icon Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Sto se tice sajta , doradice se , nego ovo je samo probna varijantica. Treba da se ubaci deo za kontakte gde ce ljudi moci da nas kontaktiraju i guest book gde ce moci da izrazavaju pogrde i pohvale Quote
icon Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Evo jedna vest iz prve ruke , 14.feb. Sv.Trifun iliti Dan zaljubljenih , kuglas , unplugged Milos i ja. Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. poz do petka Quote
Morgray The Dark Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Evo jedna vest iz prve ruke , 14.feb. Sv.Trifun iliti Dan zaljubljenih , kuglas , unplugged Milos i ja. Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. poz do petka cooooooooooooooooool Quote
Platina Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Bas sam razmisljala da dođem u petak ali kad pomislim kakva će gužva biti... Neka hvala. Pozz Quote
Dark Sonja Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 3.2. Kuglas na ovo bi bilo lepo svratiti...tesko doduse... ispiti su... ali vec 14. ...heheh Quote
Wild Rose Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Evo jedna vest iz prve ruke , 14.feb. Sv.Trifun iliti Dan zaljubljenih , kuglas , unplugged Milos i ja. Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. poz do petka Ovo je bash jepo.... Gledacu da dodjem... Petak...ne verujem... Quote
Buba :) Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Otprilike starkers from Tokyo + 15 pesmica po nasem izboru. vi bas ne zelite da prezivimo taj dan a? starkersi smrt mozda i dodjem. Quote
Pretendress Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Starkersi??? ljudi pa taj dan se nece preziveti... Quote
Archibald Reiss Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 i tebe sam sit kafano..... Ali obavezno na kraju da bude ono kad Coverdale kaze: "And to conclude this evening..." Quote
:Dea Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 i tebe sam sit kafano..... Kako si me nasmejao! starkersi smrt O, da! Mada, opet... Zelim da cujem! Quote
Vangelis Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 i tebe sam sit kafano..... Ali obavezno na kraju da bude ono kad Coverdale kaze: "And to conclude this evening..." Hehe druze a moglo bi se otvoriti sa vriskom "Are you readyyyyy?" "Here's a song for ya'" Inace Srki momchino jel planirate da dodjete u Novi Sad u skorije vreme? Vol'o bih da vas gledim ovdi a kontam da ce biti savrsheno Cheers! Quote
icon Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Prvo da se zahvalim svima koji su sinoc bili na svirci , ja sam se proveo extra A sto se tice N.Sada , stvarno ne znam gde bismo mogli da sviramo. Pregovaram sa gazdom RST-a , ali to je fenserica mesto . Ako ti znas neko mesto (a da nisu gradiliste, enter i foxtroth) javni. pozzz do sledeceg slusanja Quote
Shamandalie Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Bilo je odlicno u petak, ovoga puta bilo je ubedljivo najvise ljudi. Quote
Danny Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 O Srki dobar sajt,vidim neke slicice koje sam ja fotkala... Quote
Dowla Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Prvo da se zahvalim svima koji su sinoc bili na svirci , ja sam se proveo extra A sto se tice N.Sada , stvarno ne znam gde bismo mogli da sviramo. Pregovaram sa gazdom RST-a , ali to je fenserica mesto . Ako ti znas neko mesto (a da nisu gradiliste, enter i foxtroth) javni. pozzz do sledeceg slusanja london underground, nekadasnji hard rock, gde je bila pero deformero svirka. Quote
BloodElfica Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) Prvo da se zahvalim svima koji su sinoc bili na svirci , ja sam se proveo extra A sto se tice N.Sada , stvarno ne znam gde bismo mogli da sviramo. Pregovaram sa gazdom RST-a , ali to je fenserica mesto . Ako ti znas neko mesto (a da nisu gradiliste, enter i foxtroth) javni. pozzz do sledeceg slusanja Buuuuu nisam znala da je bila svirka u petak A ionako nisam nigde ishla mogla sam banuti. Nisam bila odavno, Srki kad cje opet? Edited February 6, 2006 by BloodElfica Quote
icon Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 E da nastavim gde stadoh: 24.2. St. Pazova 25.2.Tabacco (spec. gosca Tanja Jovicevic ex Oktobar 1864) 3.3. Kuglas 8.3. i 10.3. Zeppelin 11.3. Odzaci Prorock + T.Jovicevic 17.3. Holiday 18.3. Galerija Paracin 1.4. Becej to je zasad koliko znam , bice tu i Pancevo i jos neka mestasca. I naravno ko nema sta da radi veceras neka dodje u kuglas na unplugged vece Misko & Ja pozz Quote
Sarah_Key Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Treba da te plaćaju za reklamu Quote
StRatO Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ako mozete, svrnite do Kuglasa u subotu 18.02. pozdrav FULL STOP Quote
Shamandalie Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Pohvala sa sinocnu svirku. Bilo je jako lepo, a neke moje predloge za ubuduce sam iznela Srkiju, dakle, sta bih ja u akusticnoj verziji volela da cujem: Mr.Big- To be with you Extreme- More than words Sonata Arctica- Replica Quote
Wild Rose Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Extra svirkica.... Tatica i ekipa su objasnili neke stvari... Tako se to radi... Nije bila neka guzva, taman onoliko ljudi koliko treba da bude... Malo mi se chini da nije bilo dovoljno jako ozvuchenje, a mozda je to ipak zbog akustichne verzije... Bice 8-og marta u Kuglashu slichna akustichna varijanta, samo shto svira druga ekipica... Ko je bio sinoc-oni koji su svirali par pesmica... U svakom sluchaju bio je lep provod za dan zaGubljenih... Quote
icon Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 18-og nazalost ne mozemo da dodjemo , jer sviramo u idvoru. Zelim vam dobru svirkicu Predlozi ce biti prihvaceni , izuzev Sonate , a i objasnio sam zasto. Btw , hvala svima koji su sinoc bili , nadam se da vam je bilo ok , a sto se tice ozvucenja , sve je bilo njihovo (kuglas) , pa ne zamerite. Inace ekipica koja je sinoc gostovala su Duda i Jesa ( trenutno gitarista Valhale i WSnake tributea iz Pa) , i oni ce svirati za 8 mart. pozz Quote
Archibald Reiss Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Kada ste seli na one visoke barske stolice palo mi na pamet cuveni Wanted dead or alive/Livin' on a prayer akustik performans baj Sambora & Bongiovi iz daleke '89 a : (Mp3: http://www.bonjovi.co.yu/pafiles/pafiledb....=download&id=24 ) Sve u svemu zacin c, bilo je strava osim publike koja je dosla da se isprica... Ain't no love... Quote
StRatO Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 18-og nazalost ne mozemo da dodjemo , jer sviramo u idvoru. Zelim vam dobru svirkicu Predlozi ce biti prihvaceni , izuzev Sonate , a i objasnio sam zasto. Btw , hvala svima koji su sinoc bili , nadam se da vam je bilo ok , a sto se tice ozvucenja , sve je bilo njihovo (kuglas) , pa ne zamerite. Inace ekipica koja je sinoc gostovala su Duda i Jesa ( trenutno gitarista Valhale i WSnake tributea iz Pa) , i oni ce svirati za 8 mart. pozz pozdrav.... oooo SRKI preveliki... jbg.. bedak al sta ces mora da se radi.. vidimo se na nekoj drugoj svirci.... moras da cujes ovo novo celjade u bendu.. posdrav i lepa svirak takodje... Quote
Recommended Posts