Shamandalie Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) Dosta bre ljudi sa tim WASPom....moglo bi i nesto drugo za promenu, valjda znate za jos nesto...Neki GLAM rock....npr. LA Guns, Poison itd...*mada bih ja bila srecnija da cujem mozda Sonatu Arcticu. Edited October 22, 2006 by the charmed one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 To Anchi!!Ideja ti je odlicna!!!Hocemo ANIMAL!!!!! E nadam se da se vidimo u cetvrtak u Dangubi.... Naravno da se vidimo...hehe Inace sto se samo svirke tice mogli bi nekad i Metaliku da odsviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Slusao sam ih u Obrenovcu na rodjendanu Radio Obrenovca. Veoma mi se svideo izbor pesama, atmosfera je bila odlicna, uzivao sam, but.... ne zvuce bas uvezbano, kao da svako svira sam za sebe (ruku na srce, basista je ljudski odradio posao), nije kao bend koji tezgari dvaput nedeljno vec par godina, pomalo razocaravajuce. Nakon njih su izasli Point Blank i na potpuno istoj opremi zvuce kao veoma pristojan blues band u studiju, savrseno sinhronizovani medju sobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) Jos jedno glupo pitanjce: Kada pocinje svirka u Dangubi? Edited October 23, 2006 by Mary Joe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 DA NE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 NE Stvarno Iron Maiden ne moze da se poredi sa WASPom...Englezi su ipak hodajuce legende koje bi bez problema mogle u svako doba da napune Marakanu. Dakle, dragi clanovi Prorocka, hocemo Maidene. @ Icon- gde si ti sinoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Ajd ovako : Svirka u dangubi pocinje oko 23h - Ne zelim da komentarisem ko je bolji Maiden ili W.A.S.P. , jer na Maidenima sam odrastao , a WASP stvarno volim , tako da cu to ostaviti vama , mada tema nije ni jedno ni drugo , no sta ces. -za howlingwind : ta svirka u Obrenovcu je skripala , jer je bila prva svirka novog bubnjara i nismo bili najopusteniji , a i bilo je jos nekih faktora sa strane , mada ja ne mislim da je bilo toliko lose. Doji ako mozes na neku od sledecih svirki. A poredjenje sa Point Blankom nije u skladu , jer oni postoje preko 20 god , a i sviraju mnogo tisu vrstu muzike , sto naravno ne umanjuje njihov kvalitet ! CYA pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Srle( ),upravu si skroz,svaka cas' za komentar!! Ja cu to vece biti na jazz festivalu,tako da se ne vidimo,jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARA CROFT Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ajd da ostavim neki komentar za svircicu sto bejashe u cetvrtak… Da nije bilo onoliko ljudi, ne bi bilo onoliko vruce...…ili bi bilo….. & Bas prijatno iznenadjenje sa I Surrender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Svirka nije bila nesto posebno...doduse drago mi je da su malo promenili plejlistu...ali srdjan bi STVARNO mogao vec jednom da nauci tekst pesme Fire woman do kraja....svaki put peva pogresno jedan deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abramelin Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Hehehehe.... sa Srkijem sam godinama svirao u bendu. Pozdrav za matorog, ako prati forum. Dule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abramelin Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 @ Icon, tek sam te sad provalio, stari zlikovce... 101 strana postova - brate, bas ste popularni. U cetvrtak sam se sa ex-cupavim Borisom sa Labudovog brda zapio u parkicu kod Vuka i on ode u Dangubu da vas slusa, ali ja morao na 'Demiju gde mi svirali drugari noiseri Zemlja broj 9, bend u kojem sam nekoc i ja svirao (svirao sint, zamisli brate ) Nego, aje, uzivaj, da se cujemo i da iscimamo neki polucirke Orion revival, ako su ostali preziveli - znam da Ilija jeste, sa njim se gledam. Brate, ziv i dobar mi ostaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 @ Abremalin : ehej matori otkud ti ovde? ajd sa' cu ti posaljem pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 E ovako mene zanimaju dve stvari: 1-Kad ce biti svirka ponovo u bg-u al neradnim danima? 2-Ocete li uskoro i kad svirati u Obrenovcu? Unapred zahvalna.