Telcontar Posted January 30, 2005 Author Report Posted January 30, 2005 Ja nemam slike od sinoc ! Ocu ! Nego, kada je sledeca svirka, da se pripremamo ? Quote
Wild Rose Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ja nemam slike od sinoc ! Ocu ! Ma nisam ih ni ja jos uvek uzela, ali sam ih videla sinoc kod Nuleta na fotoaparatu... Stvarno bi vec mogli da planiramo neku akciju za sledecu svirku... Ovaj put je Neca bio nasminkan u tr00 black fazonu! Smislicemo vec nesto za sledeci put! Quote
icon Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 E ovako , sledeca svirka sigurna za Bg je 25-og 2. u kuglasu, ali postoje indicije i sansa za svirku u toku raspusta u Holideju. Posto nam je svima Holiday jako "omiljeno" mesto , moracu dobro da porazmislim o zakazivanju svirke tamo.Nadam se da cu i ja dobiti fotke iz kuglasa , jer kolko ste slikali zamalo oslepeh I naravno hvala za podrsku Quote
icon Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 A evo i spiska narednih svirki za koje ja znam a ticu sa februara i marta: 4. i 5. 2. Zeppelin Zr 11.2. Maratonci Obrenovac 12.2. Red&Cool Vrsac 18.2. Blue Moon Pancevo 25.2. Kuglas 26.2. Millenium BNS 4. i 5. 3. Zrenjanin 11.3. Galerija Odzaci Jos jedna napomenica sta mislite da za sledecu svirku sviramo malo vise domacica (posto ih bas dugo nismo svirali) ? poz till next time , ako uleti nesto u medjuvremenu javljam vam, a vi me posavetujte za Holiday Quote
icon Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 A evo i spiska narednih svirki za koje ja znam a ticu sa februara i marta: 4. i 5. 2. Zeppelin Zr 11.2. Maratonci Obrenovac 12.2. Red&Cool Vrsac 18.2. Blue Moon Pancevo 25.2. Kuglas 26.2. Millenium BNS 4. i 5. 3. Zrenjanin 11.3. Galerija Odzaci Jos jedna napomenica sta mislite da za sledecu svirku sviramo malo vise domacica (posto ih bas dugo nismo svirali) ? poz till next time , ako uleti nesto u medjuvremenu javljam vam, a vi me posavetujte za Holiday Quote
shock! Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Jos jedna napomenica sta mislite da za sledecu svirku sviramo malo vise domacica nah....ja i nisam za I naravno hvala za podrsku Quote
Tristania Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Jos jedna napomenica sta mislite da za sledecu svirku sviramo malo vise domacica (posto ih bas dugo nismo svirali) ? Joj ja licno ne volim domace ali ako ste se vi smorili od sadasnjeg repertoara onda malo menjajte vi me posavetujte za Holiday Pa ja kad govorim u svoje ime mislim da govorim i u ime cele nase ekipe. Ako bude svirke u holiday-u mi cemo doci Quote
Wild Rose Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 E ovako , sledeca svirka sigurna za Bg je 25-og 2. u kuglasu, ali postoje indicije i sansa za svirku u toku raspusta u Holideju. Posto nam je svima Holiday jako "omiljeno" mesto , moracu dobro da porazmislim o zakazivanju svirke tamo. Juhu!!! 25.02.-ubelezeno u kalendaru! Sto se Holideja tice-svima nam je to "omiljeno" mesto, ali ako budete svirali tamo, ko sto rece Nule, sigurno dolazimo! Ne bi bilo lose da recimo tada bude malo vise domacice... Nadam se da cu i ja dobiti fotke iz kuglasa , jer kolko ste slikali zamalo oslepeh I naravno hvala za podrsku Hehe... Dostavicemo ti to-naravno! Mislim da imamo i neke od ranije koje nisi video... Quote
shock! Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 vi me posavetujte za Holiday meni Holiday ne smeta mnogo....sto se mene tice....moze tamo svirka Quote
Tatyannahhh Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 moze svirka ne moze pivo...odvratno je! Quote
Tristania Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 moze svirka ne moze pivo...odvratno je! Ma pijemo samo koka-kolicu Quote
Tatyannahhh Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ma pijemo samo koka-kolicu moze Nulence moje !!!!!! Quote
Telcontar Posted January 31, 2005 Author Report Posted January 31, 2005 Ok moze... evo ako mene pitate, svirajte malo vise Osvajaca... Atomce naravno... moze i neki Kerber da padne.. i smak ( samo ne 'daire' iskreno mi se smucila ta pesma, koliko je svi zivi sviraju i pustaju... ) Quote
Dark Sonja Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Malo vise domacice moze! Holiday je odvratno mesto...Ali ako budete svirali- dolazimo! Quote
Woodcutter Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 (edited) Ferrari crew!!! Edited February 3, 2005 by Woodcutter Quote
icon Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 I tata bi sine ove autice I da nista nema od Holideja poz Quote
Tristania Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 E jebi ga! Pa dobro onda barem cemo se videti pred kraj meseca na onoj svirci ili barem na nekom cekanju autobusa Quote
BloodElfica Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 E jebi ga! Pa dobro onda barem cemo se videti pred kraj meseca na onoj svirci ili barem na nekom cekanju autobusa Ja sam skroz van svih tokova desavanja... Kad i gde je ta svirka na kraju meseca A taaako me murzi da sve gore precitavam Quote
Tatyannahhh Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 I tata bi sine ove autice I da nista nema od Holideja poz sto bre? Quote
Telcontar Posted February 6, 2005 Author Report Posted February 6, 2005 E odlicna je Dekijeva slika !! Quote
Recommended Posts