ALEXIE_AIC Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 A mene bash zanima koliko to srki puni godina? Mnoooooogo... Quote
Tatyannahhh Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 au zakasnih ja.... srecan rodjendan!! Quote
Archibald Reiss Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 srecan rodjendan, od srca cestitam proroku, da dobro peva.. i da ne zabusava mnogo Quote
icon Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 E pa da pocnem Hvala vam svima koji ste mi cestitali rodj. ( bilo preko foruma, postova , pp-a...) Druga stvarcica , Srki je napunio cetvrt veka+1god. (znaci mnogo) Treca stvar PROROCK svira sad u subotu 17og ovog meseca, na otvaranju novog moto kluba SPEED iz Bg-a, na ADI HUJI (kod Visnjicke Banje( rukavac Dunava)). Svirka ce se odrzati na otvorenom i naravno ulaz je za dz. Sve bi trebalo poceti oko 17h , a sem nas ce svirati jos (koliko sam ja upoznat za sada): 1. Blues Delievers (Pancevo) 2.Trouble Heart (Pancevo) 3. i mozda Sveti Gral (Becej) Znaci ako nemate sta da radite u subotu , pozivam vas na ovaj rock&bike show. 17. SEPTEMBAR ADA HUJA 1 bike show u organizaciji novog moto kluba SPEED BG CYA there Quote
ALEXIE_AIC Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 17. SEPTEMBAR ADA HUJA 1 bike show u organizaciji novog moto kluba SPEED BG CYA there U koliko h vi svirate i kako da se ode do tamo? Znam da 35 ide do V. banje, ali kako dalje(do te Ade huje)? Quote
icon Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Mi sviramo od otprilike 23h , a dolazi se tako sto prodjes pancevacki most nastavis pravo Visnjickom ul. , pa skrenes levo kod znaka Ada Huja poz Quote
Mary Joe Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Kojim to busom? Jel se siđe posle mosta, pa pešaka ili....? Daj malo podobnije obajšnjenje za nas nesnalažljive u prostoru.... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 dolazi se tako sto prodjes pancevacki most nastavis pravo Visnjickom ul. , pa skrenes levo kod znaka Ada Huja poz Pazi ovako: Ne postoji Visnjicka ulica(ako je za to bila skracenica ), vec Visnjicki put... ... I, stvarno, jel` prodjes busom ili pesaka Pancevacki(bus je 35, ako se ne varam)? Where the fuck is that sign? Odmah posle mosta ili koliko daleko na Visnjickom putu? Sa leve strane kad ides IZ grada, ili KA gradu?(hahahahha...ovo poslednje je bila zajebancija ) Aj, pa mozda se i vidimo(ako nas ne proguta crna rupa zvana Visnjicka banja )... Quote
icon Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Pazi ni ja nisam tacno siguran , ali ja mislim da je pre 32 nego 35, a mozda moze i jedno i drugo pa lepo pitas vozaca kako da dodjem dotle i dotle( to je bilo za sve nesnalazljive Poz pa se cya valjda Quote
Mary Joe Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Daklem, meni ćale reče da se ide sa 32, i NE prelazi se Pančevački, već se ide preko Bogoslovije pa se skreće za Višnjicu (kad skrene, to je zapravo Viš.put )... Uostalom, raspitaćemo se koš šofera. Izgleda da dolazimo! P.S.Možda dođem i 30-og u Holiday, jer možda ne odem na exkurziju... Quote
Ranthelvena Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 (edited) Jbga kasno sam se setila da pročitam poslednje postove, tako da ništa od mog dolaska večeras , ali ja se tešim time da ću k'o čovek (bez straha da se izgubim ) 30. doći u Holiday, a svima koji večeras idu srećno u putu Edited September 17, 2005 by Ranthelvena Quote
ALEXIE_AIC Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Znaci, petak, je l`? Hocete li da promenite malo "program" iliti "repertoar"? Npr, da ubacite The idol-W.A.S.P. Quote
NeSa Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 au,pa poklopi vam se svirka sa Putnicima...ne valja Quote
ALEXIE_AIC Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ih, k`o da ce neko da ide pre na Osmi putnik, nego na Prorock... Quote
NeSa Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ih, k`o da ce neko da ide pre na Osmi putnik, nego na Prorock... da,stvarno... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ma, super su Prorocani, bice super svirka, as always... Quote
NeSa Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 salu na stranu,ja sam se ipak opredelio za Putnike,jer se ne vidjaju oni tako cesto ovde kao Prorock...srecno njima u petak Quote
ALEXIE_AIC Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Pa, dobro, pogresi covek... Quote
:Dea Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Koliko ce da bude ulaz u Holiday? Quote
StRatO Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Koliko ce da bude ulaz u Holiday? pitaj Icon-a Quote
Sarah_Key Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 i ja se odlučih za o.putnik,al mooožda uspem da stignem posle i kod vas Quote
ALEXIE_AIC Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ulaz je 100 kinti, koliko je meni poznato. Quote
icon Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ulaz kao sto rece Alexie je 100 din, a sto se tice Osmog Putnika , i ja bih zeleo da ih gledam , ali posao je posao , a svirku sam zakazao pre nego sto sam saznao za 8 putnik , ali jbg sta da se radi. poz pa ako stignete ili se smorite svrnite Quote
Archibald Reiss Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 a kad ce onaj vajtsnejk - dip parpl - bon dzovi tribjut? BG Quote
Recommended Posts