icon Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 U utorak imamo , pa valjda zato sto je 1 Maj neradan , ai 2-gi. A imacemo svirku i 27-og Aprila (cetvrtak) u bilijar klubu Tas (bas na tasmajdanu (iza Kornjace)) . Murgray ,jedino mi pada I just died na pamet i nista vise , ako se setis jos neceg javi se. Pozz Quote
Archibald Reiss Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 nije heavy... vise neki rock stil (tipa Van Halen ili tako nesto)... bila je u prvom bloku u petak, negde na sredini prvog bloka. Pocinje razlaganjem nekog akorda (ako se to tako zove), pa se 'malo' razvija, ali definitivno nije heavy. Da me ne boli glava, mozda bi se i setio nekih reci... ali u refrenu je Goodbye Love (mada sad vise ni za to nisam siguran)... Sad cu jos malo da googlam... Da nije WASP? There is no love, to shelter me Only love, love set me free No love, to shelter me, only love, love set me free I was the warrior, with an anthem in my soul The idol of eight thousand lonely days of rage ago And remember me when it comes your time to choose Be careful what you wish for, it might just come true Quote
Morgray The Dark Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) MORGRAY!!! sa O!! anyway, nije "I Just Died"... a nije ni wasp. od wasp-a bese samo Wild Child i Idol na kraju (oduvek sam hteo da predlozim da se uvede jos nesto)... nema veze. sledecu svirku cu da zapamtim jos nesto vise, pa cemo da vidimo:) Hvala ljudima koji pokusavaju, ali definitivno imate (imamo) malo informacija... Edited April 11, 2006 by Morgray The Dark Quote
icon Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 E ovako spisak svirki za naredni period : 27.4. Bilijar klub TAS (na Tasmajdanu) 28.4. Coupe , Pancevo , PROROCK + Tanja Jovicevic 29.4. Galerija , Paracin 30.4. Festival blizu Zr-a na Tisi (ako ne bude poplavljeno) 2.5. Kuglas 5.5. Zanatlija , Zrenjanin 6.5. Tabacco Obrenovac 12. i 13. 5. Zeppelin , Muszlya 20. i 21. 5 Moto Susret Sabac Eto dovoljno je za sad 12 svirki za 20 dana dovoljno. Mala napomena , bilijar klub Tas , simpaticno mestasce , svirka grmi , a ti pikas bilijar. poz pa ko prezivi pricace Quote
Mary Joe Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 E, na Tas cu vec doci. Cisto da bacim pogled kako je tamo. Quote
icon Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 E pa ljudi : HRISTOS VOSKRESE !!! Sve najlepse vam zelim za uskrsnje praznike ! Quote
Wild Child Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 aaaa vidi !!ja nisam znao da imate temu...a i svasta od mene (ova tema postoji vec sto godina sigurno)e pa sad i ja malo da serem!!! poz za bend !!! Vaistinu Voskrese vidimo se na tasu!!! i ljubazno bih vas zamolio u ime cele ekipe DA SVIRATE VISE W.A.S.P.-a I Judasa .haaaaaaaaaa sad znas ko sam srdjane??? Tormentor I'm a liar and I'm a cheat I have no morals and I'm a thief Pillage and plunder, curse those who enter I am a killer and tormentor Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) I'm a sinner, I kiss the breast I am a sadist that whips the flesh I'll take the women, curse those who enter I am a killer and tormentor Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) I am the lord of liars And I command the force of Fire Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) Tormentor (tormentor) ocemo ovu stvar da svirate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veliki pozzzzz Quote
Mary Joe Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 U koliko casova pocinje svirka na Tasu? Standard oko 23? Quote
icon Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Da , da standard 23h , otprilike kao u Kugli. pozzz pa se cya Quote
Morgray The Dark Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 kako je prosla svirka na Tasu? Mi nismo mogli da dodjemo (moramo i mi nekad da propustimo svirku )... Quote