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 E pa da stavim spisak svirki za Novembar : 3.11. Roopa , Sabac 4.11. Galerija , Paracin 9.11. Danguba , Bgd 11.11. Stage , Indjija 17.11. Kuglas , Bgd 18.11. Tabacco , Obrenovac 23.11. Danguba , Bgd 24.11. Piramida , Mladenovac 25.11. Millenium , Banatsko Novo Selo 1.12. Galerija , Odzaci Mislim da su nadjeni odgovori na pitanja pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Hvala puno na informacijama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiciMona Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 prorock smara, na svirkama je uvek guzva a repertoar se menja na deceniju... sve u svemu ... boring Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 prorock smara, na svirkama je uvek guzva a repertoar se menja na deceniju... sve u svemu ... boring Auuu,Srle,prozivka.... Pa,da smara ne bi bila guzva...zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Neso svaka cast za komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiciMona Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 cilj je kvalitet,a ne kvantitet... to sto vam dolaze ribe koje se loze na vas vam i nije neki plus ako na takve fanove mislite, jer sto bi neko inace dolazio da slusa nesto bez trunke originalnosti ili individualnosti ima bendova kojima manjka kreativnost pa ljude "osvajaju" ili nekim sarmom ili mladalackim elanom a vi ste mi nesto kao prefrigane chice... bez malicioznosti samo moje misljenje ne i vecine ocigledno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Veliki pozdrav za Prorock-e iz St.Pazove!!! Ljudi kada ponovo dolazite? Mi smo gladni vase muzike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingmanowar Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Vidi cicimona, momci u repertoaru imaju oko 150 pesama a za jednu svirku mozes najvise 30 da stignes da odsviras!!Znaci momci imaju repertoara 5 veceri da sviraju a da ni jednu pesmu ne ponove.E sad drugi problem se tu javlja; naime kad odsviraju nesto nestandardno tipa Perfect strangers od purple-a ili I surrender-rainbowa, vidis 3 lika koja otkidaju na te pesme i vidis celu masu koja stoji u stilu wtf is this?, al zato kad posle toga krene rabel yell ili poison cela masa svrsava. Buduci da momci tezgare logicno je da formulu koja uspeva ne menjas!! A ti plati momke za private party pa ce da ti sviraju po zelji!!!! Da nisu kvalitetni tu gresis, naprotiv jedni su od najboljih koji sviraju tu vrstu tezge!!! U izgled clanova ne bih zalazio (bojim se da cu se sloziti sa tobom ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiciMona Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 kvalitet se odnosio na publiku , moja osobina je sto nisam za sve& svasta ,pa tako mi se i izbor muzike koju cu slusati ne svodi na sve&svasta,ja samo kritikujem nedostatak identiteta benda Sto je tipicno za jedan od xxx tezgaroskih bendova na nasoj sceni... i onda o kakvoj sceni se to diskutuje na ovom forumu? tezgarenje treba ostaviti klincima,pa ce oni bolji napraviti nesto svoje a oni losiji ili nedovoljno posveceni ce ustupiti svoje mesto sledecoj klinackoj generaciji i krenuti da se bave necim drugim ,sto ce mozda biti produktivnije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 E pa da stavim spisak svirki za Novembar : 3.11. Roopa , Sabac 4.11. Galerija , Paracin 9.11. Danguba , Bgd 11.11. Stage , Indjija 17.11. Kuglas , Bgd 18.11. Tabacco , Obrenovac 23.11. Danguba , Bgd 24.11. Piramida , Mladenovac 25.11. Millenium , Banatsko Novo Selo 1.12. Galerija , Odzaci Mislim da su nadjeni odgovori na pitanja pozzz ooooo pa svirka sutra, eeeee ima jedna ok pesma koju bi mogli da svirate sutra, nesto kao Zinaaaa...aaaatrtrtttt... ili tako nesto Dobar tekst, tu ima, a ritam, ih ih, jos bolji.... pozdravcic i poljubcic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mighty krava Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ja sam vas veliki i verni fan,ali imam jednu zamerku-sto ne svirate It's a sin?jednom ste je svirali i bilo superrr tako da bih vam bila veoma zahvalna ako biste je svirali sutra u dangubi....... p.s.taman malo da promenite repertoar,posto,kako vidim ljudi vas zbog toga najvise i kritikuju...... poz.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts