icon Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Evo svecano najavljujem svirku u Kuglasu 29.1.2005. E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? poz Quote
Tatyannahhh Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Evo svecano najavljujem svirku u Kuglasu 29.1.2005. E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? poz meni se vise svidjalo srculence!!! mi smo po defaultu tamo gde i vi...treba li reci da dolazimo? Quote
shock! Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? mnoogo bolje treba li reci da dolazimo? naravno da nije potrebno Quote
Tristania Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? poz NNNEEEEEEEEEEE!!! Moras da stavis Tarju!!!! Quote
VOJVODA Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Evo svecano najavljujem svirku u Kuglasu 29.1.2005. E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? poz Vracaj prethodni, ovaj je jednostavno previse gej. Quote
VOJVODA Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 NNNEEEEEEEEEEE!!! Moras da stavis Tarju!!!! Ma i taj je previse gej. Mada tolerisacu je sa motornom testerom. Ili srculencetom. Quote
tatko Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Ma nije gay!Samo je za onanisanje!Srdzule svidela mi se poruka za NG! Mnogo je pijana i dobronamerna! Dolazis li u Filozof veceras? Quote
Марија П : Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Evo svecano najavljujem svirku u Kuglasu 29.1.2005. E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? poz Stavi Chrisa pa ce biti jos bolje. Srki, sta sad svirate? Quote
Tatyannahhh Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 NNNEEEEEEEEEEE!!! Moras da stavis Tarju!!!! O Telcontar! Samo srculence!!!! Quote
Nightwing Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Evo svecano najavljujem svirku u Kuglasu 29.1.2005. E i stavih novi avatar , jel ovako bolje kad imam Blackie-a? poz Vidim jos nisi naucio da stavis fotku u potpis Quote
icon Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Nazalost nisam dosao veceras u filozof, jer ipak je Bozic , ali bice prilika i jos svirki A sto se tice avatara , posto vidim da su misljenja podeljena, menjacu srculence i Blackie-a , pa ce da ispadne ko dr.Jackill & mr. Hide poz A da ,svramo true City records (fancy , NBG...) poz Quote
icon Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 E ovako , ko je raspolozen sa nama da doceka SRPSKU NOVU GODINU , uspeo sam da izdejstvujem da ufur bude 400 din i dobije se jedno pice(morate priznati da 400 din i 20 e nije isto). Tako ako ima interesenata, cetvrtak 13.1. od 21h u klubu STRATUS zemun ul. Jakuba Kuburovica 44 , ulaznice na ulazu. Veliki pozdrav Quote
icon Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ako se ne vidimo u cetvrtak , nadam se da se vidimo 29-og u Kuglasu Lep provod vam zelim Quote
rustik Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 (edited) Ja sam zainteresovan ali razdaljina je ogromna tako da mi jedino preostaje da cekam i cekam i cekam i da se onda konacno super provedem a do tada cu cekati i cekati i cekati... Edited January 9, 2005 by rustik Quote
shock! Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ako se ne vidimo u cetvrtak , nadam se da se vidimo 29-og u Kuglasu Lep provod vam zelim preskacem cetvrtak...vidimo se 29-tog Quote
Nightwing Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ako se ne vidimo u cetvrtak , nadam se da se vidimo 29-og u Kuglasu Lep provod vam zelim Nisi stavio dobar link u potpis http://img.photobucket.com/albums/v392/fan...e/WASP00081.jpg eto ti opet.. Vidimo se u kuglasu.. Quote
la strega Lucia Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Evo svecano najavljujem svirku u Kuglasu 29.1.2005. E, lepo, lepo! Znaci jos trosenja para (a i u sred ispitnog roka). Ma, nema veze! Jeste li bili juce u SDu? Quote
Shamandalie Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ako je ulaz u Stratus sada 400, mislim da cemo moj muz i ja da navratimo i vidimo sta se desava. Dobila sam od babe i dede neke pare, pa da ih potrosim na pravi nacin, zar ne, Srki? Inace, sada u nedelju racunaj na nasu podrsku. Kakav City na NBG? Nema veze sto je fancy, ako nisam zakasnila, napisi gde je to, pa mozda dodjem tamo sa nekim atraktivnim drugaricama Pozdrav svim fanovima Prorocka Quote
Telcontar Posted January 10, 2005 Author Report Posted January 10, 2005 Kakav City na NBG? Nema veze sto je fancy, ako nisam zakasnila, napisi gde je to, pa mozda dodjem tamo sa nekim atraktivnim drugaricama Kad vec spominjes drugarice, ajde reci gde je to, pa da dodjemo i mi... Quote
Shamandalie Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Kad vec spominjes drugarice, ajde reci gde je to, pa da dodjemo i mi... Izvini, ja nisam dobro skapirala poruku, posto sam se iznervirala zbog pisanja pojedinih likova na jednom drugom forumu, pa sam morala da im srocim odgovor kakav zasluzuju. Pa evo, ubedjujem neke moje drugarice da dodju u Stratus za Srpsku N.G. pa ako budu dolazile, obavesticu vas. Ako ne, vidimo se sigurno sledeci put u Kuglasu, a ja cu se potruditi da i drugarice budu sa mnom. Vidimo se! Quote
Nightwing Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Kad vec spominjes drugarice, ajde reci gde je to, pa da dodjemo i mi... Neco,Neco...uvek isti Quote
Telcontar Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 Eto ti sad, jos ja ispadnem ovde dezurni Nisam mislio nista lose... Quote
Nightwing Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Znam,znam Neco.... Ja sam cuo da u petak (ovaj) svira Prorok u filozofu a King Size u Kuglasu... Zna li neko nesto o tome??? Quote
Telcontar Posted January 12, 2005 Author Report Posted January 12, 2005 Pa to tesko da je izvodljivo... Nego jel sviraju sad il ne ?? Mislim ako sviraju, idemo !!!! Quote
Recommended Posts