Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svirka je bila odlicna!!!

Cestitke ProRock-u koji zaista postaje bend prevelik za mesto kao sto je "Kuglas"

P.S. Srki, mogli bi ste da skinete nesto od "Rainbow"-a za sledecu svirku?

Kad je, uopste, sledeca svirka PrpRock-a ili King Size-a?

Posted (edited)

P.S. Srki, mogli bi ste da skinete nesto od "Rainbow"-a za sledecu svirku?

mogli bi icon_da.gif ...Lost in Holywood ili All Night Long bi bile do yaya icon_rockdevil.gif

Edited by shock!
Posted
i ti si se guzvala u 68 u 2h...ono je bilo uzas!Bukvalno nisam morala da se drzim ni za sta,toliko su me pritisli... no.gif A u Kuglashu sam najvise blejala u basti-cula se muzika i moglo je da se dise...ali bajkeri... icon_mad.gif "srecice moja,hoces da se provozas?" pukeface.gif

I mene su pritisli sa svih strana, pored su bile clanice nekog zenskog benda koje su pevale Judas Priest. Predpostavljam da su i one bile u Kuglasu. Neki lik kada ih je cuo kako pevaju, pitao ih je sta je to i da li vezbaju za novi "Idol", a one su odgovorile da je to samo Judas Priest laugh.gif

Ako i ti sledeci put ostajes do jutra, onda bolje da posle svirke odemo negde u provod do prve jutarnje 95!

Posted
I mene su pritisli sa svih strana, pored su bile clanice nekog zenskog benda koje su pevale Judas Priest. Predpostavljam da su i one bile u Kuglasu. Neki lik kada ih je cuo kako pevaju, pitao ih je sta je to i da li vezbaju za novi "Idol", a one su odgovorile da je to samo Judas Priest laugh.gif

Ako i ti sledeci put ostajes do jutra, onda bolje da posle svirke odemo negde u provod do prve jutarnje 95!

amen to that!Mada,molim te,dobile smo ponudu od bajkera da nas voze gde hocemo...tako da... icon_smile.gif sponzorisanje icon_smile.gif ko tome da odoli?! icon_mrgreen.gif

Posted

...sa sve pivskim stomacima, bez zuba, i posve interesantnom pricom (evo jednog primera :''Ja sam jako samouveren zato sto sam bajker''-lik od nekih 35 godina).... icon_smile.gificon_uhoh.gif

Posted
...sa sve pivskim stomacima, bez zuba, i posve interesantnom pricom (evo jednog primera :''Ja sam jako samouveren zato sto sam bajker''-lik od nekih 35 godina).... icon_smile.gificon_uhoh.gif

ovaj je imao bradicu,ali je od njega jos gori neki obrijani u koznim lonama...

Posted
Hey, pa da li mi to mislimo na iste objekte?

Ne moze, to su moji udvaraci/vozaci! violent.gifviolent.gif

icon_smile.gificon_wink.gif

ne,ne,ne decko...taj ti nikad nece...poleteti! icon_smile.gif

To su moji muzici,ljubi ih majka koja ih je rodila tako "pametne"...

Verovatno je ista ekipa...eh,sta jos reci,al smo se zajebale,a takve smo prilike za "udadbu"imale... no.gificon_smile.gif

Posted

E Srki bilo je odlicno u Pancevu,a onaj nas dogovor vazi.......ACDC 30%

biggrin.gif Pozdravi ostalu ekipu iz benda i ako imate vremena svrnite do moto0skupa u SD sviramo tamo u subotu.

Posted (edited)

meni je rebel yell mnoooogo bolja icon_da.gif

a billy je stvarno icon_rockdevil.gif ali o tome na njegovoj temi icon_biggrin.gif

Koliko cesto su ove svirke u Kuglasu?

Edited by Perla Ferrar
Posted

Bilo je odlicno, nisam isao na tako dobru svirku od poslednje svirke Prorock-a na kojoj sam bio. Bilo je ocekivano fino i neiznenadjujuce odlicno. Sta da kazem, navikli su me na kvalitet.

A ja sam jos posle otisao do KST-a na 80-e.

Posted

Eeeeh i ja sam hteo na 80-te , ali sam kasno krenuo smrc.

btw nismo svirali white wedding , ali ko zna mozda iduci put icon_da.gif