C.A_R.I.A. Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Momci momci,sve sam cuo.Svirka u pazovi je bila perfektna,imate novo ozvucenje,novu opremu.Samo vas prati dobar glas. Quote
Tatyannahhh Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ma opusteno , nego ja se uplasio da ste se naljutili nesto hehehe... aj javljaj za svirku...nema te komsija nigde bre!c,c,c... Quote
Angele Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 dotukla me "gde si u ovom glupom hotelu" onda u kuglashu... daj mi chashu da se samopovredim... Quote
shock! Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 dotukla me "gde si u ovom glupom hotelu" onda u kuglashu... daj mi chashu da se samopovredim... stvarno je mnoogo dobro pala - "Gde si u ovom glupom hotelu" - svirajte je cesce Quote
unexpectedone Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Mi mnogo volimo Prorock i oni su sjajan, najbolji bend!!!!! Srecni smo kad idemao na njihove svirke!!! Vozdovac je rokenrol!!! JEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Quote
icon Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Pozdrav za ekipu sa vozdovca ( vidim da ste se najzad ulogovali ) Za brdo jos nije nista potvrdjeno , kada budem saznao javljam Quote
Tatyannahhh Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 stvarno je mnoogo dobro pala - "Gde si u ovom glupom hotelu" - svirajte je cesce cujem li jos jednom tu pesmu ubicu se keve mi..smorila je za medalju...al nema veze Quote
Wild Rose Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Koja je to prica da u ovu subotu svirate u Kuglashu? Ajde odma` potvrdite ili demntujte ovo!!! Quote
unexpectedone Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Da,konacno smo uspeli!!!! Da li si kojim slucajem pricao sa Milosem u vezi sa klubom na Vozdovcu? Ajde javite se,pa ako hocete mozemo zajedno da idemo da vidite mesto,pa ako vam se svidi da pregovaramo.... Pozdrav Quote
shock! Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 cujem li jos jednom tu pesmu ubicu se keve mi..smorila je za medalju...al nema veze Quote
icon Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ne sviramo sad u subotu vec 23.4. znaci za mesec dana. Spisak svirkica koje ja znam su sledece : 1.4.Floyd Becej 9.4.Retro St.Pazova 16.4. Galerija Opovo 23.4.Kuglas BG Kada budem potvrdio i ostale javljam, ali ovaj mesec ce biti slabiji sa svirkama , jer mora najzad i da se snimi album sa King Size-om , pa sam ja malo u guzvi. Nadam se da cete mi oprostiti Quote
shock! Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 23.4.Kuglas BG eh...jos jedan argument da ne idem na queena.... znaci mesec dana nista.....taman da se zaželimo pa da bude bas Quote
Tristania Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Pazi ovako! Rundek To/Die/For Putovanje u Budimpestu po karte za NW Prorock Izmedju toga ubaci koji KST! Moze li zivot biti lepsi? Quote
Kingmanowar Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 (edited) Pazi ovako! Rundek To/Die/For Putovanje u Budimpestu po karte za NW Prorock Izmedju toga ubaci koji KST! Moze li zivot biti lepsi? Moze!!!!! Dream theater Manowar & gomila naked chicks fighting in mud (tzv. Foxyboxy) naravno bez bruseva:D Edited March 29, 2005 by Kingmanowar Quote
shock! Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 zelja za ubuduce.....Motley crue - Kickstart my heart.....pleasee Quote
Prinzessin Tinea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ja bi nesto od WS... zadnji put ste obecali, ovaj put da mi ispunite tu zelju! Quote
:Dea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ja bi nesto od WS... zadnji put ste obecali, ovaj put da mi ispunite tu zelju! Tinea, ne pratis!!! Predprosli put nije bilo ws, a prosli put je bila you're gonna break my heart again, mozda posle i jos nesto, ne znam nisam ostala do kraja... WS sviraju stalno hocemo EKV!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 e meni je obecao Lord da tje da svira Love ain't no stranger ... ja znam kad sam bila zadnji put, nisu svirali WS, ali moraju i predamnom da sviraju... Netju EKV, jer se uvek, ali bas uvek razocaram... bolje mi je da ih slusham ovako... Quote
:Dea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Netju EKV, jer se uvek, ali bas uvek razocaram... bolje mi je da ih slusham ovako... Quote
shock! Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ja bi nesto od WS... zadnji put ste obecali, ovaj put da mi ispunite tu zelju! pa svaki put bude nesto od WS-a, i to uglavnom budu po dve....zadnji put je bio samo Don't break my heart again ako se dobro secam.... Quote
Recommended Posts