Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koji si ti mentol Josicu.

evotigana.gifevotigana.gifevotigana.gif

A vi iz Prorocka dobro pogledajte tu ozbiljnu i intelektuanu facu. Taj genije treba da vam svira Strangera.  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

I ima da zvuci strava!

Posted (edited)

Pa tamo gde sam ja stajao i nije bilo tako lose sem sto sam u jednom trenutku kada je bilo neko guranje izleteo na binu biggrin.gif

Eh da iskoristio bih ovu priliku da se izvinim devojci koju sam drnuo cokulom u glavu kada su me dizali biggrin.gif

Edited by Tristania
Posted

Eh da iskoristio bih ovu priliku da se izvinim devojci koju sam drnuo cokulom u glavu kada su me dizali biggrin.gif

hahahhaha!!!!kako si ti fin neki mladic icon_smile.gif

ja bih da porucim liku koji mi je pokazao kurac kad sam mu rekla da se smiri malo da cu da mu polomim prste kad ga budem opet videla! icon_smile.gif

Posted

eve i mene...

ja sam se u petak divno provela! klasika! biggrin.gif iznenadiste me sa kud idijotima, bas sam se razveselila... biggrin.gif

jedva cekam 19i biggrin.gif

p.s. sto ne napravite neki BJ tribute??? a? biggrin.gif

Posted
Da da 19.3. naravno Kuglas i naravno PROROCK , do tad pivopije.gif

E, pa to je bas uskoro... icon_biggrin.gifbiggreens.gif

Nemo` da neko zakaze tada neku drugu svirku, ili rodjendan na koji mora da se ide! violent.gificon_smile.gif

I kad se ja pojavim ima da se svira Whitesnake! icon_mrgreen.gifmusik20.gifpivopije.gif

Posted

Ja za 19 imam da kazem 3 stvari....

1. Kap po kap

2. Out in the fields

3. Pero Deformero - Tuzna je Jesen, ali ako nemoze to, onda bi mogao da padne Europe - Rock the Night icon_wink.gif