Shamandalie Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Pa pogledajte ko koga ovde proziva i trudi se da bude ironican. Ja nikoga ovde ne citiram, ironisem ili napadam, ali ako se neko tako odnosi prema meni i to bez ikakvog razloga (pa ja tu osobu cak i ne poznajem), nece ostati bez odgovora! Quote
Queen of the Damned Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se... ovo je bila mala digresija nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem Quote
icon Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Ej ljudi ovo je stvarno smesno , aj malo pozitivnijih vibracija , poceli su praznci pozzz Quote
SaraH Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se... ovo je bila mala digresija nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem Obozavam te! Quote
LazaGNR Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Bio sam na njihovoj svirci (tj. na dve svirke,posto su svirali 2 veceri uzastopno) pre par dana i bilo je bas veselo Quote
icon Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Ljudi sve najlepse vam zelim za praznike i da se lepo provedete gde god bili za docek. Nadam se da cemo se gledati i naredne godine po svirkama sirom ove nase velike drzave Veliki pozdrav i zivi bili Quote
icon Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 I naravno ko prezivi docek i reprizu , nek dodje na zurku 2.1.06. u Kuglas , da napravimo Hell on Earth Quote
NeSa Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 I naravno ko prezivi docek i reprizu , nek dodje na zurku 2.1.06. u Kuglas , da napravimo Hell on Earth Hell in Kuglas Quote
Morgray The Dark Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Ja sve sto imam da kazem na ovom svetu... najpre da se zafalim iconu na cestitkama i da pozelim njemu i njegovom bendu jos mnoogoo svirki (sto profitabilnih, sto ovih neprofitabilnih koje nazivamo zurke), da izda album sa King Size-om (mozda se to i desilo, ako jeste izvinjavam se zbog malog propusta i molim nekoga da me obavesti gde moze da se kupi), i uopste da im pozelim puno srece, zdravlja, para i svega sto coveka moze da ucini srecnim... sto se ostalih YUM-ovaca tice... njima zelim jos puno dobrih, kvalitetnih svirki... zelim im da se ne ponove slucajevi Helloween i Hit Godine, da dodju Maideni, Guardiani, Manowar, AcDc i ostali veliki bendovi... zelim im da se lepo provedu na Purple-ima (a Purple-ima zeli da sviraju pesmu Anya ) ...... takodje, i njima bi pozeleo puno srece, zdravlja i para da mogu da idu po Jevropi na koncerte ovih bendova koje verovatno necemo skoro videti ovde... i tako....... molim da mi se oproste male greskice u pisanju (BECKSovi su krivi sa sve ovo ) Aj vidimo se sledece godine... Quote
METAL Man Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Happy New year to ya all!!!! Quote
icon Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Murgray , hvala na lepim zeljama i svima ostalima koji nam to zele , a i onima koji ne , sta da se radi. Do ponedelljka jos jedared SVE NAJBOLJE I ZELIM VAM NAJBOLJI PROVOD veceras Quote
Danny Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Srki tebi i "PROROCIMA" sve najbolje u 2006. Pa da se gledamo u Pancevu Quote
Sarah_Key Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Proročanima sve najbole u novoj godini da i dalje budete tako veseli i slatki...vidimo se drugog Quote
StRatO Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 eto da vam i ja pozelim srecnu i uspesnu novu godinu.. poz od ekipe... vidimo se drugog... Quote
Гера Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 srecna nova, ljudi! sve najbolje, i da se nasvirate ove godine! Quote
NeSa Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Srecna Nova godina za Srkija Jebacha i ekipu Quote
Queen of the Damned Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 jao kul! pa sad je drugi! Quote
shock! Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 naravno ko prezivi docek i reprizu , nek dodje na zurku 2.1.06. u Kuglas vis' to je sutra....do yaya Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pevach Prorock-a je bio vidjen sinoj na jednoj fancy zhurci Quote
Morgray The Dark Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 (edited) Pevach Prorock-a je bio vidjen sinoj na jednoj fancy zhurci sta je tu cudno? on je fensi lik!!! Edited January 2, 2006 by Morgray The Dark Quote
Recommended Posts