annac Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 ti momce mora da nisi mnogo bistar, ili samo ne citas pazljivo i ne razmisljas logicki...koji su bazicni instrumenti gorepomenutih muzicara? Sta ti to govori? Ajde, sad polako, citaj sta je covek napisao, ali sa paznjom, razmisljaj, razmisljaj, napregni se.... Quote
Telcontar Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 Pa prepostavljam da su klavijature, al necu da nabadam na slepo, kad ne znam... BOlje da pitam, nego da lupetam o necemu sto ne znam... Quote
icon Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Jeste to je Bane i ja ga ovom prilikom pozdravljam i nadam se da ce doci u kuglas 29-og. Sto se tice projekta ja ga imam i mogu reci da par stvari stvarno zasluzuje paznju poz i od mene do subote , ako ne i pre Quote
Telcontar Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 Srki, nemoj da se uplasis kada me vidis u subotu na svirci Ocekujemo Wild Child, as always Quote
shock! Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Srki, nemoj da se uplasis kada me vidis u subotu na svirci Quote
Tatyannahhh Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 planira da dodje specijalno "odeven" Quote
Buba :) Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 jedva cekam subotu!!! jeeeeee!!!! weeeeeeeee Quote
Dark Sonja Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 jedva cekam subotu!!! jeeeeee!!!! weeeeeeeee I ja!!! Quote
smarach Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 ti momce mora da nisi mnogo bistar, ili samo ne citas pazljivo i ne razmisljas logicki...koji su bazicni instrumenti gorepomenutih muzicara? Sta ti to govori? Ajde, sad polako, citaj sta je covek napisao, ali sa paznjom, razmisljaj, razmisljaj, napregni se.... au al smo postali zajebani.... e srki samo da znas..donosim digitalac u subotu i ima da te slikam sve vreme, pa cu da napravim foto album i ima da te prodajem ispred SKC-a napaljenim klinkama...zato molim te lepo se obuci, ocesljaj, doteraj, istusiraj.... Quote
Tatyannahhh Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 jedva cekam subotu!!! jeeeeee!!!! weeeeeeeee bice zlo! Quote
Tatyannahhh Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 najbitnija slika nije uspela...gde srki pokazuje svoje zmijsko telo! Quote
mpmiha Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Pa ja uskoro idem da spavam, trebace mi snage za celovecernje skakanje za 17 sati od sad! Srle mi rece da su za danas spremili gadan program i da ce da nam razmrdaju kosti u ove hladne zimske dane (dobro sad bas, to kad mi je rekao i nisu bili hladni ali...)!!!!!!!!!! KIIIIIIIIICKIIIIIIIIIIIIIIING Quote
Tristania Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Sigurno ce biti super kao i uvek ali ja stvarno ne znam koliko je ostalo energije u meni posle sinocnog divljanja Quote
mpmiha Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Sigurno ce biti super kao i uvek ali ja stvarno ne znam koliko je ostalo energije u meni posle sinocnog divljanja Pa kakvo je to bilo divljanje ako je bilo nesto public? Sta sam ja to propustio sedeci kod kuce i igrajuci heroje??? Taaalk to meeeeeee!!! Quote
Telcontar Posted January 30, 2005 Author Report Posted January 30, 2005 Hahahha... Srki nadam se da se nisu previse uplasio od mene onako "sredjenog" Etp sta se desi coveku kada previse slusa "Lost Horizon" Inace ovo je bila jedna od najboljih svirki do sada... I ( skoro ) sve pesme zbog kojih i volim prorock su bile "Out in the Fields" "Wild Child" "I Just Died" "Livin on a Prayer" "Kap po Kap" "Devojka broj 8" "Ace of Spades" Stvarno je bila loodnica PS Makar i onaj uvod iz Hail and Kill je bio nesto POZ Quote
Tatyannahhh Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 jebote kako je bilo dobro!!!pohvale za Telcontarev LOOK idu meni...hvala..hvala.. Quote
shock! Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 (edited) zlo.....ja sam popustio deo svirke iz opravdanih razloga.... Edited January 30, 2005 by shock! Quote
Misantrophil Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Dobar bend pogotovo dobro sviraju obrade Quote
smarach Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 samo TRU fanovi imaju video snimak koncerta PROROKA na svom kompu!!! Quote
Wild Rose Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 (edited) Kako sam se samo divno provela!!!! Skoro sve moje omiljene pesme iz Prorock-ovog repertoara su bile sinoc! Tnx Srki za cvaakiii Whitesnake koji ste odsvirali, za "Kap po kap" i ostalu domacicu, za "Wild Child", za "I just died", ma za cvaku pesmu od sinoc! Pa kakvo je to bilo divljanje ako je bilo nesto public? Sta sam ja to propustio sedeci kod kuce i igrajuci heroje??? Taaalk to meeeeeee!!! Hehe... Samo nase standardno divljanje-ovog puta je to bilo u Filozofu... Edited January 30, 2005 by Wild Rose Quote
Tristania Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Pa kakvo je to bilo divljanje ako je bilo nesto public? Sta sam ja to propustio sedeci kod kuce i igrajuci heroje??? Taaalk to meeeeeee!!! Ja stvarno ne znam odakle mi tolika energija da divljam u filozofu! Mislim da sam se sigurno cetiri puta peo ljudima na glave, a ni na prorocku nije bilo nista manje Hvala za I just died in your arms! nadam se da ce za sledecu svirku biti ono sto smo se dogovarali preko pp-a? Quote
Wild Rose Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Ja stvarno ne znam odakle mi tolika energija da divljam u filozofu! Mislim da sam se sigurno cetiri puta peo ljudima na glave, a ni na prorocku nije bilo nista manje Zato mene danas ceo dan glava odvaljuje, mada moze malo na to da utice i danasnje divljanje na snegu... Kako su samo lude slicice od sinoc... Okacicemo neke verovatno ovih dana... Quote
Recommended Posts