icon Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Svirka 23. petak u Kuglasu Smoricemo standardno A ja nisam pominjao nikakav tribute , tako nemoj da opet bude neke histerije Quote
icon Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Svirka 23. petak u Kuglasu Smoricemo standardno A ja nisam pominjao nikakav tribute , tako nemoj da opet bude neke histerije A da , svima kojima je danas slava Sv. Nikola , SRECNA SLAVA domacini Quote
Wild Rose Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Svirka 23. petak u Kuglasu Smoricemo standardno A ja nisam pominjao nikakav tribute , tako nemoj da opet bude neke histerije Kako nisi? Jesi, jesi... Nego si vec zaboravio... Nishta moracu ja u petak to da ispitam... Quote
ALEXIE_AIC Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 A da , svima kojima je danas slava Sv. Nikola , SRECNA SLAVA domacini Da, da... Srecna slava, DOMACINE ! Quote
Shamandalie Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Taj tribute je zaista neophodan. Srki, nemoj da nas izneveris! Quote
ALEXIE_AIC Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Da, Srki, nemoj da nas izneveris! Quote
Morgray The Dark Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Da, Srki, nemoj da ih izneveris!!! Quote
Mary Joe Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 A joj, pa, kako stvari stoje, mozda i dodjem (stignem sat vremena ranije i posadim se na stolicu ). Ali, ako opet vidim onu grupicu primitivaca sa prosle svirke u Kuglasu... Quote
ALEXIE_AIC Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Da, Srki, nemoj da ih izneveris!!! Da, Srki, nemoj da izneveris the charmed one...Posto ovde neko nije razumeo ironiju, pa moram da budem direktna... Quote
Morgray The Dark Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Da, Srki, nemoj da izneveris the charmed one...Posto ovde neko nije razumeo ironiju, pa moram da budem direktna... wtf? mislim da ni ja nisam razumeo ironiju... Quote
ALEXIE_AIC Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Da, Srki, nemoj da IH izneveris!!! Jel` sad jasnije? ...Whatever... Do kad taje svirka? Standardno je do 2,valjda? Quote
Shamandalie Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Da, Srki, nemoj da izneveris the charmed one...Posto ovde neko nije razumeo ironiju, pa moram da budem direktna... Zanimljiva ti je ironija. Umesto sto pokusavas da budes ironicna, bolje ti je malo da se zabavis, pa imaces sutra prilike za to. POZ Morgray The Dark i pozdravi svoje simpaticne drugove! Vidimo se sutra uvece! Quote
ALEXIE_AIC Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Zanimljiva ti je ironija. Umesto sto pokusavas da budes ironicna, bolje ti je malo da se zabavis, pa imaces sutra prilike za to. Zanimljiva, zanimljiva, nego sta... Kad imam toliiiiiiiiiiko povoda da budem takva(ironicna)...I za razliku od nekih, meni nije "zabavljanje" samo na svirkama Prorock-a...Bogu hvala, bar toga imam na pretek("zabavljanja"- i to u raznim vidovima)! Quote
Morgray The Dark Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 a da batalimo svadjanje na ovom topicu.... primetite kako mi je gotivan member number... Quote
icon Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 E ljudi stvarno , aj' da se zezamo vezeras , a drugog da napravimo zurku za ludovanje ok? poz Quote
Shamandalie Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 (edited) Zanimljiva, zanimljiva, nego sta... Kad imam toliiiiiiiiiiko povoda da budem takva(ironicna)...I za razliku od nekih, meni nije "zabavljanje" samo na svirkama Prorock-a...Bogu hvala, bar toga imam na pretek("zabavljanja"- i to u raznim vidovima)! Bice ti zanimljivije u zivotu kad pocnes da se bavis sobom, a ne drugima. Inace, sinoc je bilo fenomenalno, veliki pozdrav veseloj druzini! Edited December 24, 2005 by the charmed one Quote
Wild Rose Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Kme, nisam mogla da dodjem, morala da se vidim sa nekim ljudima... Bilo puno? (Josh i pitam... ) Shta ce to biti drugog? Opet svirka? Gde? Quote
ALEXIE_AIC Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Bice ti zanimljivije u zivotu kad pocnes da se bavis sobom, a ne drugima. Onda bi trebalo ti da mi budes uzor i pokazes mi kako je to baviti se sobom ( ) i okaniti me se, zeno, naci neka korisna posla, a ne spamovati po ovoj temi. Anyway, stigla sam tek na kraj svirke, ali tu je 2., popravni(za mene) ... Quote
Shamandalie Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Niko ne spamuje, a pogotovu ne ja. Verni fanovi ne stizu na kraj svirke, vec su od samog pocetka na licu mesta. O tome kako se baviti sobom, pripremicu ti jedan ubrzani kurs. Quote
Queen of the Damned Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 U KURAC!!! cista desetka za svirku! po prvi put sam pevala i bila sam skroz hepi! da, inače 2.1. repriza reprize nove godine, tj ponovo svirka u ponovo kuglašu. svi su dobrodošli! Quote
Archibald Reiss Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Da, stvarno je bilo odlicno... Bravo za Geri Mura, Snejk, Dzovi, Parple..... Mozda da su uleteli i Smoke on the water pred kraj ili nesto od Metlice, Aerosmitha.... Super sto je bila i Generacija 5, Kerber... Bice i ta repriza 2. januara krcata osecam Quote
Sarah_Key Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Krcata nego šta! Jedva čekam drugi i reprizu!!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Niko ne spamuje, a pogotovu ne ja. Verni fanovi ne stizu na kraj svirke, vec su od samog pocetka na licu mesta. O tome kako se baviti sobom, pripremicu ti jedan ubrzani kurs. Hvala na ponudjenom kursu, dusebriznice... I ja sam taaaako los fan...C,C,C...Shame on me! Quote
Recommended Posts