blondie Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Cuh da su Max Cavalera i Prorock na isti dan..... vidimo se na Prorocku uf, ja jos ne znam sta da radim... Quote
blondie Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Bog te, ruzne one goth ribe, nikad od njih grupi cava. :ne: More da mi poducimo te cave kako se poso' radi.. Nema leba od pozerisanja na bini s' mikrofonom.... ma nemoj?! a jelena karleusa?! ja zelim da budem bas kao ONA! :roll: :roll: da imam para k`o blata, sise vece od pamelinih, usta kao burek, rucice kao cackalice, nogice kao grisini, da krestim kao cavka i da me proglase za nacinalni simbol (a uz to se udam za nekog karica, bilo kojeg). i znas kad ce se to desiti s prorock bendom? mislim, to da ih proglase za nacionalni simbol? Quote
Марија П : Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Cuh da su Max Cavalera i Prorock na isti dan..... vidimo se na Prorocku uf, ja jos ne znam sta da radim... Pa ono ja cju izgleda na kraju na oba bicje ql a: a: a: Quote
VOJVODA Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Bog te, ruzne one goth ribe, nikad od njih grupi cava. :ne: More da mi poducimo te cave kako se poso' radi.. Nema leba od pozerisanja na bini s' mikrofonom.... ma nemoj?! a jelena karleusa?! ja zelim da budem bas kao ONA! :roll: :roll: da imam para k`o blata, sise vece od pamelinih, usta kao burek, rucice kao cackalice, nogice kao grisini, da krestim kao cavka i da me proglase za nacinalni simbol (a uz to se udam za nekog karica, bilo kojeg). i znas kad ce se to desiti s prorock bendom? mislim, to da ih proglase za nacionalni simbol? Sve si moje zelje pogodila. a: Quote
Telcontar Posted November 3, 2003 Author Report Posted November 3, 2003 Pa ako je tacno ono sto sam cuo, cavallera pocinje ranije, tako da ce da zavrsi do 23h 23:30h pa posle svratite do holideja Quote
VOJVODA Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 ha ha... pa ne mogu svi bit` plavi... jel tako debeli? Ko je bre debeo? :x Quote
VOJVODA Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Evo jos dve svirke. 16.11. Underground Smederevo 29.11. Hard Rock Sabac Quote
blondie Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 ha ha... pa ne mogu svi bit` plavi... jel tako debeli? Ko je bre debeo? :x ti, bucko moj cupkasti! Quote
VOJVODA Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 More bre kad te do'vatim, pa kad krenem da te blamiram, i golicam! Ko se poslednji smeje, nije skapirao vic! Quote
Марија П : Posted November 8, 2003 Report Posted November 8, 2003 Sinoc na ProRocku je bilo FANTASTICNO a: One patriotske pesme su bile isto ok 8) Inache mogli bi da "skinu": Cinderella - Shake Me ili Push, push Motley Crue - Dr. FeelGood Twisted Sister - Burn In Hell, We're Not Gonna Take It ili I Wanna Rock Quote
Telcontar Posted November 9, 2003 Author Report Posted November 9, 2003 Aufff... Ne da je bilo dobro, nego..... Jos me boli vrat, ledja i sve ostalo..... a: Eh da ako peva onu pesmu, mislim da se zove "bed of nails"? PS BILA JE HALLOWED BE THY NAME! Quote
Metathrone Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 E najzad sam ih gledao i bilo je do jaja. Srdjan je otpevao AC/DC u originalu Quote
blondie Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 au marija, moras biti konkretnija... a: koji tacno avatar? Quote
VOJVODA Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Onaj prethodni. Bas ti je sladak. a: Quote
Марија П : Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 au marija, moras biti konkretnija... a: koji tacno avatar? ona nacrtana plavusha je u pitanju Quote
blondie Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 aha, striperella!!! dosadila je... tema je prorock i pitanje: gdje prorock nastupa za novu godinu??? Quote
Buba :) Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 izgleda da ni oni sami ne znaju... tako bar meni neko rece... Quote
VOJVODA Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Ja znam koji su planovi za 31. decembar, ali necu odati. Quote
blondie Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 dobro, znaci eto mene kod tebe na jedno tabanje Quote
Buba :) Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Ja znam koji su planovi za 31. decembar, ali necu odati. a shtooo? a ajde molim te... a: Quote
Марија П : Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Ja znam koji su planovi za 31. decembar, ali necu odati. Odajjjjjjjjjjjjjj Quote
VOJVODA Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 dobro, znaci eto mene kod tebe na jedno tabanje A ti odmah pribegavas fizickom nasilju. :ne: Quote
VOJVODA Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Al' ste svi navalili. Imate li vi love za tu informaciju? Quote
Recommended Posts