MorgrayTheDark Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Svirka je bila odlicna!!! Cestitke ProRock-u koji zaista postaje bend prevelik za mesto kao sto je "Kuglas" P.S. Srki, mogli bi ste da skinete nesto od "Rainbow"-a za sledecu svirku? Kad je, uopste, sledeca svirka PrpRock-a ili King Size-a? Quote
shock! Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 (edited) P.S. Srki, mogli bi ste da skinete nesto od "Rainbow"-a za sledecu svirku? mogli bi ...Lost in Holywood ili All Night Long bi bile do yaya Edited April 24, 2005 by shock! Quote
*Wicked Girl* Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Stvarno mi nije jasno zasto je sinoc bilo onoliko ljudi? Sta ti nije jasno??? Bilo je bas fino, ali ogromna guzva odlepila sam!!!! Nadam se nekom vecem prostoru !! Quote
Jessy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 White wedding me je odushevio...sano napred Quote
Shamandalie Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 i ti si se guzvala u 68 u 2h...ono je bilo uzas!Bukvalno nisam morala da se drzim ni za sta,toliko su me pritisli... A u Kuglashu sam najvise blejala u basti-cula se muzika i moglo je da se dise...ali bajkeri... "srecice moja,hoces da se provozas?" I mene su pritisli sa svih strana, pored su bile clanice nekog zenskog benda koje su pevale Judas Priest. Predpostavljam da su i one bile u Kuglasu. Neki lik kada ih je cuo kako pevaju, pitao ih je sta je to i da li vezbaju za novi "Idol", a one su odgovorile da je to samo Judas Priest Ako i ti sledeci put ostajes do jutra, onda bolje da posle svirke odemo negde u provod do prve jutarnje 95! Quote
Jessy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 I mene su pritisli sa svih strana, pored su bile clanice nekog zenskog benda koje su pevale Judas Priest. Predpostavljam da su i one bile u Kuglasu. Neki lik kada ih je cuo kako pevaju, pitao ih je sta je to i da li vezbaju za novi "Idol", a one su odgovorile da je to samo Judas Priest Ako i ti sledeci put ostajes do jutra, onda bolje da posle svirke odemo negde u provod do prve jutarnje 95! amen to that!Mada,molim te,dobile smo ponudu od bajkera da nas voze gde hocemo...tako da... sponzorisanje ko tome da odoli?! Quote
Mary Joe Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 ...sa sve pivskim stomacima, bez zuba, i posve interesantnom pricom (evo jednog primera :''Ja sam jako samouveren zato sto sam bajker''-lik od nekih 35 godina).... Quote
Jessy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 ...sa sve pivskim stomacima, bez zuba, i posve interesantnom pricom (evo jednog primera :''Ja sam jako samouveren zato sto sam bajker''-lik od nekih 35 godina).... ovaj je imao bradicu,ali je od njega jos gori neki obrijani u koznim lonama... Quote
Mary Joe Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Hey, pa da li mi to mislimo na iste objekte? Ne moze, to su moji udvaraci/vozaci! Quote
Jessy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Hey, pa da li mi to mislimo na iste objekte? Ne moze, to su moji udvaraci/vozaci! ne,ne,ne decko...taj ti nikad nece...poleteti! To su moji muzici,ljubi ih majka koja ih je rodila tako "pametne"... Verovatno je ista ekipa...eh,sta jos reci,al smo se zajebale,a takve smo prilike za "udadbu"imale... Quote
MorgrayTheDark Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Zaboravih u proslom postu da cestitam Srkiju za "In The Middle Of The Heartbeat" Quote
shock! Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Zaboravih u proslom postu da cestitam Srkiju za "In The Middle Of The Heartbeat" ne seri da je to bilo!!?? kada?? ja nisam bio tada tu Quote
Danny Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 E Srki bilo je odlicno u Pancevu,a onaj nas dogovor vazi.......ACDC 30% Pozdravi ostalu ekipu iz benda i ako imate vremena svrnite do moto0skupa u SD sviramo tamo u subotu. Quote
Dragana Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 White wedding me je odushevio...sano napred zar nije bio samo rebel yell Quote
LARA CROFT Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 zar nije bio samo rebel yell Jeste, ali mozda se nekome zuri da se sto pre vencava i tako to pa... meni je ww fantasticna stvar, ma Billy Idol je Quote
Dragana Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 (edited) meni je rebel yell mnoooogo bolja a billy je stvarno ali o tome na njegovoj temi Koliko cesto su ove svirke u Kuglasu? Edited April 30, 2005 by Perla Ferrar Quote
VOJVODA Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Bilo je odlicno, nisam isao na tako dobru svirku od poslednje svirke Prorock-a na kojoj sam bio. Bilo je ocekivano fino i neiznenadjujuce odlicno. Sta da kazem, navikli su me na kvalitet. A ja sam jos posle otisao do KST-a na 80-e. Quote
icon Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Eeeeh i ja sam hteo na 80-te , ali sam kasno krenuo smrc. btw nismo svirali white wedding , ali ko zna mozda iduci put Quote
Wild Rose Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Bejase striptiz u pancevu... Nista novo... Quote
Recommended Posts