icon Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Hvala Apeironu na pozdravima , samo bih hteo da istaknem da nas nije gledao u pravom svetlu , jer je to ipak bila malo komercijalnija svirka, ali dobro sta je tu je. Spisak narednih svirki: 2.9. Black, Obrenovac 3.9.Floyd , Becej 9.9. Buc, Muzlja 10.9. Buc , Muzlja 16.9. Tobacco , Obrenovac 17.9. Galerija , Odzaci 18.9. Perlez Poz pa se cujemo kad saznam sta se desava sa Kuglasem i Holidayom Quote
Shamandalie Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Srki, samo sam htela da ti kazem da od utorka krecmo sa casovima u ustaljenim terminima, dakle, utorkom od 18.50 i cetvrtkom od 15.40. Quote
*Wicked Girl* Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Srki, samo sam htela da ti kazem da od utorka krecmo sa casovima u ustaljenim terminima, dakle, utorkom od 18.50 i cetvrtkom od 15.40. Oohohohohohohohohohohoh......casovi Srki, a???!!! Pa cega??!!!! Quote
Buba :) Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 popijes kafu pa se vozas ma interno Quote
whitesnake Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Cvrle kapiram da si se na nekoliko nacina vezan za mesta van BG-a, ali mogao bi nesto da organizujes i u blizini, neki rostilj ili neki gulas, kako smo vec pricali. Inace nemojte vise da hasate u Tanji u ZR-u, otrovao sam se poslednja dva puta tamo... Inace SRKI PROROCK je u gradu... btw kada se vrnem sa zltibora organiyujemo neko blejanje na Avali uz mnogo klope i VINJAKA, ipak je to najbolje pice... Quote
whitesnake Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Djansvi oprostices mi na sklopu recenice i greskama ipak sam malko pod gasom... Znas ti mene... Quote
icon Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Pod br.1 casovi Italijanskog su u pitanju ( o kaficama ja stvarno vise namam sta da ucim, to sam doktorirao ) 2. Lepi sto se tice rostilja , a pogotovo gulasa ,znas da sam uvek first in line , a ono se ne zove Tanja, vec Vanja u Zr-u.Ajd lepo se provedi na Zlatiboru, pa kad se vrnes da popijemo jedan VINJACIC , jer ipak je to najbolje pice... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 (edited) o kaficama ja stvarno vise namam sta da ucim, to sam doktorirao Pa, nismo ni mislili da ti uzimas, nego da dajes... casove... Wow, vise nisam apprentice... Edited September 3, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
*Silent Angel* Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Pod br.1 casovi Italijanskog su u pitanju ( o kaficama ja stvarno vise namam sta da ucim, to sam doktorirao ) 2. Lepi sto se tice rostilja , a pogotovo gulasa ,znas da sam uvek first in line , a ono se ne zove Tanja, vec Vanja u Zr-u.Ajd lepo se provedi na Zlatiboru, pa kad se vrnes da popijemo jedan VINJACIC , jer ipak je to najbolje pice... ma da,da "italijanskog" i to u "ustaljenim terminima" Quote
Morgray The Dark Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Tri dana nisam bio tu i ovde se svasta izdesavalo... 'casovi' ''italijanskog'' hehe... dobra fora... lepo si se toga setio... INACE, DAJTE NEKU SVIRKU (u pauzi izmedju 'casova')!!! Hear Me While I Live As I Look Into Your Eyes None Shall Hear A Lie The Power And Dominion Are Taken By The Will By Divine Right HAIL AND KILL Quote
ALEXIE_AIC Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 ma da,da "italijanskog" i to u "ustaljenim terminima" Quote
Shamandalie Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 ma da,da "italijanskog" i to u "ustaljenim terminima" Ako ne verujes, dodji i ti da ucis italijanski. Quote
Shamandalie Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 A to se sad tako zove... Sta TO? Pa ne pricamo mi u metaforama i alegorijama. Quote
Morgray The Dark Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Samo ti nauci Icon-a da kaze.... "ljudi uspeo sam da organizujem svirku u BG-u tad i tad (svejedno na kom jeziku)...." Edited September 5, 2005 by Morgray The Dark Quote
Shamandalie Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Samo ti nauci Icon-a da kaze.... "ljudi uspeo sam da organizujem svirku u BG-u tad i tad (svejedno na kom jeziku)...." " RAGAZZI, SONO RIUSCITO AD ORGANIZZARE IL CONCERTO A BELGRADO....." COME SAREBBE BELLO SE FOSSE COSI' ANCH'IO SONO D'ACCORDO CHE UN CONCERTO BELGRADESE SIA OPPORTUNO.... Do tada, morace Icon jos mnogo da uci... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Do tada, morace Icon jos mnogo da uci... Ako ti tako kazes... Verovacemo ti na rec! Quote
Morgray The Dark Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 hmmmm.... mi svakako necemo proveravati njegovo poznavanje tog ""italijanskog""... Quote
Morgray The Dark Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 ali ako kaze da ce biti svirka... e tu informaciju cemo da proveravamo HAIL AND KILL!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 hmmmm.... mi svakako necemo proveravati njegovo poznavanje tog ""italijanskog""... Quote
Tatyannahhh Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Srki, samo sam htela da ti kazem da od utorka krecmo sa casovima u ustaljenim terminima, dakle, utorkom od 18.50 i cetvrtkom od 15.40. pola cuke si uletela u moj termin!!!!!!PA NEMOJ DA TI SE TO VISE DOGODI JEL TI JASNO!!??!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 pola cuke si uletela u moj termin!!!!!!PA NEMOJ DA TI SE TO VISE DOGODI JEL TI JASNO!!??!!! Quote
Recommended Posts