Kingmanowar Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Svirka je bila super!!! Bubnjar je jebo milu majku onim jadnim bubnjevima!!! Nadam se da ce problem klavijaturiste biti uskoro resen , jer su pesme uglavnom zvucale prazno. Takodje se nadam da se onakav Final Countdown vise nikada nece ponoviti!!! I gde je solo za Daire??? Sve u svemu, super!!! Samo im ti lizi dupe!!!! Quote
Nightwing Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Bilo je super..steta sto nismo bili celu svirku.... Srki vidimo se u cetvrtak... Hvala za I Just Died In Your Arms Tonight... Vidim da pamtis pesme koje ti trazimo.... So Sweet.... Quote
Wild Rose Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Joj i meni je bilo mnogo lepo... Tnx i od mene za I Just Died... @Srki: Slikice ce biti gotove u ponedeljak verovatno, ali cu ih uraditi na disku, pa cemo ti ih ili poslati ili uraditi... Quote
Shamandalie Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Sinocna svirka je bila odlicna, pravi hard rock spektakl. Ja sam se zaista sjajno provela. Cinilo se da zbog kise ljudi nece doci u tolikom broju, ali na kraju ispostavilo se suprotno. Sve u svemu, dozivljaj za pamcenje. Srki, dolazimo sigurno i sledeci put, a ti ne zaboravi ono sto smo se dogovorili za 26. decembar!!!! Quote
BloodElfica Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Znam da nema potrebe ali ipak cu da ponovim: SRKY, BILI STE SLAG NA SINOCJNU TORTU! I.J.D.I.Y.A.T. je raspametio!!!! :******************** Quote
Tatyannahhh Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 joj sto vas mi volimo...!!! Quote
shock! Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 hvala za Be Quick Or Be Death, za mene vrhunac veceri moja zelja za neku sledecu svirku - Whitesneke - Still Of The Night Quote
Telcontar Posted December 19, 2004 Author Report Posted December 19, 2004 Bilo je super.... Eto cak smo propustili i NW tribute da bi vas culi... to se zove biti fan Vidimo se u Cetvrtak... ja sam se raspitivao, ali ne znam niti jednog ozbiljnog klavijaturistu... nadam se da cete naci nekog pod hitno... Quote
icon Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Ljudi hvala vam ne znam sta drugo da kazem. Samo cu da vas zamolim da se strpite jos malo , dok legnu sve pesme sa Pecom (novim bubnjarom) pa da pocnemo da gruvamo sa novim repertoarom. Samo jedna mala stvarcica vezana za Still of the night-to je moja omiljena od snake-a , ali uz sve moje napore i trud , nema leba da je odpevam Klavijaturu nadam se ubacujemo do kraja Januara , do tada ga trazimo (mada se nadam za jednu opciju da ce da uspe, ali otom potom) i rokamo ovako. Hvala jos jedamput svima vama, jer bez vas svega ovoga ne bi bilo Long live RNR Quote
Tristania Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Joj jedva ceka cetvrtak! Valjda ce biti Wild Child sa klavijaturama ??? Quote
Telcontar Posted December 19, 2004 Author Report Posted December 19, 2004 Ja sam se raspitivao kod drugova, ali niko ne zna nekog klavijaturisti, tak oda ces morati sam da ga nadjes Quote
VOJVODA Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 pa chaslave stvarno bi mogao! sto godina!!! Ja bejah, ali nazalost kratko, zurba, frka, panika. Ipak, bese kratko, ali slatko. Ali dzabe sam isao, kad tebe nisam video. Quote
Tatyannahhh Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Ljudi hvala vam ne znam sta drugo da kazem. Zvanicno smo postali zavisni od Prorock-a! Quote
Buba :) Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) Ja bejah, ali nazalost kratko, zurba, frka, panika. Ipak, bese kratko, ali slatko. Ali dzabe sam isao, kad tebe nisam video. ja nisam bila... OPET! e da sam znala da ces dolaziti pa pojavila bih se tamo isti cas! i necu biti u cetvrtak! ali zeljno iscekujem neku narednu na koju nadam se dolazim! Edited December 19, 2004 by bibili Quote
Tatyannahhh Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 dodjavola srki stavi avatar! Quote
Wild Rose Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 dodjavola srki stavi avatar! Ma stavice na avatar onu slikicu gde je poceo da se skida... Samo da uradim to... Dobice na disku pa taman da moze da stavi, ili cu ja to okaciti na net, pa nek preuzme... Quote
Tristania Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Samo pravi fanovi Prorock-a imaju njihov uzivo snimak na kompu Quote
icon Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Ljudi stavicu avatar polako Sto se tice klavijaturiste najverovatnije ga imamo , bice sve objavljeno kad budem imao tacnu informaciju Quote
*Silent Angel* Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Svirka je bila super!!! Bubnjar je jebo milu majku onim jadnim bubnjevima!!! Nadam se da ce problem klavijaturiste biti uskoro resen , jer su pesme uglavnom zvucale prazno. Takodje se nadam da se onakav Final Countdown vise nikada nece ponoviti!!! I gde je solo za Daire??? Sve u svemu, super!!! cccccccccccc kakva si slihtara postao Quote
shock! Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 (edited) i sutra svirka...tj danas .... yeeeahh Edited December 23, 2004 by shock! Quote
Tatyannahhh Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 ja ne dolazim!kmeeeeeeeeeee!!!!!!obaveze u petak zahtevaju rano ustajanje... Quote
Tristania Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 ja ne dolazim!kmeeeeeeeeeee!!!!!!obaveze u petak zahtevaju rano ustajanje... nisi tro0 fan!!! Kata, Fanta, Neca i ja dolazimo Quote
Tatyannahhh Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 bas jesam al ne mogu svud da stignem.. Quote
Recommended Posts