StRatO Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 kako je prosla svirka na Tasu? Mi nismo mogli da dodjemo (moramo i mi nekad da propustimo svirku )... sramota.... bilo je bas fino vece.... i nekako pozitivno... pozdrav ProRoc(k)ima.... Quote
icon Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 E , samo da vas obavestim da veceras ocekujete skroz drugaciju svirku. Verovatno necemo svirati uopste nikakav heavy , vec neke stvari koje u Bgu nismo svirali godinama ( EKV , Brejkerse , Kerber ... i naravno vesele 80-e). Trudicemo se da napravimo zurkicu umesto klasicne svirke. poz pa se vidimo veceras Quote
icon Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Samo mala ispravka , svirka u Kuglasu nece biti 26-og , vec 27-og maja , subota. pozz Quote
Morgray The Dark Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 ljudi, pa sta je sa temom.. sto niko nista ne pise? ja rek'o da stavim jedan post i ovde... nabacio sam 80 komada sad dok sam pljuvao one kretene sto nas zajebavaju za karte za Guardian-e... Quote
Morgray The Dark Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 nego, danas ja cistio prasinu po kucistu (coolerima) i posto mi je komp bio ugasen - ja pustim radio! i slusam hit202, slusam - kad ono.... cujem nesto poznato... King Size - Oxygen (spell check nije siguran, ali zar je bitno) Posto prvi put cujem to u not live verziji odusevim se kako zvuci, a onda Olga kaze da ce i album da izadje vrlo uskoro.... (pa sam se opet odusevio) E sad, pitanje za Srkija: -Da li ce Oxygen biti na albumu? IF YES - cool, cekacemo album i nece nam biti zao da kupimo original i samim tim podrzimo mlade autore u usponu IF NO - kako bi onda mi (ja) to mogli da nabavimo nekim manje legalnim putem u mp3 ili tako nekom slicnom formatu? elem, odo sad da spavam da ne bi pisao jos ponesto, a s obzirom na ovo sto sam do sada sklepao, dalji nastavak mog tipkanja bi bio bolan i za mene i za ostatak ljudi koji nisu digli ruke od citanja ovog posta jos negde na pocetku! Cheers! Quote
icon Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ovo je za temu KING SIZE , al nema veze bicu kratak. Oxygen ce biti na albumu , ali ceo album ce biti na srpskom (to podrazumeva i O2) , a album na engleskom ce verovatno da ide preko. Dodji u subotu u kuglu , pa cemo se dogovoriti za mp3 ove pesmice. pozzz Quote
Morgray The Dark Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ima li kakvih novih najava? i meni bi dobro dosle neke najave... nisam mogao da dodjem na proslu svirku zato sto me stigla gadna alergija na polen... Quote
icon Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ima najava evo nesto sto znam: 2.6.. Zlatibor , moto susret 3.6.. Jarkovac 10.6. Galerija , Paracin , ProRock + Tanja Jovicevic 11.6. Private party , Zemun 16.6. Indjija , moto susret , ProRock + DIVLJE JAGODE 23.6. Kuglas 30.6. Muszlya , ProRock + Tanja 1.7. Muszlya , ProRock 15.7. Tabacco , Obrenovac , ProRock + Tanja 22.7. moto susret Ada/Senta Bice tu jos i Odzaci i Banatsko Novo Selo i Pancevo a i Vrsac Postoji mogucnost , ako nas vreme ne unisti kao prosle godine , da sviramo svake druge nedelje na adi. Nadam se da sam vas dovoljno obavestio pozzz pa se cya Quote
Mary Joe Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Nema mi putovanja po Srbiji ovog meseca jer se mora spremati prijemni... Uglavnom, rekla sam hiljadu puta da me nema vise u Kuglasu, ali, kad nema drugog izbora, eto me 23-eg. Zazelela sam se svirki Prorock-a. Quote
Lukather Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Postoji mogucnost , ako nas vreme ne unisti kao prosle godine , da sviramo svake druge nedelje na adi. Стварно, сваки пут! Више среће ове године! Quote
Mary Joe Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Ja cujem Proroci imaju promene u postavi benda. Quote
Recommended Posts