:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Svirka je bila FENOMENALNA! Ne znam da li sam se istripovala ili je trajala mnogo duze od svirki u Kuglashu... Hvala za ain't no love in the heart of the city! Hoce 8og biti ws, dp i bj tribjut? Quote
Jeremy Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 28.10. Blue Moon , Pancevo ohohohoho srki mashala ces ponovo da cirkas "borovnicu"? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 e,da....lepa svirka,samo shto je mene glava odvaljivala posle nekog vremena...ppivo...awaj... no... ekv divno.... lepo... da,generalno ,holiday je bash pfuj sada ,bilo je bolje pre bre.... jedva mozhe sada da se negde normalno djuska... stolovi kod bine...to je sranje.... Quote
shock! Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 8.10. Kuglas do yaya .....obavezno dolazimo Quote
Dark Sonja Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ja sam bila jedna od onih sto su okupirali stolove ispred bine.... i Holiday ovaj put i nije bio tako los.... Kuglash je DEFINITIVNO NAJGORE MOGUCE MESTO ZA SVIRKE U BEOGRADU. BODOM LINE! ali dolazim 8. Quote
Archibald Reiss Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Kuglash je DEFINITIVNO NAJGORE MOGUCE MESTO ZA SVIRKE U BEOGRADU. BODOM LINE! ali dolazim 8. Bottom line valjda? A zasto opet taj kuglas stvarno. Jel to onaj najavljeni BJ-WS-DP tribute? Quote
:Dea Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Jel to onaj najavljeni BJ-WS-DP tribute? Pitah vec ja, ali Srki nikako da nam odgovori! Quote
*Wicked Girl* Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pitah vec ja, ali Srki nikako da nam odgovori! Ne razume on tako, moraces na italijanskom!! Quote
Morgray The Dark Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) LJUDI... prestanite da pljujete Kuglas... jeste mali, jeste rupa, ali ima "DUSHU" za razliku od 98% ostalih mesta... dakle, kome se ne svidja... neka ceka sledecu svirku u smrdljivom Holiday-u... Edited October 6, 2005 by Morgray The Dark Quote
Mary Joe Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ja volim svirke Prorock-a na bilo kom mestu, ali branim Holidej od onih koji govore da ''nije pravo mesto'' itd... Bolje je rešenje od Kugle, ali i skuplje, to treba dodati. P.S.Možda neću moći da dođem na ovu svirku... No, potrudiću se svojski. Quote
Dark Sonja Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Bottom line valjda? Pa, ne bas...u pitanju je interni fazon....nebitno... Inace- Kuglash - sux !!! Quote
Morgray The Dark Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Srki, jel postoji mogucnost da od vas cujemo 'Rainbow In The Dark' od DIO-a? ili bilo sta od Rainbow-a... Quote
Mary Joe Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Užasno mi je krivo što na večerašnjoj svirci nisam mogla ostati duže (posetila sam ''Kuglaš'' na svega pola sata). Elem, nadam se da će se ta ponovna svirka za 2-3 nedelje, koju Srki pomenu, realizovati. E, tad dolazim i ostajem na celom nastupu k'o čovek. Quote
icon Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 E ljudi MNOOOOOOGOOO vam hvala za veceras, nadam se da je bilo ok, jer ja sam danas jedva ustao koliko sam bio bolestan. Znaci jos jednom se svima zahvaljem koji su gostovali i pomogli mi . Zbog moje zdravstvene situacije , nije bilo obecanog tributea, ali sledeci put ce ga biti. Veliki poz svima koji su dosli i ostali thanx pa se cujemo i vidimo uskoro Quote
Dark Sonja Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ni ja se ne osecam bolje.... zato nisam ni dosla....sva sam smlacena... Quote
Buba :) Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 nije bilo obecanog tributea, e bar sad mi je malo lakse sto nisam mogla da dodjem Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 shteta shto nisam mogla duzhe da ostanem fuckin' Dzhi Es Pi ugl.ovo shto sam bila bilo je doooobro Ain't no love in the heart of the city bilo mi je jepoooo ! Kuglash je kjut ...bila sam jednom ,nema veze shto je mali ...i to ima svoje prednosti Quote
:Dea Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Bese dobro sinoc! Pogotovo pijani Max i final countdown. Jedva cekam ws bj i dp tribute! Nadam se da znate now you're gone, to mi je omiljena... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 pijani maaaax...haha...e,to je bila koma... najajche je to shto nismo mogli da zakljuchamo jebeni 3majev mob.zaboravi hda pitam kako se zakljuchavao actually... ajd evishe taj tribute! mada jepo i 'vako.. "fear of the dark" Quote
Wild Rose Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Nisam stigla na pochetak svirke, i nisam mogla da ostanem do samog kraja... Jbg, morala i ja da stignem na prevoz... Bilo je lepo na svirci... Svi su uglavnom bili malko , ali dobro, pogreshi chovek... Dobro su pevali svi gosti... Srki, svaka chast shto ipak nisi odustao od svirke, taman da sledeci put kad ozdravish bude pravi tribute... I Kuglash je zakon! Moze da bude i zagushljivo i guzva i sve, ali uvek je tamo najbolje zezanje... I nisu mi jasni komentari ljudi koji kad ih samo zamolish da prodjesh u onoj guzvi sloze neku facu... Jbt, ako niste za svirku-nemojte ni da dolazite! Idite u pozorishte, ili bioskop, tamo barem ima mesta i moze da se sedi... Quote
Pretendress Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Bese dobro sinoc! Pogotovo pijani Max i final countdown. Jedva cekam ws bj i dp tribute! Nadam se da znate now you're gone, to mi je omiljena... ... kada ce samo da bude sledeca svirka u BG-u...negde pocetkom novembra,jel da? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 ne znam... ali ona vodka i multivitamin nek isu pevali i Hari Mata harija Dobra strana Kuglasha je shto WC niakd nije zauzet! Quote
Buba :) Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 now you're gone, i can feel my heart is breaking, and i can't go on when i think of the love you have taken jedva cekam tribute!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts