budica Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 jjjjjjooooooooooooj bre.............a moje pitanje..... e bash ti je dobar spisak......vidimo se.... Quote
Perverted Sheep Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Bedak.....napisite gde svirate za Novu godinu.... Quote
LARA CROFT Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Da Srle stvarno bi mogao da napises gde svirate za Novaka al ovo vino udara u glavu... Quote
icon Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Da ne bude isprejudicirano kao prosli put , kad zvanicno potpisem ugovor i uzmem cash , javljam. Mada zbog situacije koja se zakomplikovala sa old town-om i dangubom , sanse za svirku bilo gde su 50% , jer je sada vec kasno za bilo kakve pregovore. Kao sto rekoh cekam jos jedan odgovor pa zvanicno javljam. p.s. to budica : sto se tice set liste , stvarno me mrzi da pisem 160 pesama koje trenutno imamo na repertoaru )) pozzz and cya Quote
Perverted Sheep Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 bedak,bas sam htela da vas slusam za novaka.....smrc Quote
icon Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 E ovako : Cetvrtak 21.12. Danguba , ProRock + Tanja Jovicevic , mala izmena nedelja rodjendan Dangube i samo mi sviramo ! Docek Nove 2007-e ZVANICNO potpisano danas , trg u Opovu ( Izmedju Bgd-a i Zrenjanina oko 35 km) , pa koga ne mrzi i zeli malo da se smrzava , dobrodosao je. Veliki pozdrav Quote
icon Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Eto veceras zatvaranje svirki u Bgdu za ovu godinu klub bosa na travi , ul pop stojanova 20a , na vracaru kod ukrstanja Zicke sa Vojislava Ilica. Pocetak standard oko 23h i mislim da je upad 100 kinti. Ako se ne cujemo ( ne pisemo ) ovih dana , zelim vam svima u ime celog benda ProRock sve najlepse za praznike i lepo se provedite gde god bili !!! Hvala svima koji su dolazili na nase svirke i hvala svima za kritike ( pozitivne/negativne ) !!! Prva sledeca u Bgdu Danguba 4.1 2007. Do tad c y a i bez preterivanja u Quote
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Prichau mi ortakinje o vama stalno... te Prorock ovo, te Prorock ono, pa Srdjan ovo, Srdjan ono... moracu da dodjem 4.1. da vidim ko ste i shta ste.. Quote
ALEXIE_AIC Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ako se ne cujemo ( ne pisemo ) ovih dana , zelim vam svima u ime celog benda ProRock sve najlepse za praznike i lepo se provedite gde god bili !!! Poslednjih dana umirem od smeha, jer nam je profesor iz stilistike pricao o nelogicnostima u srpskom jeziku, kao na primer: "Ako se ne vidimo/ne cujemo do Nove godine, sve najlepse...bla, bla..." A sta ako se vidimo/cujemo? Onda- sve najgore?! Fora je nikad bolja... Pozdrav! Zelim vam sve najbolje, u svakom slucaju! Quote
Aris Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 ..... i bez preterivanja u E joj sad, Srdjo pa sto to, pa nemoj covece.... kuces bez pive... Vidimo se u 2007. valjda, bio bi red.... POZDRAVI KOMPANIJU I LEPO SE PROVEDITE NA DOCEKU (uz pivo, svirku, zezanciju....i jos po nesto... ) Pozdravcici i poljupcici Quote
Perverted Sheep Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 e bas je bila fina ova svirka malopre(sad je 3 sata ujutru:)))) Nego gde svirate sledece i kad???? Jel ce biti sledeceg petka u Kuglasu kao i obicno ili ????? Quote
She. Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Daaa.... Slazem se sa ovcicom... Bilo je extraaaa... Quote
icon Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Naravno kuglas standard kao i obicno ! poz Quote
Bejbe Kompajler Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 E, chuh i ovo chudo, dodushe na kratko... Lepo svirate, pevach ima super kvaliti glas i tako to... Ako se dobro secam, mislim i da sam se upoznala sa dotichim, ukoliko je dotichni Srdjan il' tako neshto... Mozhda vas obradujem pojavom i na sledecoj svirci.. Quote
Perverted Sheep Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Srdjane,koje su sanse da nas na nekoj od skorijih svirki obradujete jos nekom pesmom od W.A.S.P. -a osim Wild Child-a? (recimo Animal) Quote
icon Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 odgovor za Perverznu ovcicu : Kao sto napomenuh , WASP je jedan od mojih omiljenih bendova , ali nemamo duplu bas pedalu (2 bas bubnja) , tako da je izbor pesama sveden na minimalac , a inace Animal nije ni malo jednostavna za pevanje . Tako da mozda nesto drugo , ali Fuck like a beast ne verujem pozzz Quote
Kingmanowar Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Blind in Texas, I wanna be somebody = 1 pedala Quote
_NeSa_ Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Cuo sam da je Srki pravi ANIMAL u krevetu...fuck like a beast Quote
Perverted Sheep Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 (edited) Pa zato sam mu ja i trazila to da peva.... bas bi mu prilicila ta pesma,kao da je za njega napisana E bre Srki,koju god ti pesmu trazimo ti kazes da ne moze.... ajde onda barem svirajte Perfect strangers...niste odavno Edited January 10, 2007 by Perverted Sheep Quote
icon Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 E pa Blind in Texas mi bas zvuci primamljivo , nije toliko komercijalna , a RNR je )) A ti Neso , ne znam odakle prikupljas takve informacije Quote
Bejbe Kompajler Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 N_e_S_a je uvek obavesten o svemu... @icon --> kad je next svirka?? da ve chujem i drugi put.. Quote
Perverted Sheep Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Svirka je u petak 12.1. u Kuglashu..... Quote
Serendipity Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 auuuu pa ljudi gde bash sutra... Uporedo sa svirkom u skcu... U svakom sluchaju vidimo se na onoj u dangubi... 18. ili tako neshto ako se ne varam? Quote
SacrilegiouS Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Gledao sam vas jednom u smederevu. Odlicni ste. Quote
Serendipity Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 (edited) Evo upravo sam se vratila sa svirke! Bilo je nezaboravno, shto zbog skinsa koji su pravili sranja, shto zbog provoda mada mnogo vishe ovo drugo. Hvala OPET za "anya"... bilo je divno taman kad sam doshla ste to svirali Pozdrav za bend! i Izvinjavam se na kokretnosti bubnjaru... malo sam bila.... mislim da bi me drugarica, da sam bila u normalnom stanju ubila da sam tako neshto uradila :/ Vidimo se 18. P.S. Srki chak si i kompliment dobio od mene... jeste da je bio nesporazum... al ostatjemo na komplimentu Edited January 13, 2007 by Serendipity Quote
Recommended Posts