Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidi cicimona, momci u repertoaru imaju oko 150 pesama a za jednu svirku mozes najvise 30 da stignes da odsviras!!Znaci momci imaju repertoara 5 veceri da sviraju a da ni jednu pesmu ne ponove.E sad drugi problem se tu javlja; naime kad odsviraju nesto nestandardno tipa Perfect strangers od purple-a ili I surrender-rainbowa, vidis 3 lika koja otkidaju na te pesme i vidis celu masu koja stoji u stilu wtf is this?, al zato kad posle toga krene rabel yell ili poison cela masa svrsava. Buduci da momci tezgare logicno je da formulu koja uspeva ne menjas!! A ti plati momke za private party pa ce da ti sviraju po zelji!!!!

Da nisu kvalitetni tu gresis, naprotiv jedni su od najboljih koji sviraju tu vrstu tezge!!!

U izgled clanova ne bih zalazio (bojim se da cu se sloziti sa tobom :ph34r: ) :mrgreen:

Skroz si u pravu! :pivopije:

Posted

U redu je ida imate pesme koje se cesto ponavljaju jer su popularne,ali ne mora ceo repertoar skoro uvek da bude isti...ja i jos neko drustvo odavde(mighty krava i vilhelmina prorocica)dolazimo vec sto godina na vase svirke i skoro svaki put se sviraju iste pesme....malo postaje monotono... :mad: a sto se tekstova tice...Srki bi mogao malo da obrati paznju posto ima par pesama koje peva pogresno vec izvesno vreme :D

U svakom slucaju,i pored ovih zamerki Prorock je extra... :mrgreen: vidimo se veceras :mhihi:

Posted

Ljudi hvala vam i na kritikama i na pohvalama i na zamerkama. Necu mnogo da objasnjavam , jer sam to ucinio 100000 puta i necu da zamaram ni sebe ni druge.

1. stvar mi jesmo cover bend ( neki to nazivaju tezga , ali je tu velika razlika , slicnost je samo sto uzimamo cash :D:D:D ).

2.Ja definitivno nemam nameru sa ProRockom da sviram autorski , jer me to apsolutno ne zanima ( prosao sam nekolicinu autorskih bendova i dinara nisam video ( Rapid Force (trenutno sam u King Size I to mi je dovoljno i naravno u pozajmici mojim prijateljima Abonosu )))

3. Sa ProRockom sam vec 8 godina , proputovao sam uzduz i popreko Srbiju svirali smo u C. Gori preko leta , svirao na gomili festivala , iza sebe sa njima imam oko 550-600 svirki , a i ni na cash se ne zalim.

4.Sto se repertoara tice , ja sam napomenuo da mi nismo Heavy band i ja ne znam zasto smo uvrsteni uopste u ovu grupaciju al dobro. Ja sam prvi ljubitelj Hard&Heavy-a , al to ne znaci da to moram i da sviram. Jer nazalost takvih klubova je jako malo za tu vrstu svirke i sto je jos gore uglavnom su neke rupe , podrumi i sl. Zato krenes malko da sviras disco , funky , pop 80ih i zabodes extra svirke u extra lokalima gde cak imas i sapun u wc-u.

5.Srki brljavi sa textovima jbga , jer ih je pogresno naucio pa sad nikako to ne moze da izbaci iz glave , al potrudice se :da::da::da::D

6 @ Zina : jbga nismo veceras svirali zino , zino :):):bigblue:

7Hvala to Kingmanowar na objektivnom komentaru , btw kako je prosla svirka sa Tankardom ? Jbga nisam mogao da dodjem , bio sam premoren.

8.Repertoar je poceo da se menja , al kad ti sviras za vece 35 pesama i ubacis novih 5 , to se bas i ne primeti.Ali samo polako.

9.Veliki pozdrav za ekipu iz ST. Pazove !!! Ako mozete dodjite u subotu u Indjiju u Stage.

