icon Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E super i meni se svidja ideja Jel moze prva sledeca svirka u kuglasu ,, PROROCK da svira samo BON JOVI, WHITESNAKE i DEEP PURPLE? Mene se mnogo svidja ta ideja. Inace oni koji me napljuvase za svirku u SKC-u , jbga godine su u pitanju. Jos sam ja mislio da mi je ovo jedna od boljih..., a usput cu ih pitati kako bi oni pevali posle 3 uzastopne svirke i 4 neprospavane noci Poz pa mozda vam sutra javim nesto jako zanimljivo u vezi svirke u BG-u u jako bliznje vreme Quote
Pretendress Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E super i meni se svidja ideja Jel moze prva sledeca svirka u kuglasu ,, PROROCK da svira samo BON JOVI, WHITESNAKE i DEEP PURPLE? Mene se mnogo svidja ta ideja. weeeeeeeeeeeeeeeeee,me happy ...i da bude sto vise Jovi-a ...kako bi to bilo jedno veselo vece!!!! Quote
:Dea Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Jel moze prva sledeca svirka u kuglasu ,, PROROCK da svira samo BON JOVI, WHITESNAKE i DEEP PURPLE? Moze, moze, moze! Da da da! Kako bi to bila dobra svirka! Quote
Buba :) Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 @icon: takvu svirku obavezno!!!!! ma bilo je odlicno ono u skc-u, samo kratko... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Mene se mnogo svidja ta ideja. E, ako se tebE svidja, onda sta reci? (Uh, kako je ovo bilo jace od mene... ) Quote
John_Sykes Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Pa dobro, mislim, onda znas koga da ocekujes na svirci... A sto se tice godina, pomocicemo iz "publike" koliko god budemo mogli Poz Srki! CU Quote
Sarah_Key Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 30-tog i osmi putnik ova ideja za whitesnake,DP i BJ pod OBAVEZNO da se sprovede u delo Quote
Buba :) Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 cvaaaaaaaaaaki bi WS BJ i DP! jeeeeeeeeeeeeeee... jedva cekam!!!!!!!! Quote
Morgray The Dark Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 moze WS, DP i Bon Jovi.... yeeeeeeeeeeeeeeeee sto se tice 'pljuvanja' svirke u skc-u, mozemo da se zalimo samo zbog trajanja svirke , ali to ipak ne zavisi od vas... inace, potpuno ste (ProRock i KA tribute) oduvali tamo neke finaliste gitarijade i izvesne finaliste (mozda i pobednike) demo masters-a... Quote
Leshina Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E LJUDI SVAKA CAST ZA KAP PO KAP ZNACI ODLEPIJO SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jagodice su najjace!!!!! Quote
NeSa Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E super i meni se svidja ideja Jel moze prva sledeca svirka u kuglasu ,, PROROCK da svira samo BON JOVI, WHITESNAKE i DEEP PURPLE? Mene se mnogo svidja ta ideja. Inace oni koji me napljuvase za svirku u SKC-u , jbga godine su u pitanju. Jos sam ja mislio da mi je ovo jedna od boljih..., a usput cu ih pitati kako bi oni pevali posle 3 uzastopne svirke i 4 neprospavane noci Poz pa mozda vam sutra javim nesto jako zanimljivo u vezi svirke u BG-u u jako bliznje vreme nemoj da se nerviras,ne moze svaka svirka da bude do jaja... samo,pojacajte gitare na svirkama,uvek se cuju slabije nego sto treba!!! poz! Quote
Archibald Reiss Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 moze, al' ne kuglas... OFK Quote
Guest Beetle_Juice Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E, neko je pogresno shvatio..... Niko te ne pljuje! Pitanje je bilo: "ZASTO tako lose...", a odgovor je zadovoljavajuci.... Nadam se da cu vas slusati uskoro... PozZ Quote
icon Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Iskreno receno nisam znao da cu dobiti ovako pozitivne odgovore poz pa se cujemo i vidimo btw, i ja sam video da je OSMI PUTNIK 30-og , ali i 1-og oktobra, tako da taman posle nase svirke u petak, odmorim usi uz OSMI PUTNIK u subotu Quote
Guest Beetle_Juice Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Cek, cek, a kome je rodj. 30.9. ? Bas bih volela da znam.... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 moze, al' ne kuglas... OFK Marakana! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Cek, cek, a kome je rodj. 30.9. ? Bas bih volela da znam.... Kao sto sam vec napisala-to je nesto interno! Quote
Shamandalie Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Posto vidim da se na yu metalu niko nije setio...evo mene da prva to ucinim.. Dakle, Srki, srecan ti rodjendan, pa da sledece godine zaista napravite koncert na Marakani, a da sutra pobedimo Bragu . Puno pozdrava! Quote
NeSa Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 jao,srki,pa sto se ne hvalis?!! happy birthday srki!!! ziveo jos 100 godina! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) Posto vidim da se na yu metalu niko nije setio...evo mene da prva to ucinim.. Dakle, Srki, srecan ti rodjendan, pa da sledece godine zaista napravite koncert na Marakani, a da sutra pobedimo Bragu . Puno pozdrava! Nista se ti ne brini, ja sam se prva setila! Icone, ti znas sta ti ja zelim! Vec sam ti rekla. Edited September 14, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
StRatO Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 a ja procitah... nesto u vezi s godinama... al eto glup sam.. happy rodjendan.. SRKI... da nam pevas jos bolje.. Quote
Wild Rose Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 E pa evo i ovde da chestitam-hepili brzdej!!! I da nam super budesh na sledecoj svirkici, kao i do sada... Godine su to, ipak... Quote
Buba :) Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Sreeeeeeeeeeeeeeeeeeecan rodj srki!!!!!!!! i te stvari... Quote
Ranthelvena Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 A mene bash zanima koliko to srki puni godina? BTW Sretjan rodjendan Quote
Recommended Posts