sviramo u STRATUS-u u Zemunu) da ce zelje biti ispunjene . Od ovih stvarcica od B.Jovi-a , najvise mi se svideo predlog za born to be my baby, a baladice tipa wild is the wind i i'll be there ... i nisu za ovakav tip svirke , ali ih ja volim.

Sto se tice B.Jovi-a , sprema se nesto zanimljivo posle N. god. Drugari , nadam se da se vidimo u petak do tad musik19.gifpivopije.gif