Tristania Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ja sam skroz van svih tokova desavanja... Kad i gde je ta svirka na kraju meseca A taaako me murzi da sve gore precitavam Nista se ti ne brini sreco ides ti sa nama!!!! Quote
audion Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ZDRAVO MOMCI, NEGO KADA CU DA VAS POSETIM U BEOGRADU? UZELEO SAM VAS SE!!! JA ETO PRIPREMAM SVOJ MATERIJAL, KOJI STE NARAVNO CULI PRE SVIH! BICE NA HARD & HEAVY SAJTU PROMOCIJA ZA KOJI DAN , BICETE OBAVESTENI. POZDRAV Quote
icon Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Pa Bandzo , ako ne pre vidimo se 25-og u kuglasu poz Quote
Galadriel Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 O Boze!!!! Zasto ste pobogu postavili Dejanovu sliku????? O Boze, kada cete vec svirati na nekom vecem mestu od kuglasa?! Dajte ljudi ozbiljno, neku vecu svirku da se normalno provedemo a ne da se guramo i sedimo jedni drugima na glavama! P.S. Nadam se da cete i ove godine nastupati na moto susretu u Obrenovcu!!! Quote
icon Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Kada cemo svirati na nekom drugom mestu... e to bih i ja zeleo da znam Da li takvo mesto postoji u Bg-u ( a da nisu filozof i holiday)? Ako neko zna odgovor neka slobodno predlozi A za moto skup u Obrenovcu je jos rano, ali ja mislim da cemo svirati Quote
Kingmanowar Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Kada cemo svirati na nekom drugom mestu... e to bih i ja zeleo da znam Da li takvo mesto postoji u Bg-u ( a da nisu filozof i holiday)? Ako neko zna odgovor neka slobodno predlozi A za moto skup u Obrenovcu je jos rano, ali ja mislim da cemo svirati OFK-a!!!!Tu se sigurno niko nece gurati!!!Eto cak mozete i turnir u fudbalu da organizujete!!!Uostalom sta fali kuglasu?Imas svojih 10cm2 sa kojima mozes da baratas kako hoces!!!U svakom slucaju zar nije lepo osetiti se kao sardina u ulju(citaj znoju) Quote
Tristania Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Pa to je najlepsi osecaj koji sam osetio u poslednje vreme! Quote
annac Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 A sta fali Dekijevoj slici, molicu lepo? Momak je bas cakan Quote
Telcontar Posted February 9, 2005 Author Report Posted February 9, 2005 Samo da tu sliku vide one 3 devojke iz coska, sa zadnje slike... i bice veselo...jurice ga odavde do Obrenovca i nazad... Quote
Danny Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Srdjane obecao si da ce u Pancevu biti bar 6 Bon Jovia. Quote
audion Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 MOMCI DODJI TE U FILOZOF SAD U PETAK , BICU SA FULSTOPOM Quote
icon Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 "momci" to je mislio na nas iz benda (nemoj da se nadjes uvredjena). Nazalost ne mozemo da dodjemo u filozof , jer sviramo u Obrenovcu. U svakom slucaju lepo se provedite i rasturi ih sve Bane Da obecao sam Bon Jovi_a za Pancevo 18-og, ali da li ce bas biti 6 videcemo Quote
rustik Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Kada cemo svirati na nekom drugom mestu... e to bih i ja zeleo da znam Da li takvo mesto postoji u Bg-u ( a da nisu filozof i holiday)? Ako neko zna odgovor neka slobodno predlozi A za moto skup u Obrenovcu je jos rano, ali ja mislim da cemo svirati Ja znam jedno mesto, 150 km od centra. Quote
Tatyannahhh Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Srki smaracu te i na PP da znas...pazi od velike je vaznosti ako ikako mozete da obradite Malmsteena - Making Love!!! hvala unapred!!! Quote
Danny Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Dobro Srdjane ali nemoj manje od 6 Quote
shock! Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 skinite I want out.....to bi bilo do yaya recimo Quote
Buba :) Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 ja zelim jedan veliki bon jovi tribute Quote
:Dea Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 ja zelim jedan veliki bon jovi tribute Sestro, znas da nisi jedina!!! Nego, hocemo li mi ici sada na njihovu svirku? Ne znam za tebe, ali ja moram (nisam bila od oktobra)!!! Quote
Danny Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Pa onda svi u Pancevo 18-og,Srdjan mi je obecao BJ. Quote
:Dea Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Pa onda svi u Pancevo 18-og,Srdjan mi je obecao BJ. Ajmo, Bibi, petak je... Nacicemo nekog lika sa kolim da nas vozi... Kada nam je vec Loznica propala, ajmo... p.s.sada sam se setila one tvoje pesme petak je vece! Quote
Buba :) Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 nesto ne verujem... za petak... sad sam tuzna... pokusacu da izmolim moje, ali, u kurac, ko ce da nas vozi??? Quote
:Dea Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 nesto ne verujem... za petak... sad sam tuzna... pokusacu da izmolim moje, ali, u kurac, ko ce da nas vozi??? Nemoj biti tuzna ti, oticicemo u Pancevo mi! Ko ce da nas vozi? Mihajlo? Vlada? Gojko? Marina? Iscimacu Mihajla...hocu, veruj mi... U kurac, sto ja nisam na vreme polozila?! Quote
Buba :) Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 he he marina mene malo strah ici s mihajlom ajd da ne spamujem saljem ti pp Quote
Recommended Posts