Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eeeeh i ja sam hteo na 80-te , ali sam kasno krenuo smrc.

E pa, ko ti kriv, ne znas sta si propustio. Jedino je u Kuglasu bilo bolje.

Posted
Bilo je odlicno, nisam isao na tako dobru svirku od poslednje svirke Prorock-a na kojoj sam bio. Bilo je ocekivano fino i neiznenadjujuce odlicno. Sta da kazem, navikli su me na kvalitet.

A ja sam jos posle otisao do KST-a na 80-e.

Pa ja sam bio mrtav umoran zato se nisam prikljucio...

jel ima neki veci prostor, ako opet bude onakva kuzva u kuglasu prestacu da se pojavljujem ne mogu da disem normalno...

Posted

Postoji mogucnost da sviramo u SKC-u ( maloj sali ) , ali su uslovi da mora da se iskesira sala i plakati (oko 300-350 eura) pa mora da se naplati ulaz ( oko 150 din) i onda opet dolazimo do zakljucka da ja treba vas da zovem na svirku da bi mi pokrili troskove. Ne znam videcu kakvo raspolozenje vlada , pa cemo da odlucimo. Jbga ni meni nije u interesu da puknem 300+ eura pa da ostanem u minusu ,ako ne dodje dovoljno ljudi no.gif

poz

Posted
Postoji mogucnost da sviramo u SKC-u ( maloj sali ) , ali su uslovi da mora da se iskesira sala i plakati (oko 300-350 eura) pa mora da se naplati ulaz ( oko 150 din) i onda opet dolazimo do zakljucka da ja treba vas da zovem na svirku da bi mi pokrili troskove. Ne znam videcu kakvo raspolozenje vlada , pa cemo da odlucimo. Jbga ni meni nije u interesu da puknem 300+ eura pa da ostanem u minusu ,ako ne dodje dovoljno ljudi no.gif

poz

Ne verujem da cete imati problem oko posecenosti... kolika je guzva svaki put...

Posted

poz

Ma moze, to je lepo mesto (sve je lepse nego guzvanje u Kuglasu), a i nostalgija...eh! icon_mrgreen.gif

Posted

i kad bi to bilo? biggrin.gif ajde ajde.

Da, stvarno! icon_da.gif

Bash bi bilo dobro napraviti svirkicu u SKC-u!

Onda bi dosli samo oni koji zele to da slushaju, a bilo bi mnogo vise mesta i za djuskanje, i za one koji zele da prave shutku, pa se zale kako im je Kuglash neodgovarajuci zbog toga.... icon_smile.gif

Dakle, najava:

VELIKI SOLISTICHKI KONCERT PROROCK-A U SKC-U!!!

( icon_smile.gif Zvuci kao najava za Alogiju icon_smile.gif )

Dopuniti:

DATUM i VREME! icon_mrgreen.gif

icon_smile.gif

pivopije.gif

Posted
Da, stvarno! icon_da.gif

Bash bi bilo dobro napraviti svirkicu u SKC-u!

Onda bi dosli samo oni koji zele to da slushaju, a bilo bi mnogo vise mesta i za djuskanje, i za one koji zele da prave shutku, pa se zale kako im je Kuglash neodgovarajuci zbog toga.... icon_smile.gif

Dakle, najava:

VELIKI SOLISTICHKI KONCERT PROROCK-A U SKC-U!!!

( icon_smile.gif Zvuci kao najava za Alogiju icon_smile.gif )

Dopuniti:

DATUM i VREME! icon_mrgreen.gif

icon_smile.gif

pivopije.gif

Mislim da je sve to sjajno! I da koncert traje do tru ujutru!A posto nas dve zivimo na Novom Beogradu, imamo prevoz sa Slavije u 3.20!

Posted
Mislim da je sve to sjajno! I da koncert traje do tru ujutru!A posto nas dve zivimo na Novom Beogradu, imamo prevoz sa Slavije u 3.20!

Eto, moze! icon_da.gif

A ako bude lepo vreme-blejanje do jutarnje 95-ice! icon_smile.gif

pivopije.gif

Posted

Posto vidim da ovo lepo prihvatate potrudicu se da se i ostvari. E ovako 28.5. svirka u Kuglasu poslednja za ovaj period (jun , jul i avgust) , zbog dobro poznatih razloga ( vrucina , zagusljivost itd). Sto znaci da bi SKC mogao da padne posle MEGADETHA , oko 20 juna ( taman po zavrsetku skolske godine icon_rockdevil.gifwallbash.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif ) , pa da se to lepo proslavi. Kada budem imao podobnije informacije za SKC , javljam vam. Do tada poz icon_cool.gif

Posted

28.5. svirka u Kuglasu poslednja za ovaj period

Ne mogu vise da podnesem Kuglash... icon_da.gif

samo nemojte svirku u skcu 23.juna, tad nam je matura

Moze i 23.juna, ima nekih koji je idu na maturu! evotigana.gif

Ja sam za SKC sto pre! biggrin.gif

Posted

Zasto ceo mesec nema nista, a onda u istom danu 2,3 ili cak 4 vazna dogadjaja?

tako to uglavnom ide icon_mrgreen.gif

Moze i 23.juna, ima nekih koji je idu na maturu!

nekima ce biti zao kasnije no.gif

vazi ono za nalazenje posle icon_mrgreen.gif