*Silent Angel* Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Ne brini, bices o svemu informisana na vreme, uskoro ce biti postavljen novi spisak svirki. Ma Caslave, prekini vise da pravis guzvu na proroku Quote
VOJVODA Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Ne brini, bices o svemu informisana na vreme, uskoro ce biti postavljen novi spisak svirki. Ma Caslave, prekini vise da pravis guzvu na proroku Bas 'ocu! Quote
VOJVODA Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Da li je neko bio mozda bio u Kamelot baru u petak? Oni su otvorili koncertnu sezonu tamo, i svirace cesce. Quote
Telcontar Posted December 2, 2003 Author Report Posted December 2, 2003 Pa da si mi rekao ja bih dosao... Sto mi ne rece, nisam znao.... grrrrr... Quote
Buba :) Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 ja cuh da prostor je do jaja, da atmosfera neka vlada mocna, o' otici moramo... Quote
VOJVODA Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Prostor je stvarno genijalan, znaci svi ljubitelji patuljaka i vilenjaka ce odlepiti za tim, ali je muzika dugo bila sasvim neprimerena takvom mestu. E sad se to promenilo. Quote
VOJVODA Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Pa da si mi rekao ja bih dosao...Sto mi ne rece, nisam znao.... grrrrr... Ni ja nisam bio, prekasno sam saznao. Znam samo da je Prorock otvorio sezonu zivih svirki, i za to su se izborili u prilicno jakoj konkurenciji. Quote
*Silent Angel* Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 MA CASLAVEEEEEEEEEE Prekini vise, obavstavaj ih samo za kuglas i holiday Quote
VOJVODA Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Ljubavi, mnogo si lepa kad se ljutis. Quote
Марија П : Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Kamelot??!? Shta je kamelot i gde se to nalazi? Quote
VOJVODA Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Kafic, bar, ili kako vec zelite da ga nazovete, nalazi se u (cini mi se da se tako zove) majora Ilica, ispod palilulske pijace. Kao sto rekoh, fin ambijent, samo sto je dosad bila prilicno ocajna mjuza. Svidece se ljubiteljima maceva i slicnih zajebancija. Quote
shtrumpheta Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 bas super, a pitala sam se gdje da pronosam kozne cizme sa sve stiklom. ako kome stanem na nogu i prikucam ga za patos, neka se ne ljuti, nisu to nikakve zle namjere, to ja samo ucim hodati! Quote
VOJVODA Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Ma nista, navikli smo, a posle prosle 'seanse' mi je ostalo dovoljno prstiju. Quote
VOJVODA Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 A sada, dame i gospodo, evo dugo najavljivanog spiska svirki u narednih par nedelja. Dakle: 5-6.12. Zeppelin, Muzlja 12.12. Kuglas, Beograd 13.12. Sv. Nikola, Veliko Gradiste 14.12. Underground, Smederevo Quote
VOJVODA Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 I zaboravih da dodam: 26. Chamelot, Beograd (ko ce sa mnom?) 27. sub, Kragujevac 31. Holiday, Beograd Quote
Telcontar Posted December 4, 2003 Author Report Posted December 4, 2003 Pa moglo bi se do kuglasha, verovatno i do chameloth-a a za Novaka cemo da vidimo.... Quote
Telcontar Posted December 5, 2003 Author Report Posted December 5, 2003 Da mi je neko rekao da ce tema o Prorocku imati 10 strana Quote
Archibald Reiss Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 So you want to be a rock and roll star? Then listen now to what I say. Just get an electric guitar Then take some time And learn how to play. And with your hair swung right, And your pants too tight It's gonna be all right. Then it's time to go downtown Where the agent man won't let you down. Sell your soul to the company Who are waiting there to sell plastic ware. And in a week or two If you make the charts The girls'll tear you apart. The price you paid for your riches and fame, Was it all a strange game? You're a little insane. The money, the fame, and the public acclaim, Don't forget who you are, You're a rock and roll star. a: Quote
blondie Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Da mi je neko rekao da ce tema o Prorocku imati 10 strana svi mi... vjerni fanovi.... Quote
Buba :) Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 ajde reci mi molim te, da li kartom rezervises mesto...? Quote
*Silent Angel* Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Pa Caslave stvarnooooooooo Jel sam ti rekla da cutis za kamelot :x Quote
VOJVODA Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Dobro, dobro, odsad necu nikome nista da kazem, pa se ubudjajte sedeci kuci, a Srki ce biti tuzan. Sram vas bilo! Quote
Recommended Posts