Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja nemam slike od sinoc ! Ocu !

Ma nisam ih ni ja jos uvek uzela, ali sam ih videla sinoc kod Nuleta na fotoaparatu... icon_smile.gif

Stvarno bi vec mogli da planiramo neku akciju za sledecu svirku... Ovaj put je Neca bio nasminkan u tr00 black fazonu! icon_smile.gif Smislicemo vec nesto za sledeci put! icon_biggrin.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

E ovako , sledeca svirka sigurna za Bg je 25-og 2. u kuglasu, ali postoje indicije i sansa za svirku u toku raspusta u Holideju. Posto nam je svima Holiday jako "omiljeno" mesto , moracu dobro da porazmislim o zakazivanju svirke tamo.
Nadam se da cu i ja dobiti fotke iz kuglasa , jer kolko ste slikali zamalo oslepeh icon_smile.gificon_redface.gificon_smile.gif
I naravno hvala za podrsku icon_rockdevil.gif

Posted

A evo i spiska narednih svirki za koje ja znam a ticu sa februara i marta:

4. i 5. 2. Zeppelin Zr

11.2. Maratonci Obrenovac

12.2. Red&Cool Vrsac

18.2. Blue Moon Pancevo

25.2. Kuglas

26.2. Millenium BNS

4. i 5. 3. Zrenjanin

11.3. Galerija Odzaci

Jos jedna napomenica sta mislite da za sledecu svirku sviramo malo vise domacica (posto ih bas dugo nismo svirali) ?

poz till next time , ako uleti nesto u medjuvremenu javljam vam, a vi me posavetujte za Holiday icon_confused.gif

Posted

A evo i spiska narednih svirki za koje ja znam a ticu sa februara i marta:

4. i 5. 2. Zeppelin Zr

11.2. Maratonci Obrenovac

12.2. Red&Cool Vrsac

18.2. Blue Moon Pancevo

25.2. Kuglas

26.2. Millenium BNS

4. i 5. 3. Zrenjanin

11.3. Galerija Odzaci

Jos jedna napomenica sta mislite da za sledecu svirku sviramo malo vise domacica (posto ih bas dugo nismo svirali) ?

poz till next time , ako uleti nesto u medjuvremenu javljam vam, a vi me posavetujte za Holiday icon_confused.gif

Posted

Joj ja licno ne volim domace ali ako ste se vi smorili od sadasnjeg repertoara onda malo menjajte

vi me posavetujte za Holiday icon_confused.gif

Pa ja kad govorim u svoje ime mislim da govorim i u ime cele nase ekipe. Ako bude svirke u holiday-u mi cemo doci biggrin.gif

Posted

E ovako , sledeca svirka sigurna za Bg je 25-og 2. u kuglasu, ali postoje indicije i sansa za svirku u toku raspusta u Holideju. Posto nam je svima Holiday jako "omiljeno" mesto , moracu dobro da porazmislim o zakazivanju svirke tamo.

Juhu!!! 25.02.-ubelezeno u kalendaru! icon_biggrin.gificon_da.gif

Sto se Holideja tice-svima nam je to "omiljeno" mesto, ali ako budete svirali tamo, ko sto rece Nule, sigurno dolazimo! icon_da.gif

Ne bi bilo lose da recimo tada bude malo vise domacice...

Nadam se da cu i ja dobiti fotke iz kuglasa , jer kolko ste slikali zamalo oslepeh

I naravno hvala za podrsku   

Hehe... Dostavicemo ti to-naravno! icon_da.gif Mislim da imamo i neke od ranije koje nisi video... icon_twisted.gificon_smile.gif

pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted

Ok moze... evo ako mene pitate, svirajte malo vise Osvajaca... Atomce naravno... moze i neki Kerber da padne..

i smak ( samo ne 'daire' iskreno mi se smucila ta pesma, koliko je svi zivi sviraju i pustaju... )

Posted
E jebi ga! Pa dobro onda barem cemo se videti pred kraj meseca na onoj svirci ili barem na nekom cekanju autobusa icon_smile.gifbiggrin.gif

icon_confused.gif Ja sam skroz van svih tokova desavanja... Kad i gde je ta svirka na kraju meseca biggrin.gif A taaako me murzi da sve gore precitavam icon_redface.gificon_biggrin.gif