Mary Joe Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 'Aj dosta spamovanja , i da čujemo kad će svirka. Quote
Morgray The Dark Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) ; Edited September 7, 2005 by Morgray The Dark Quote
icon Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 O ljudi ,strpite se malo E ovako kao sto ste culi sviramo sad u SKC-u , na hitu u nedelju, a solo svirkica: 30. septembar ,poslednji petak u mesecu, HOLIDAY! Nazalost nije Kuglas , ali bice ga od Oktobra!!! pozdrav pa se cujemo i vidimo Quote
Wild Rose Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 E, pa superishka.... Nije loshe ni shto je Holiday, samo da bude ljudi... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Eto, kao sto sam i rekla, oglasio se icon... Quote
Mary Joe Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Fuck! Poklapa mi se termin sa maturskom exkurzijom. Onda, vidimo se tek u oktobru u Kuglašu! Quote
Zoe Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Dobro ste se setili da napravite samostalnu svirku!!!! Samo jos da docekam taj POSLEDNJI PETAK U MESECU.... Quote
Ranthelvena Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Hvala na odgovoru, NAPOKON Obavezno se vidimo u Holiday-u, ali nadam se da tje vrlo brzo dotji i ta svirka u Kuglashu, jer tamo je ipak najbolja atmosfera.... Quote
Sarah_Key Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 konačno svirka...ma biće dobra atmosfera i u holiday-u,možda ne ko u kuglashu al ne sumnjam da će biti odlično ko i uvek...vidimo se Quote
ALEXIE_AIC Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 I tako se zavrsila jos jedna saga o potrazi za misticnim datumom svirke legendarnog benda Prorock... Ko ceka, doceka, ali izgubi dosta vremena, i propusti neke prilike... ... Quote
:Dea Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 30. septembar ,poslednji petak u mesecu, HOLIDAY! O, konacno! Quote
Guest Beetle_Juice Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 javascript:emoticon('') smilie zasto je Srdjan tako lose zvucao veceras????!!!? Quote
bojan j. Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 (edited) Meni je on bio ok u vecini stvari mada neke delove bas ne moze da izvuce... Prvi put sam slusao preko radija, tako da sam mogao da ih cujem detaljnije. Cini mi se kao da dok ide pevanje sve je u redu, na nekoj solazi ili nekom delu izmedju bend se raspadne i onda se vrati kad opet krene pevanje. Nije mi jasno Edited September 11, 2005 by bojan j. Quote
Morgray The Dark Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 HAIL nije bilo lose... moze, bice bolje... nema razloga za kritikovanje... 'mali' SKC je katastrofa mesto za sviranje... ProRock rules HAIL AND KILL Quote
shock! Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 30. septembar ,poslednji petak u mesecu, HOLIDAY! .........konacno Quote
ALEXIE_AIC Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 O, neocekivanih li komentara povodom vecerasnje svirke ! Iznenadjenje je svakako bilo Wild child ...Masa je totalno divljala ...I to sve vreme svirke! 30. septembar- hehe..tada je nekom rodjendan(nesto interno)... Quote
Buba :) Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 meni kao i uvek mnogo dobro!!! wild child, perfect strangers, gimme... Quote
VOJVODA Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Jeeeeeeeeeee, jupiiiiiiiiiiii, jiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
:Dea Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Uh tek sam sinoc skapirala kako mi nedostaju svirke proroka... Perfect strangers me je odusevio, kada vec nije bilo whitesnake-a! Jedva cekam 30-ti! Quote
Pretendress Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Hoce li Prorock IKADA napraviti jedno WhiteSnake/Bon Jovi tribute vece???Bas bi bilo lepo,a mislim da bi se to svidelo velikom broju ljudi ... Quote
:Dea Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Hoce li Prorock IKADA napraviti jedno WhiteSnake/Bon Jovi tribute vece???Bas bi bilo lepo,a mislim da bi se to svidelo velikom broju ljudi ... O, da! Pogotovu whitesnake! Quote
Recommended Posts