Telcontar Posted December 24, 2004 Author Report Posted December 24, 2004 Srki prvo cestitaj momcima na to kako su skinuli "Kap po Kap" iako nisu znali pesmu... bilo je odlicno... I hvala za Wild Child, jeste da si samo ti svirao, ali bitna je atmosfera Naravno sve ostalo je bilo na nivou P.S. Ne znam sto se bunis za Nightwish, mislim da bi Deki to mogao da otpeva... kako vristi za Kiss ni Tarja mu nije daleko Quote
shock! Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 jeste da si samo ti svirao, ali bitna je atmosfera to bree nego fina svirkica..nista extra(malo ljudi) ali fino...od mene opet thanx za Be quick or be death, a znaci dogovoreno za next time Wild Child i Hail and kill Quote
Tristania Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 Cvaka cast za svirku! Atmosfera je bila, kako bih rekao vrlo intimna nije bilo puno ljudi samo verni fanovi Hvala za Wild Child!!!!! eto kad covek zeli da udovolji svojim prijateljima i fanovima A sto se tice Kap po Kap opet cu reci cvaka cast vi ste bre muzicari a ne neki levati sviraci! Cvaka cast jos jednom Quote
Tatyannahhh Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 znaci bilo vam je super?E bas mi je drago!Jeste mi izljubili Srkija?...Ja sam spavala ko top! Quote
icon Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Hvala drugari sledeci put nadam se da ce da bude zestoko poz Quote
mpmiha Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Pa bilo je super, troo fanovi, samo sto nije bilo nikakve potvrde za to pa sam ja to vece posle faksa zapalio u zemun, trazio stratus okolo, a kada sam ga nasao razgovor na vratima je bio otprilike: Dobro vece dobro vece jel' ovde veceras svirka? da prorok? da e hvala, u kol'ko sati i kol'ko para? pa pocece oko 11, 100 din ulaz i pivo 'fala, dovidjenja! I onda sam sa 2l apatinskog setao okolo i cekao da prodje vreme, dogovarajuci se preko poruka sa ljudima koji nisu znali ima li svirke, a hteli su da dodju i vecina nije! Ajde nadjite neko mesto da svirate za novu, pa da vise ne razmisljam gde cu!!! Dobicu kalendar Bon Jovi-ja za novu godinu, aaaaaaaaaaa!!!!!!! Quote
darkonet Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Cini mi se da je neko rekao da ko nema neki uzivo snimak sa svirki prorocka da on nije nikakav njihov fan! Ja sam negde nabavio uzivo svirku iz Kragujevca gde je prorock svirao i mogu reci da nisam odusevljen nesto posebno!! Jedino sto mi se svidja je izbor pesama !!!! Pevac nema neke glasovne mogucnosti jer je pola pesama falsirao kao npr Burn gde se vise smejao nego pevao, Daire je upropastio a Masku necu ni da spominjem!!! Cak mi se vise cini da bolje pevaju oni momci i devojke iz publike kojima je dao mikrofon da pevaju!! Ukratko slabo vristi, jos slabije zavija dok peva , jedino sto mi se svidja je stvarno dobar izbor pesama!!! Voleo bi da ih cujem neki put uzivo da bi bio siguran u sve ovo! poz i samo napred Quote
Archibald Reiss Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Dobicu kalendar Bon Jovi-ja za novu godinu, aaaaaaaaaaa!!!!!!! mislis na ovo? http://bonjovi.co.yu/pics/jbj2005/ Video sam ima ga u Mamutu kod nas... 500 din. Da nije sranje mozda bih i uzeo LOL Prorock najavi neki tribute, ali nista ne pade. Quote
icon Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 E ovako najzad neke kritike Sto se tice Kragujevca , dobio si najlosiji snimak (a i svirku) to je bilo ove godine u februaru ili martu ne secam se tacno tako da mi je zao sto je to uopste i snimano sa jedne strane , a sa druge strane mi nije zao jer bih voleo da dodjes na svirku i cujes kako to stvarno zvuci. Zato se nadam da ces doci i cuti sledeci put kada bude svirka i onda dati komentar. Druga stvar , tacno je da sam obecao da ce Prorock raditi tribute to Bon Jovi, ali sto bi to mi radili kada ja vec radim sa drugim momcima taj tribute , sto znaci da je to tribute to tribute. Taj tribute ce da svira sredinom januara i bicete na vreme obavesteni , ali u svakom slucaju , opravdana kritika Pozdrav i bas mi je drago kada neko malo i kritikuje , vec sam se uobrazio Quote
icon Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Evo stavih i avatar nadam se da vam se svidja Quote
shock! Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Taj tribute ce da svira sredinom januara i bicete na vreme obavesteni Quote
Tatyannahhh Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Evo stavih i avatar nadam se da vam se svidja predivan je! Quote
