Telcontar Posted April 17, 2005 Author Report Posted April 17, 2005 Neka neka Srki, nemoj da se stidis, priznaj da nema konkurencije na nasoj estradi. PA to je zato sto tebe nema nigde, pa smo i zaboravili da si i ti na nasoj sceni tj. estradi... inace ne bi srki imao nikakve sanse pored druga direktora Quote
Dark Sonja Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 dolazimo, dolazimo, dolazimo, dolazimo, dolazimo,!!!!!! Quote
VOJVODA Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Nego Druze direktore hocete li se najzad smilovati i doci na svirku poz E ovaj put hocu! 23. cu doci, pa makar gole zene sa neba padale. Quote
Angele Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 E ovaj put hocu! 23. cu doci, pa makar gole zene sa neba padale. ...pa makar gole zene sa neba padale...i to u Kuglash... Quote
Wild Rose Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Svirka je sutra... Weeeeeeeeeeeeeeee i tako to... Cisto da tema ne bi otisla na drugu stranu... Mrzi me posle certa da klikcem mnogo da bih pricala kako je bilo... Quote
Shamandalie Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Dolazim i ja sutra....ako izdrzim sve obaveze na poslu i naravno veliki derbi....Pozdrav sex simbolu nase scene Quote
Jessy Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 E,a koliko je ulaz? Bezobzira,sigurno dolazim!!!Poslednji put sam ih slusala pre 2 godine i mnogo su mi se dopali!!!A ni pevac nije za bacanje .Svidja mi se njihova muzika iako ne volim mnogo Kuglas,tako da...C U all there! Quote
Wild Rose Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 E,a koliko je ulaz? Bezobzira,sigurno dolazim!!!Poslednji put sam ih slusala pre 2 godine i mnogo su mi se dopali!!!A ni pevac nije za bacanje .Svidja mi se njihova muzika iako ne volim mnogo Kuglas,tako da...C U all there! Uh, ulaz je vec mnogo.... Mislim, ipak ne moze cena da bude niska za njihovu svirku... Ma opusteno Jesi-za dz ti je ulaz... Ne vole ni oni Kuglash-guzva je i sl., ali nema mnogo mesta za svirku... Vidimo se veceras-nisam te dugo videla... Quote
Jessy Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Yeeeeeeeey,dolazi VELIKA ekipa!!! Eh,a sto se tice guzvanja...pa imala sam 4 godine prakse u GSPovoj 73,tako da...ne moze biti mnogo gore... Ako ne bude mesta,stacu kod pevaca ;)hehehehe... Quote
Wild Rose Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Srki vidim ja bice guzva oko tebe... Josh kad dodje The Crew! Nista onda, sledeci put VIP karte kako si rekao, pa onda moze svirka... Quote
Шарки Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 To je danas??? Dođavola! ja skroz zaboravio!!!! Quote
Jessy Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Ceo Yum u kuglashu veceras...Ima da stojimo jedni drugima na glavama.Iz moje ekipe bi trebalo da dodje bar njih 7... Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Bilo je OK.Odusevili su me momci,stvarno su kvalitet! Atmosfera je bila odlicna,jedino mi je smetalo sto je Kuglash premali za ovakva desavanja,pa smo BUKVALNO jedni drugima sedeli na glavama i sto je bila gomila pijanih bajkera koji ponekad malo preteraju...Od sada,definitivno idem na njihove svirke pod uslovom da su na prostoru vecem od 2 sa 2. Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 P.S. Axy,sorry sto te nisam sacekala,morala sam na bas u 2,ortakinji bilo lose,a nisam mogla nigde da te nadjem,da ti javim,kiss Quote
shock! Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 nah...svirka kao i obicno odlicna.....ali brate ne moze vise u kuglasu, jebena guzva i vrucina.... Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 nah...svirka kao i obicno odlicna.....ali brate ne moze vise u kuglasu, jebena guzva i vrucina.... Daaa,ortakinju polili pivom,a mene ugazili dok su djuskali... Quote
Mary Joe Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 gomila pijanih bajkera Eh, jedna takva grupica je bukvalno uhodila mene i moje drugarice tako da je bila opsta bezanija po onako malom ''Kuglasu''. Uglavnom sam sedela napolju i ''slusala iz prikrajka''. Svirka je bila OK, jedino su provod upropastili neki privatni problemi koji su ''resavani'' bas tu i tad. Quote
Wild Rose Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Bilo mi je bas weeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Nazalost dosla sam malko kasnije, ali sam ostala do kraja (i propustila bas ). Videla goooomiiiiluuuu poznatih mi ljudi, mada je to standard na nasim svirkama... Svirkica je bila extra, to ubuduce ne moram ni da govorim-podrazumeva se. E, sad sto se gostiju tice-lik koji je svirao gitaru, i onaj koji je pevao (Duda cini mi se) sinoc i ranije na vasim svirkama, oni su bili odlicni, napravili dobru atmosferu itd... Ali ona riba... Mislim... Bolje da ne komentarisem dalje... Sve u svemu-bila je ovo jedna od najboljih zurkica koje vi pravite, barem najludja... Guzva je bila veca nego obicno... Jos je ova moja bagra zapalila ranije... Smaraci.. Ja sam se, kao i obicno, lepo snasla da budem u prvom redu gde moze da se dishe i dobro zeza. Zahvaljujem na ustupanju mesta... Od sad vas vise ne hvalim nigde nego cu svima govoriti da ste najgori, da bi bilo sto manje ljudi na svirci. Barem dok ne promenite mesto svirke. Volim ja Kuglash, i kad svirate tamo, ali kad bi bilo ko ranije... Sad ste previse popularni za to mesto. Dakle ono sto sam pre ovoga napisala se ne racuna-svirka je bila ocajna, i vise nikad necu ici na Prorock! I drugi bi mogli da me poslusaju... Quote
:Dea Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Bilo je extra po obicaju! Stvarno mi nije jasno zasto je sinoc bilo onoliko ljudi? Quote
Wild Rose Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 P.S. Axy,sorry sto te nisam sacekala,morala sam na bas u 2,ortakinji bilo lose,a nisam mogla nigde da te nadjem,da ti javim,kiss Ma oki sreco... Ja sam ostala do kraja... Vidimo se u cetvrtak na goth-u! Quote
Dragana Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 oprosteno vam je za guns-e, jer su kasnije pusteni... i to 4 pesme vece (noc) je bilo savrseno Quote
Shamandalie Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Stvarno je sinoc bilo previse ljudi u tom premalom prostoru, a tek nakon koncerta u nocnoj 68-ici! Sledeci put ostajem do jutra! Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Stvarno je sinoc bilo previse ljudi u tom premalom prostoru, a tek nakon koncerta u nocnoj 68-ici! Sledeci put ostajem do jutra! i ti si se guzvala u 68 u 2h...ono je bilo uzas!Bukvalno nisam morala da se drzim ni za sta,toliko su me pritisli... A u Kuglashu sam najvise blejala u basti-cula se muzika i moglo je da se dise...ali bajkeri... "srecice moja,hoces da se provozas?" Quote
Recommended Posts