blondie Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 dobro, znaci eto mene kod tebe na jedno tabanje A ti odmah pribegavas fizickom nasilju. :ne: naravno, sto pitas? Quote
VOJVODA Posted November 17, 2003 Report Posted November 17, 2003 Znas koji je moj moto "Reci ne fizickom nasilju, upotrebi vatreno oruzje." Quote
VOJVODA Posted November 21, 2003 Report Posted November 21, 2003 Marija, znam da ces me ubiti zbog ovoga, ali... Veceras (cisto da podsetim) Prorock nastupa u Kuglasu. Quote
Telcontar Posted November 23, 2003 Author Report Posted November 23, 2003 E jebi ga, zao mi je sto nisam bio,ali nisam stigao... Jesam ja sam te zvao... Quote
Buba :) Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 guuuuuzva... inace odlicno je bilo... e, ko peva onu 'I just died in your arms tonight....' Quote
Buba :) Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 hvala... bas si zlatna vojvodo, ima li sta za novu? Quote
VOJVODA Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 Evo planova za novaka. Kako smo Srdjan i ja svojevremeno radili u firmi za dezinsekciju, i posao nam je bio da zvonimo ljudima na vrata nudeci im istu, dogovorili smo se da 31. decembra uvece , cisto da se podsetimo starih dana, radimo to isto, znaci zvonimo na vrata, nudimo dezinsekciju, ispitamo gde je najbolja zurka, i naravno ostanemo na njoj, ili idemo i istrazujemo dalje. Genijalno, ne? Quote
Buba :) Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 e, a mogu li s vama, molim te?!?!? sigurno cete se ludo provesti... Quote
Telcontar Posted November 24, 2003 Author Report Posted November 24, 2003 Dodjavola, zajebi te to, bolje ga nateraj da prestane sa lencarenjem i pocne da sprema svirku za novaka (ionako mi propade varijanta za budimpestu i moonspell ) Quote
Telcontar Posted November 24, 2003 Author Report Posted November 24, 2003 Evo planova za novaka. Kako smo Srdjan i ja svojevremeno radili u firmi za dezinsekciju, i posao nam je bio da zvonimo ljudima na vrata nudeci im istu, dogovorili smo se da 31. decembra uvece , cisto da se podsetimo starih dana, radimo to isto, znaci zvonimo na vrata, nudimo dezinsekciju, ispitamo gde je najbolja zurka, i naravno ostanemo na njoj, ili idemo i istrazujemo dalje. Genijalno, ne? Aposlutno...genijalno and agro Quote
VOJVODA Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 e, a mogu li s vama, molim te?!?!? sigurno cete se ludo provesti... Pa naravno da mozes, kako bi mi bez tebe. A i nije to pravi provod kad ti nisi tu. Quote
VOJVODA Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Dakle, ko pravi najbolju zurku, i treba li kome dezinsekcija? Quote
VOJVODA Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Sad da se uozbiljim, i da kazem koji su planovi za novaka. kao sto su mnogi pretpostavljali, Prorock sviraju u klubu Holiday, gde ce biti slicni uslovi kao i prosli put. To znaci, ufur 1200 kinti, tri pica, neka sitna klopa (ili neke pekarske radosti, ili nesto tog tipa), neki kolacici, za cetriri osobe je rezervisan sampaanjac, pakla pljuga, i mislim da je to to. Jesam li nesto zaboravio? Cini mi se da nisam. Ako jesam, bicete obavesteni. Ko ce sa mnom? Quote
blondie Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 cuvene dvojajcane bliznakinje krstic, nove clanice iron maiden i ponosne vlasnice tvoje koze kad te se docepamo Quote
Telcontar Posted November 25, 2003 Author Report Posted November 25, 2003 Sad da se uozbiljim, i da kazem koji su planovi za novaka. kao sto su mnogi pretpostavljali, Prorock sviraju u klubu Holiday, gde ce biti slicni uslovi kao i prosli put. To znaci, ufur 1200 kinti, tri pica, neka sitna klopa (ili neke pekarske radosti, ili nesto tog tipa), neki kolacici, za cetriri osobe je rezervisan sampaanjac, pakla pljuga, i mislim da je to to. Jesam li nesto zaboravio? Cini mi se da nisam. Ako jesam, bicete obavesteni. Ko ce sa mnom? Ufff... 1200....ajde potrudicu se da nabavim.... Najverovatnije idem, ako ovi moji hoce da idu, ionako nema nista pametnije.... Quote
Buba :) Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 dea, coto, tanny i ja dolazimo provereno!!! Quote
Telcontar Posted November 28, 2003 Author Report Posted November 28, 2003 Pa ja se nadam da ce nas biti dosta na kraju, mada ja jos nisam siguran... Kada ce pustati te karte u prodaju??? Quote
Марија П : Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Cek 1200 za 4 osobe? Ili 1? Quote
shtrumpheta Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 ma marija to oni tebi plate samo da dodjes. i jos ti daju sampanjac, koji cu ja da pijem, ti si jos mala , a vojvodi cemo dati cigare nek se duva. a ja cu pijem, pijem, pijem,djuskam, djuskam, djuskam i pijem, pijem,pijem... SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Arch Stanton Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 ako se ne budem ubacio na neku fensi kucnu zurku,doci cu Quote
Recommended Posts