Nightwing Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Evo stavih i avatar nadam se da vam se svidja Ne...totalno je gay... Quote
Tatyannahhh Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 rece covek sa Tuomasom na avataru! Quote
shock! Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 rece covek sa Tuomasom na avataru! Quote
Telcontar Posted December 31, 2004 Author Report Posted December 31, 2004 ZASTO NISI REKAO DA SVIRATE NA HITU GODINE 202-ke ???? Eto, i ja da propustim neku svirku... Sta ste svirali ???? Quote
icon Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Prvo nisam znao da ce PROROCK svirati , vec je trebalo KING SIZE. Nazalost zbog bolesti gitariste doslo je do promene plana u poslednjim minutama , tako da ni ja nisam tacno znao da li cemo svirati ili ne. Svirali smo 1.J.Priest-Breakin the law 2.Abba-gimme,gimme 3.Megadeth-Simphony 4.AC/DC-Thunder 5.I.Maiden-trooper 6.A.Cooper-Poison Posto se necemo videti SVE NAJLEPSE VAM ZELIM U 2005-OJ I DA SE VIDIMO NA STO VISE SVIRKI U PREDSTOJECOJ GOD> Hvala vam i veliki pozdrav SRKI Quote
Telcontar Posted December 31, 2004 Author Report Posted December 31, 2004 Joj vise taj symphony..... Sto ne skinete Trust od MegaDeath-a ???? Ok SRECNA NOVA GODINA I TEBI I SVIM CLANOVIMA BENDA ( NOVIM I STARIM... ) I pozdravi ih.... See ya Quote
shock! Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 mene recimo jebeno smaraju od Ac/dc-a thunderstruck i t.n.t...previse bendova je skinulo te 2 pesme...+ spotovi na tv,kst,zurke....sto je mnogo mnogo je...skinite recimo Rock n' roll damnation, You Shook me all night long...Girls Got a rythm,Rocker.....ista stvar je i sa I was made for lovin' you Quote
Nightwing Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 rece covek sa Tuomasom na avataru! O ovome cemo razgovarati kad se vidimo Svirali smo 1.J.Priest-Breakin the law 2.Abba-gimme,gimme 3.Megadeth-Simphony 4.AC/DC-Thunder 5.I.Maiden-trooper 6.A.Cooper-Poison 6 pesama??? vi ste bili ocigledno privilegovani... Joj vise taj symphony..... Sto ne skinete Trust od MegaDeath-a ???? To - Trust - najaca pesma MDa.. Ajde Srki potrudi se... Pocuj zov fanova mene recimo jebeno smaraju od Ac/dc-a thunderstruck i t.n.t...previse bendova je skinulo te 2 pesme.. mhm... Toliko od mene... Cant wait sledecu svirku.. Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 jedno pitanjce ovako s' nogu... sta tacno svira ovaj bend, kada gde i da li to stalno radi.... mrzi me da gledam prethodne strane, spava mi se poz i hvala! Quote
icon Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ovaj bend tacno sta svira ne znam ni sam Pocelo je sa rockom , hard rockom , stranim popom da bi se sve vise svirao heavy (sto inace svi najvise volimo). Pa gospodine Mustaine bices obavesten na vreme kad bude bila sledeca svirka benda Prorock Sto se tice mojih fanova , ovako stoje stvari . Nazalost mene smara vise od 65% naseg repertoara , jer sam neke pesme svirao i vise od 200 puta , ali neki drugi ljudi mi ih traze po 201 put , pa sta da radim. Klavijaturista je i zvanicno primljen u bend , tako da prva sledeca svirka ( trebalo bi da je bude krajem Januara) bice sa klavijaturama. Jos jedna stvar , sto se tice SRPSKE nove god. , sviramo u Stratusu u zemunu, ali situacija nije nimalo zanimljiva , jer je ufur 20 Eura i dobija se koliko mozes da popijes , a bice i neka klopa , nije bilo sanse da ucestvujem u korigovanju cene , jer je to sve gazdino maslo Tako da ako je iko raspolozen da se napije ko stoka za 20 e , neka se obrati meni \Veliki pozdrav i nadam se da ste se lepo proveli za docek Quote
Telcontar Posted January 4, 2005 Author Report Posted January 4, 2005 Mislim da smo mi vec isplanirali nesto drugo za Srpsku Novu.. A iskreno, ja sam toliko para potrosio, da ne verujem da bi imao i 20 za to.... Ali nikada se ne zna U svakom slucaju, ako se ne vidimo za Srpsku vidimo se posle... Quote
Tatyannahhh Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 sacekacu Srkija da najavi predstojecu svirku... ....neighbours...everybody needs good neighbours!!!!!!!! Quote
tatko Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Prorock je izuzetan bend i njihove obrade u dosta slucajeva zvuce bolje od originala!Pratim ih jos od 2000 i mogu vam reci da su se znatno popravili! Zao mi je samo sto vise ni Vlada ni Bnza ne sviraju sa njima! Mada i sa onim basistom Gagijem kao zamenom nisu lose zvucali! Quote
Recommended Posts