Shamandalie Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Verujem da je promena na bolje, s obzirom ko je novi clan, mada ni stari nije bio los. Quote
Morgray The Dark Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Verujem da je promena na bolje, s obzirom ko je novi clan, mada ni stari nije bio los. khm... khm.. aj malo informacija za nas neupucene... Quote
icon Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Da imamo novog klavijaturistu . Videcete o kome je rec na sledecoj svirci pozzz Quote
rustik Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 "Bice tu jos i Odzaci" Kad? I da li ima sanse da svirate negde u Novom Sadu? Pozz Quote
icon Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Odzaci cim se cujem ovih dana sa Saletom , a za Novi Sad mrka kapa veliki pozzz Quote
StRatO Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ma stalni flashevi ovde na YuMu navikni se... nista novo!!!! Quote
icon Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Samo da pozdravim lizache chmara ili surfere po svojim i mogu samo da se nasmejem na konstataciju da neko slusa vise od 25 god metal( sto znaci da ima bar oko 30+nekoliko (tako oni kazu na ostalim temama)) i da pada na dno tako sto se pljuje preko Yuma.. Ovo ne zasluzuje ni trenutak vise mog vremena Quote
StRatO Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Samo da pozdravim lizache chmara ili surfere po svojim i mogu samo da se nasmejem na konstataciju da neko slusa vise od 25 god metal( sto znaci da ima bar oko 30+nekoliko (tako oni kazu na ostalim temama)) i da pada na dno tako sto se pljuje preko Yuma.. Ovo ne zasluzuje ni trenutak vise mog vremena neverujem da su toliko stari ti spermatozoidi... hehe... moras priznati da su cak i oni pametniji... Quote
Silver Aiyena Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 smaraju... dosta vise unedrground rocka Quote
icon Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 E da dodam par svirkica : 17.6. Enigma , Smederevo ProRock +Tanja 24.6. Millenium , BNS 7.7. Piramida , Mladenovac 4.8. Galerija , Odzaci pozz do sledeceg petka Quote
Morgray The Dark Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Posto YUMetal cesto pada, pozivam vas sve da dodjete na yahoo grupu: http://groups.yahoo.com/group/rockbelgrade/ Ovu grupu je pokrenuo DrunkDwarf (iliti Sibin, za one koji znaju) i ukoliko se okupi dovoljan broj clanova, ova grupa bi mogla da postane veoma koristan izvor informacija o dogadjajima u bg-u! Dakle, Srki i ostali, svi ste pozvani da se prikljucite grupi i pomognete njenom razvitku! See you at Friday! Quote
Mary Joe Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 U mean ON Friday? I can't help myself, spremam prijemni iz eng., koji je, uzgred, 6 dana nakon svirke Prorock-a. A, ja ipak dolazim. Quote
Morgray The Dark Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 U mean ON Friday? I can't help myself, spremam prijemni iz eng., koji je, uzgred, 6 dana nakon svirke Prorock-a. A, ja ipak dolazim. heh, ja sam moj ispit iz engleskog spremao 5 minuta.. verovatno zato i prethodnoj poruci i stoji @ Quote
Mary Joe Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Hehehe, i ja sam do skoro govorila @... Ali, kad radis nesto duze vreme, prirodno dodju i nova saznanja. Quote
icon Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Samo da se zahvalim svim ljudima koji su bili u Indjiji0 p.s. U petak dodjite u kupacim gacama , jer verujem da ce biti 1 000 000*C pozzz Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 jos kada bi bilo negde da se smocimo!! ajde da se napravi vece mokrih bluza,naime frajeri dodju sa pistoljima na vodu a dame u belim majcama po mogucnosti bez brusa,gde ces bolje!! p.s.tada prorock nece biti aktuelan!!!! Quote
icon Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Ako bi tako bilo , ProRock ni ne mora da bude aktuelan , svidja mi se predlog Serafima Quote
Mary Joe Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Vidimo se sutra. Promolicu glavu na neki izlazak. Jeeeeeeeeeeeej! Quote
Morgray The Dark Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 jel smo usvojili predlog Serafima? ja cu u svakom slucaju poneti pistolj Quote
Guest Ehlonna Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Sinoc je bilo superiska! Toliko pozitivne energije (pri tom ne mislim na temperaturu ) na onako malom mestu! Jednom recju EXTRA Sad treba docekati septembar! Quote
Morgray The Dark Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 srki, jel i ove godine svirate u Beloj Crkvi? to bi bilo super.. 29-og na KA i ProRock u Beloj Crkvi, pa 30-og na WS Quote
Mary Joe Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Pa, nije valjda sledeca svirka u BG-u tek u septembru? Quote
icon Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Necemo svirati u Beloj Crkvi 99% , jer i prosle godine je bilo " malih nesporazuma" , a ove je malo vise "malih " nesporazuma , iako stoji na plakatu da cemo svirati , ali za to su krivi organizatori Sto se tice svirke u Bgdu , videcu , necu nista da obecam da ne bude kao prosle godine kad nas je svaki put ispaljivala kisa. Ako bude nesto bicete na vreme obavesteni. pozzz P.S. Hvala svima koji su bili u kugli na + 50 , a mozda i vise Quote
Wild Child Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 tebe voli omladina- (stare) zene salim se Quote
Recommended Posts