Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa pogledajte ko koga ovde proziva i trudi se da bude ironican. Ja nikoga ovde ne citiram, ironisem ili napadam, ali ako se neko tako odnosi prema meni i to bez ikakvog razloga (pa ja tu osobu cak i ne poznajem), nece ostati bez odgovora!

Posted

e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se...

ovo je bila mala digresija icon_twisted.gif

nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem icon_rockdevil.gif

Posted
e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se...

ovo je bila mala digresija icon_twisted.gif

nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem icon_rockdevil.gif

biggreens.gif

Obozavam te! icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

pivopije.gif

Posted

Ljudi sve najlepse vam zelim za praznike i da se lepo provedete gde god bili za docek. Nadam se da cemo se gledati i naredne godine po svirkama sirom ove nase velike drzave biggrin.gif

Veliki pozdrav i zivi bili pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted

Ja sve sto imam da kazem na ovom svetu...

najpre da se zafalim iconu na cestitkama i da pozelim njemu i njegovom bendu jos mnoogoo svirki (sto profitabilnih, sto ovih neprofitabilnih koje nazivamo zurke), da izda album sa King Size-om (mozda se to i desilo, ako jeste izvinjavam se zbog malog propusta i molim nekoga da me obavesti gde moze da se kupi), i uopste da im pozelim puno srece, zdravlja, para i svega sto coveka moze da ucini srecnim...

sto se ostalih YUM-ovaca tice... njima zelim jos puno dobrih, kvalitetnih svirki... zelim im da se ne ponove slucajevi Helloween i Hit Godine, da dodju Maideni, Guardiani, Manowar, AcDc i ostali veliki bendovi... zelim im da se lepo provedu na Purple-ima (a Purple-ima zeli da sviraju pesmu Anya icon_biggrin.gif ) ...... takodje, i njima bi pozeleo puno srece, zdravlja i para da mogu da idu po Jevropi na koncerte ovih bendova koje verovatno necemo skoro videti ovde...

i tako....... molim da mi se oproste male greskice u pisanju (BECKSovi su krivi sa sve ovo pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif )

Aj vidimo se sledece godine... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Murgray , hvala na lepim zeljama icon_da.gif i svima ostalima koji nam to zele , a i onima koji ne , sta da se radi.

Do ponedelljka jos jedared SVE NAJBOLJE I ZELIM VAM NAJBOLJI PROVOD veceras icon_rockdevil.gif

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif