StRatO Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Necemo svirati u Beloj Crkvi 99% , jer i prosle godine je bilo " malih nesporazuma" , a ove je malo vise "malih " nesporazuma , iako stoji na plakatu da cemo svirati , ali za to su krivi organizatori Sto se tice svirke u Bgdu , videcu , necu nista da obecam da ne bude kao prosle godine kad nas je svaki put ispaljivala kisa. Ako bude nesto bicete na vreme obavesteni. pozzz P.S. Hvala svima koji su bili u kugli na + 50 , a mozda i vise hehehe... i kod vasi ima "malih nesporazuma"..... pa bolje i malih nesporazuma nego da ti obecavaju sve i svasta a posle nepoznajemo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon_of_haven Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Kada i gde Prorock svira u skorije vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 30.6. Muszlya ProRock + Tanja 1.7. Muszlya 7.7. Piramida , Mladenovac 15.7. Tabacco , Obrenovac 21.7. Valjevo , Moto susret 22.7. Ada ( Senta ) , Moto susret 12.7. Kuglas , Unppluged Milos i ja 26.7. ---------II--------- Bice jos obavestenja ako dodje do jos nekih svirkica u junu. pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon_of_haven Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Ok Hvala Samo sta je Muszlya ? Edited June 30, 2006 by dragon_of_haven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ok Hvala Samo sta je Muszlya ? To je jedno selo valjda u blizini Zrenjanina. Od ovih nastupa, Beogradu je najblizi taj u Mladenovcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon_of_haven Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Meni to vise zvuci kao selo u Africi nego u Srbiji ali sta ces Valjda cu cuti momke jos koji put.... Bas je lepo sto sam konacno naso ovaj forum, imam osecaj kao da sam u BG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 nisam odavno slusao prorock tako da ne znam jos uvek da li je sradjan naucio da peva ili ne!! Mada ako je Alf iz Cactusa mogao da se popravi moze valjda i on!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 nisam odavno slusao prorock tako da ne znam jos uvek da li je sradjan naucio da peva ili ne!! Mada ako je Alf iz Cactusa mogao da se popravi moze valjda i on!!!!!!!! low level Alf kristi i vristi kao da je to jutro popio pekmez od matere sa sporeta... naravno VREO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Sto mora da zna da peva? Pa bitno je da lepo izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 sestro al je tebi dobro>sta ce mu bend,ima manekensku pistu! Ali Srdjan zna da peva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 sestro al je tebi dobro>sta ce mu bend,ima manekensku pistu! Ali Srdjan zna da peva! Pa malo se i ja salim, nemoj shvatati sve ozbiljno! Slazem se da Srdjan odlicno peva, ali ljudima nikada ne mozes udovoljiti, pa stoga takav moj komentar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon_of_haven Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Srdjan ok izgleda (ne da sam zagledao ali nije ruzan ni deformisan tako da je ok) mada cu se ja drzati onoga da mi se svidja kako taj covek peva jer me muski looks bas i ne zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgray The Dark Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) samo vi njega hvalite... posle ce da se uobrazi i da kaze da nece vise da pravi svirke u malom kuglashu, pa ce da resi da napravi neki ultra spektakl, npr na Uscu ili Marakani Edited July 5, 2006 by Morgray The Dark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Ma nikakvo Usce samo Marakana i to predgrupa ce da mi bude Lepa Brena i Slatki greh A sad samo da kazem da Milos i ja nismo 12og NEGO 13og (cetvrtak) u Kuglasu unplugged , zbog Satriani-a. Pa ko moze nek svrne , nista spec. , mala neobavezna svirkica u bastikugle. Do tada pozzz p.s. Billy Idol je veceras j.... kevu p.s.p.s. Probudio me je posle Him-a , koji je smorio do bola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgray The Dark Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) znaci, Billy je juce postavio novi standard za dobar koncert na ovim prostorima... covek je napravio ociglednu razliku izmedju 'nabedjenih zvezda' i pravih, istinskih legendi... jebote.... sad sam ustao i jos uvek ne mogu da verujem koliko je dobra svirka bila... edit: eh da, off-topic, WASP u SKC-u! 10.10.2006! Edited July 9, 2006 by Morgray The Dark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEVENA R Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 cujem da jesrki resio da falsira i u abonosu!!!!!!!!!!!!! pozzzzzzzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 E ovako , sinoc je bila premijerna svirka na adi ( Di Luna Sangrija ( Makiska strana kod Red Shoesa i Sunseta)) i bice svake suncane srede , verovatno do kraja leta. Tako da svi koji zele mogu da dodju. I da , vazna napomena , nazalost ne svira se Heavy varijanta P.s. Da ne bude zabuna ProRock NECE svirati u Beloj Crkvi na moto susretu (iako na plakatu pise) , ali ce svirati KING SIZE. pozzz p.s.p.s. Da Srki falsira i u Abonosu , dok ne nadju novog pevaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Slazem se potpuno da decko falsira i da svaka druga , a i treca budala moze to da otpeva i to mnogo bolje. Nego da najavim svirke u sredu 26.7. Ada ( makiska strana ) kafic Di Luna Sangrija ( pored Red Shoes-a) . Pocetak oko 22h. Cetvrtak 27.7. Kuglas , Milos i ja unplugged vece. Pa ko zeli , moze i hoce nek svrne. pozzz p.s. Naravno kombinacija za adu vazi samo ako ne grune kisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgray The Dark Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 svirka veceras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 E da obavestim sve ljude o narednim kretanjima benda : 11. i 12. 8. Zeppelin , Muszlya 13.8. Perlez 18.8. Amos , Vrsac 19.8. Moto Skup Muszlya 26.8. Rock Village , Banatski Sokolac 2.9. Moto zurka , Elemir P.S. Naravno svake sred di luna sangrija na adi P.s.P.s. Unplugged vece u kuglasu 15-og ovog meseca , odmah posle koncerta benda TOTO na Tashu. pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Где тачно, на Ади? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Na adi sviramo u kaficu di luna sangrija (makiska strana) , kafic se nalazi izmedju red shoes-a i sunseta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Moram da kazem da je sinoc na certu TOTO-a bilo extra Hvala svima koji su posle svratili do kugle na svirkicu !!! p.s. hteo bih da najavim Rock-Metal festival u Loznici koji ce se odrzati 25 i 26-og 8.. Mi cemo tamo svirati u petak 25og. pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Extra, kako da ne. Bolje da sam otisla da gledam Ensiferum, ali sta se moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts