Morgray The Dark Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 srki, jel sutra 'suncana sreda'? Quote
ALEXIE_AIC Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Bice suncana kao sto su sve do sada bile(kada su trebali da sviraju na Adi)! Quote
icon Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Nazalost verovatno necemo ni svirati na Adi u Avgustu, ali ko zna mozda Septembar donese leto A ko zna mozda smo i mi baksuzi , pa pokvarili leto Onaj odozgo cuo da cemo da sviramo svake srede, pa reko pun mi k...c PROROCKA , nema vise Sunca a ni Meseca , a Boga mi ni partizana u ligi sampiona Sledece svirke za koje znam: 26.8. Tobacco , Obrenovac 27.8.B.Sokolac , sviraju jos (Gale i Najda, Blaza, Negativ, Southern Storm, Demether...) 3.9. Floyd , Becej 9.9. i 10. 9. Buc , Muzlja Za Bg stvarno ne znam kada i gde cemo svirati Veliki poz Quote
Morgray The Dark Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) Pa da, za Partizan smo videli i nije nam zao (nisu ni zasluzili), ali za ProRock grrrrrrrrr aj onda ok, pa se vidimo u septembru... u kupu uefa... Edited August 23, 2005 by Morgray The Dark Quote
Shamandalie Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Pa da, za Partizan smo videli i nije nam zao (nisu ni zasluzili), ali za ProRock grrrrrrrrr aj onda ok, pa se vidimo u septembru... u kupu uefa... Oh...da! Zvezda u Kupu UEFA i PROROCK u BG! RESPECT! Quote
Telcontar Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Nece se ni Zvezda ni partizan naigrati u Kupu Uefa... Al da mi makar vidimo prorock... Quote
Wild Rose Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Onaj odozgo cuo da cemo da sviramo svake srede, pa reko pun mi k...c PROROCKA , nema vise Sunca a ni Meseca , a Boga mi ni partizana u ligi sampiona E, bash! Ko za onog lika shto je pravio decu koja su ista Srki Prorock... Nishta onda tatice, vidimo se ako uskoro bude neka svirkica, a ako ne, onda dole, na moru opet(h).... Poz! Quote
shock! Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Za Bg stvarno ne znam kada i gde cemo svirati ajde, ajde iscimajte nesto....nismo vas slusali 100 godina..... Oh...da! Zvezda u Kupu UEFA i PROROCK u BG! RESPECT! Pa da, za Partizan smo videli i nije nam zao naravno da nije ...... Quote
Platina Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Obećavam da ću doći na neku vašu svirku kad se zaveši septembarski... Quote
ALEXIE_AIC Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Vidim ja, izbice ovde buna na Prorocane , ako ne bude svirke u skorije vreme...a i nece je biti... Quote
Morgray The Dark Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Brothers I Am Calling From The Valley Of The Kings With Nothing To Atone... A Dark March Lies Ahead Together We Will Ride Like Thunder From The Sky... May Your Swords Stay Wet Like A Young Girl In Her Pride Hold Your Hammers High... Moze li se bar uzeti u 'razmatranje'? Quote
Telcontar Posted August 28, 2005 Author Report Posted August 28, 2005 Srki, ajde vise, nisam cuo Wild Child live 100 godina... A i cekamo Jeste u fazonu da svirate SheWolf, Wasted Years... Hail and kill... i tako.... Ajde neka svirka na adi, nesto, da ne bude neki kuglas, holidej il te rupe... Quote
Zoe Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Ajde neka svirka na adi, nesto, da ne bude neki kuglas, holidej il te rupe... Uopste nije bitno gde!! Samo da svirate!!! KAD CE SVIRKA???!!!!! Posto nema nista od "suncane srede", jel' moze neki suncani petak.. ili subota.. ili nesto slicno? Quote
ALEXIE_AIC Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Srki, ajde vise, nisam cuo Wild Child live 100 godina... Mislim, sta reci? Quote
Buba :) Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 ajde nesto bilo sta bilo gde!!!!i dea hoce isto ali je mrzi sad da postuje Quote
icon Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Ljudi nateracete me stvarno da pozovem Mr. Koperfilda, da mi svojom magijom napravi neko extra mesto za svirku za jedno vece, a da nisu Holiday, Kuglas i ostale rupe Ja stvarno ne znam sta vise da radim Potrudicu se maximalno da organizujem nesto , a sta ne znam Do tad poz Quote
Mary Joe Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Ma, rekoše ljudi da može i Kuglaš, samo da bude svirka... Quote
VOJVODA Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Ljudi nateracete me stvarno da pozovem Mr. Koperfilda, da mi svojom magijom napravi neko extra mesto za svirku za jedno vece, a da nisu Holiday, Kuglas i ostale rupe Ja stvarno ne znam sta vise da radim Potrudicu se maximalno da organizujem nesto , a sta ne znam Do tad poz Ma hajde srki, ne lupaj toliko glavu oko toga. Quote
ALEXIE_AIC Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Ljudi nateracete me stvarno da pozovem Mr. Koperfilda, da mi svojom magijom napravi neko extra mesto za svirku za jedno vece, a da nisu Holiday, Kuglas i ostale rupe Ja stvarno ne znam sta vise da radim Potrudicu se maximalno da organizujem nesto , a sta ne znam Do tad poz Jaaaaaaaaaaaaaaaaaadan ti... Quote
Morgray The Dark Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Moze kuglas Kuglas je ok Svi smo videli da svirka u Holiday-u nema onu atmosferu, koju ima svirka u Kugli... Uostalom... samo da je svirka... pa i ako je na adi... iako pada kisa Brothers I am calling From the valley of the kings... Quote
ALEXIE_AIC Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Moze kuglas Kuglas je ok Svi smo videli da svirka u Holiday-u nema onu atmosferu, koju ima svirka u Kugli... Da, u Holiday-u je bar moglo koliko-toliko da se dise ... Quote
unexpectedone Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Danasnji dan je OK,toplo je i nema kise,hoce li KONACNO biti svirke veceras! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ma, oni su se skroz ulenjili! U tome je fora! Ide im se na more, samo se zezaju, a fanovi im ovde umiru, neki za svirkom, a neki ne samo za tim... Quote
Apeiron Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Odgledah ja ovaj bend po prvi put, u Banatskom Sokolcu (ili se pise Sokocu?). Zaista extra tezga, doktorirali su tu vrstu svirke. Pozdrav momcima iz benda! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Odgledah ja ovaj bend po prvi put, u Banatskom Sokolcu (ili se pise Sokocu?). Zaista extra tezga, doktorirali su tu vrstu svirke. Pozdrav momcima iz benda! Sokolac Sokolca Sokolcu Skolac Sokolcu Sokolcem Sokolcu... Quote
Recommended Posts