10. Ja se posteno nasrah , al sta je tu je . Bilo je mnogo pitanja i kritika. Jos jednom ko zeli , voli hoce i moze , uvek je dobrodosao na svirci. Veliki pozdrav Srdjan ProRock

Moram jos da dodam da ne pomislite kako sam zapeo za novac , nego jednostavno necu da sviram za dzabe ili ne daj Boze da placam ( slucaj sa autorskim bendovima kod nas ( da bi ispao kvalitetan snimak u kv. studiju to kosta po nekoliko hiljada evra + izdavanje+reklama ...( posto to kod nas ne rade izdavacke kuce iako je to njihov posao))). Tako da mi je mnogo zanimljivije da sviram svake nedelje 2-3 puta , nego da cekam jednom mesecno neki festival i da molim Boga da ne bude otkazan , jer su se 2 benda posvadjala ko ce da donese mikrofone i kablove. Poz i sve najbolje :pivopije::pivopije::pivopije:

Posted

jel ima svirke u kuglasu ?

:bigblue:

:da::da: Ima!!!Veceras!!!!Al ja necu moci da dodjem... :icon_ne:

Idem kod drugarice na slavu!!!!

Zato ti luduj i za mene i za kravi i za sheep... :bigblue:

I javi kako je bilo...bez nas :mrgreen:

• 2 weeks later...
Posted

Evo cisto da najavim svirke za decembar :

1. Galerija , Odzaci

2. Paradigma , Vrsac

7. Danguba , Bgd

15. Ex-centar , Mladenovac ProRock+ Tanja Jovicevic

16. Kuglas , Bgd

21. Danguba , Bgd

24, Rodjendanska zurka Dangube ProRock + Tanja Jovicevic

30. Tabacco , Obrenovac ProRock + Tanja

Za docek potvrdjujem u naredna 3 dana . 90 % Beograd i docek i repriza

poz & cya :pivopije::pivopije::pivopije:

p.s. U medjuvremenu treba da upadnu Pancevo , Zrenjanin i Cacak , al ne znam tacno datume.

Posted

E Srki, videh sinoc u Dangubi po stolovima vec stoje flajeri sa textom da svirate u Dangubi za Novaka, izgleda da su oni to vec potvrdili :red:

Jbg zasto je u mom Kuglashu 16tog, tad sam u Gracu...:cry:

Posted

Ok zvanicno , docek Nove 2007-e , pivnica Old Town u samom centru grada. Naravno i repriza. Za sve blize i dalje informacije u skorije vreme. Mislim da ce upad biti 30 e. poz and cya

Posted

Kad se setim kako ste svirali Daire pre 4 godine...odusevili ste me!

A kad mi moj ortak Zeljko Paice doneo neke sample-ove vase svirke bio sam tek onda odusevljen,samo tako kolege jedva cekam da odem na vasu svirku!

Posted

Samo da obavestim da NE SVIRAMO docek nove 2007-e u Old town-u , zato ja nisam zvanicno nista hteo da potvrdjujem jer to nije bilo 100 % sigurno. Naknadnu svirku za docek da objavim na vreme. Veliki poz

Posted

akhm..khm....hm.....mene me interesuje da vi mene reknete

ceo repertoar koji pevate..... :da::da::da:

poshto ne mogu da pretrazujem ove stranice....nova sam pa zato....

[pa ako moze....mislim mora da moze :P:rolleyes::red:

Posted

Ajd neki spisak za naredni period :

sad u subotu kuglas

21. Damguba

22. i 23, muszlya zeppelin

24. Rodjendan dangube ProRock + Tanja Jovicevic

27. Bosa na travi ( pop stojanova 20 a kod crvenog krsta )

30. Tabacco , Obrenovac + Tanja Jovicevic

1. i 2. Paradigma Vrsac

5.1.07. Coupe , Pancevo

12. Kuglas

Pozz and cya