Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Lukather said:
Откад је то цео бенд почео да се скида?

Разочаравајуће...

Хвала за ''пронађи ме'' и ''ратне игре''...

''розану'' наравно...

Pa kad su mogli da skinu Rozanu, Anju, Marinu, Mariju sto ne bi skinuli i Srdjana, Malog, Malog malog..... icon_biggrin.gif

Posted
  Lukather said:
Откад је то цео бенд почео да се скида?

Разочаравајуће...

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Daaaa, TO sam zaboravila da pomenem.... icon_smile.giflaugh.gif

Nista, onda sledeci nastup verovatno prave u nekom striptiz baru, a ne u Kuglashu... Znaci Holiday postao striptiz bar.... no.gificon_smile.gificon_smile.gif

Хвала за ''пронађи ме'' и ''ратне игре''...

icon_da.gif Bas volim kad svirate domacicu.... pivopije.gif

bibili said:
ruzo, videh ti u potpisu, volimo iste jovine pesme 

Hehe... icon_wink.gificon_redface.gifpivopije.gif

Posted

E ovako u Pancevu smo 17.6. naravno u Blue Moon-u , a u Beloj Crkvi 30.7. zajedno sa valhalom i apartmanom , znaci ima istine icon_smile.gif

Posted

E ovako u Pancevu smo 17.6. naravno u Blue Moon-u , a u Beloj Crkvi 30.7. zajedno sa valhalom i apartmanom , znaci ima istine icon_smile.gif

Posted

E pa svirka u Pancevu je otkazana iz razloga zato stomora da se zavrsi do 00:30 !!! , a ljudi tek u to vreme dolaze ccc...

Evo i spiska za ovaj mesec :

10.6. Odzaci -galerija

11.6.Padina

18.Indjija - moto susret

25.6.Beograd-Holiday

26.6.Bela Crkva

Posted

E pa svirka u Pancevu je otkazana iz razloga zato stomora da se zavrsi do 00:30 !!! , a ljudi tek u to vreme dolaze ccc...

10.6. Odzaci -galerija

11.6.Padina

18.Indjija - moto susret

25.6.Beograd-Holiday

26.6.Bela Crkva

Posted
  Lara_84 said:
Obradovali su nas domacom mjuz... mada smo ocekivale Masku...

i malo wishe Wh. icon_biggrin.gif

Ama bre neke bas i nisu! Cula sam cak u Sloveniji za tu domacicu!!! Ccc!

I samo cekam kad ce mala da progovori...

Posted
  icon said:

10.6. Odzaci -galerija

11.6.Padina

18.Indjija - moto susret

25.6.Beograd-Holiday

26.6.Bela Crkva

25. BG ,....

mozda dodjem, ali ne verujem... icon_sad.gif

Posted

ni ja nisam sigurna za to na svu moju zalost. jer mi je 23eg matura, 28og je b dugme, a 29i ili 30i prijemni, pa bih se ipak morala malo naspavati. a u kurac!

Posted
  icon said:
E pa ljudi hvala , nama bejase super sinoc . Sledeca svirka je potvrdjeno nazalost ne u SKC -u (i ja sam razocaran) , vec u holiday-u 25.6.05. ( oma posle Black Sabbath-a).

Sto se tice nekih pesama , jednostavno su neizbezne , ali potrudicu se da ih iscooliramo malo.

Eh sad taj cuveni B.Jovi , pa vise nista ne zavisi od mene , ja dok sam forsirao niko me nije slusao , a sad jbg-a. Ja cu se stvarno potruditi da im se popnem na kicmu , ali posto to nisu momci iz Prorock-a , vec iz drugih bendova , ne obecavam nista , jer sam se tako par puta ispalio.

Thanx na podrsci pa se nadam da se vidimo , ako ne pre 25. u Holiday-u , karta NECE biti vise od 100 din .

poz

E ovaj put moram da dodjem, sad nisam bio jer sam imao ispit (koji sam naravno polozio), ali ovaj put sigurno dolazim.

Posted
  Kingmanowar said:
Pa kad su mogli da skinu Rozanu, Anju, Marinu, Mariju sto ne bi skinuli i Srdjana, Malog, Malog malog..... icon_biggrin.gif

kad su skinuli mariju? icon_smile.gif

Mare ovo se zezam ne nastavljaj dalje icon_smile.gif

Posted

verovatno cu doci...ako se sve uklopi za to vece....ima gomila happeninga

Znaci strasno - prorok, 80e u KST-u, super svirka u SKC-u i ortakinja mi ima koncert! Mozda i uspem svuda da stignem! icon_smile.gif