Shamandalie Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 pola cuke si uletela u moj termin!!!!!!PA NEMOJ DA TI SE TO VISE DOGODI JEL TI JASNO!!??!!! Zao mi je, tada su na rasporedu casovi italijanskog. Ja ne dozvoljavam kasnjenje i izostajanje sa casova, jer u tom slucaju pisem neopravdane, koji tesko mogu da se opravdaju. Jesam stroga uciteljica, ali bez stroge uciteljice nema dobrih djaka. A Srki je jedan od najboljih, uvek dolazi spreman na casove i radi domace zadatke. Quote
Tatyannahhh Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Zao mi je, tada su na rasporedu casovi italijanskog. Ja ne dozvoljavam kasnjenje i izostajanje sa casova, jer u tom slucaju pisem neopravdane, koji tesko mogu da se opravdaju. Jesam stroga uciteljica, ali bez stroge uciteljice nema dobrih djaka. A Srki je jedan od najboljih, uvek dolazi spreman na casove i radi domace zadatke. He is one bad bad boy....and he needs to be punished... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ja ne dozvoljavam kasnjenje i izostajanje sa casova, jer u tom slucaju pisem neopravdane, koji tesko mogu da se opravdaju. Jesam stroga uciteljica, ali bez stroge uciteljice nema dobrih djaka. A Srki je jedan od najboljih, uvek dolazi spreman na casove i radi domace zadatke. A koju mu ocenu dajes? Ili da zakljucimo sami, po tome sto je jedan od najboljih... Quote
Shamandalie Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 He is one bad bad boy....and he needs to be punished... Ako ti tako kazes..ili...SE TU LO DICI.... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 He is one bad bad boy....and he needs to be punished... Jel` mogu da ti se pridruzim? Quote
Shamandalie Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 A koju mu ocenu dajes? Ili da zakljucimo sami, po tome sto je jedan od najboljih... Ocene svi dobijaju na zavrsnom ispitu. Plasim se da cu im dati previse teske zadatke, jer ne smem da spustam kriterijum. Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Ali, do tada, na scenu stupamo Dodjavola! i ja...Da ga dobro pripremimo... Veruj mi, Dodjavola!, neces moci da izadjes sama na kraj sa njegova dva repica! (icon, you know what I`m talking about!) Edited September 5, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
Morgray The Dark Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 hmmmmm... stroga uciteljica... dobar djak koji uvek dolazi spreman... interesantno... inace, stroge uciteljice su po pravilu (ne pitajte kom) uvek obucene minimalno sa odredjenim rekvizitima... ali dobro, nema veze... samo da mi docekamo vise da oni a mi da ali pazljivo da da ne bi bilo AU AL' SAM SE SMORIO Quote
icon Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Vidim ljudi vi se bas ovde dobro zabavljate Javljam vam sutra , najkasnije prekosutra za svirku, al' onda nemoj neko da se nije pojavio na toj svirci poz Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 JA znam kad i gde je svirka... Ali, cekacu da ICON postuje sutra...Posto je vec rekao da ce on da javi... Quote
Buba :) Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 svirkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jao srece!!!!! samo ne reci da je 16, 17, ili 18i!!!!!!! Quote
*Silent Angel* Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Zao mi je, tada su na rasporedu casovi italijanskog. Ja ne dozvoljavam kasnjenje i izostajanje sa casova, jer u tom slucaju pisem neopravdane, koji tesko mogu da se opravdaju. Jesam stroga uciteljica, ali bez stroge uciteljice nema dobrih djaka. A Srki je jedan od najboljih, uvek dolazi spreman na casove i radi domace zadatke. ohohooho a kako ce da mu naplatis te casove to je druga prica Quote
ALEXIE_AIC Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Pa, to je nesto njihovo, interno... Quote
Shamandalie Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ohohooho a kako ce da mu naplatis te casove to je druga prica Pa ne placa on meni, nego skoli. Privatni casovi su posebna prica, ali o tome ovde nije rec. Mada, sve je stvar dogovora. Quote
ALEXIE_AIC Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Privatni casovi su posebna prica, ali o tome ovde nije rec. Mada, sve je stvar dogovora. Naravno... Quote
Morgray The Dark Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 da ocekujemo i 'solo' svirku ProRock-a ili ce biti samo ovo sa Hitom Nedelje? Brothers I Am Calling... Quote
Wild Rose Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 da ocekujemo i 'solo' svirku ProRock-a ili ce biti samo ovo sa Hitom Nedelje? Da, stvarno... Hooooceeeemooo zagushljivi Kuglaaaash!!! Bash smo ga se uzeleli... Quote
*Wicked Girl* Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Pa ne placa on meni, nego skoli. Privatni casovi su posebna prica, ali o tome ovde nije rec. Mada, sve je stvar dogovora. ...dolazi u obzir i neka kompenzacija....... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Da, stvarno... Hooooceeeemooo zagushljivi Kuglaaaash!!! Bash smo ga se uzeleli... I tata bi, sine... Quote
Ranthelvena Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Pa stvarno bi bilo vreme da saznamo za te svirke ili bar svirku u BG-u, proshlo je dva dana od obetjanja da tjemo saznati za najvishe dva dana a sad.... POZHURITEEE!!! VRLO SMO NESTRPLJIVI!!!!!! Quote
Morgray The Dark Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Hmmmm. koji je danas dan...? Da nije Srki zaglavio na nekom od onih casova u 'ustaljenim' terminima? Pa je zato zanemario nas... verne (dosadne) Quote
Morgray The Dark Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ........fanove............... HAIL AND KILL!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Hmmmm. koji je danas dan...? Da nije Srki zaglavio na nekom od onih casova u 'ustaljenim' terminima? Pa je zato zanemario nas... verne (dosadne) Kladim se da jeste! ... Quote
Morgray The Dark Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 alexie, ja bih, da sam na tvom mestu, rekao ljudima kada je svirka.... da znamo da planiramo i pomeramo obaveze... Blood And Death Are Waiting Like The Raven In The Sky Quote
ALEXIE_AIC Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ljudi, shvatite me, nisam ovlascena da delim takve informacije... Strpite se malo, "casovi" MORAJU da se zavrse kad-tad...pa ce valjda i icon da se oglasi... ...Valjda... Quote
Recommended Posts