Dark Sonja Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 da nisu mozda promenili malo repertoar. bas me zanima sa cime su iznenadili publiku nocas pa bilo je i novih stvari... nisam bila vise od godinu dana na svirci i bas sam se strava provela... ustvari ja se na svakoj njihovoj svirci dobro provedem... a primetila sam da ljudima uopste ne smetaju iste pesme jer je atmosfera odlicna... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 to sam i ja provalio. pola je pijano, a polovina ode zadovoljna kuci i pusti iste pesme da slusa pred spavanje. ja sam ipak za malo inovacija. znas ono kao, da malo iznenadimo publiku. nesto sto ne moze da cuje po obicnim svirkama. ali dobro prze, sto jes, jes. Quote
Guest Whiskey Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 bash je shibalo sinoc u BNS..... Kao sto rece moja koleginica (po putu) bas je sibalo u BNS-u. Ko nije bio ne zna sta je propustio. Momci, bili ste prosto nevidjeni... Nisam bio u Dangubi ali mi je BNS dovoljan za narednih godinu dana Quote
icon Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Svirke za ovu nedelju : 9.3. Kuglas 10.3. Millenium pozzz Quote
Perverted Sheep Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 9.3. jao bas se radujem...nisam bila sto godina... Quote
Tanyam Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Srecan osmi mart svim zenama.... devojkama! Nadam se da Prorok sutra svira specijalno za nas!!! Quote
ABN AMRO Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 e jebiga! tek sad videsmo da je gig u kugli bio nocas... kad je sledeci? Quote
Perverted Sheep Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Srdjane,ispunite mi zelju u cetvrtak i svirajte Ritam dodira,pliz! Quote
icon Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Sledeca u kugli je 6-i April ! Nemas frke perverzna ovcice Quote
Perverted Sheep Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Hvala Srki Vidimo se u cetvrtak Quote
Giga Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ja upucujem apel momcima iz PROROCK-a da naprave i koju svirku u Domu Omladine ako je ikako moguce ili vec negde gde malo divljanja nece biti na odmet i gde ce moci da se vrate malo tvrdjim stvarima koje su u zadnje vreme zapustili. Daklem, dajte malo manje lake note i malo vise divljanja na nekom mestu manje kulturnom od Dangube i Kuglasha molim Quote
queen of the night Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 E Srđane, ako nećeš već da pevaš Child in time, evo ti nekoliko manje zahtevnih pesama, tu nema izgovora: Bad Company-Feel like making love Alice in chains-Man in the box Hardline-Hot cherry Iron Maiden-Can I play with madness Iron Maiden-the trooper Marillion-Kayleigh Ugly Kid Joe-Cats in the cradle ..................................... Ako bude bar jedna od ovih, ja zadovoljna! Quote
icon Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Samo jos jednom da naglasim ko nije bio na prosloj svirci u dangubi , da ce sutra svirka poceti oko pola 12 , zbog odrzavanja predstave u pozoristu iznad kluba ! Hvala na razumevanju !! Za kraljicu noci : trooper-a sviramo feel like ... balada cat's in the cradle , dodji na unppluged iduce srede , Milos i ja je sviramo Marillion , iskreno nemam pojma sta je A da , sto se tice Alice in chains , nisam sam u bendu , a oni su moji favoriti :rockdevil: Quote
queen of the night Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Džabe sam tražila pesme, izgleda da neću doći! Pa onda molba ostaje za sledeći put...? Srđane..? Quote
icon Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Ipak sve po starom , svirka pocinje u 23 h , predstava otkazana !!! Pozzz Quote
Perverted Sheep Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Ova poslednja svirka u Dangubi vam je definitvno jedna od najboljih!!!!!! Bili ste fenomenlani Quote
icon Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 E pa jos jednom da podsetim sve one koji nemaju sta da rade sutra uvece ( sreda 21-i ) , da dodju u kuglas i naprave zurku zajedno sa milosem i mojom malenkosti. Pocetak je oko 22:30 , a mislim da se cak ni konzumacija ne placa. pozzz and cya Quote
Perverted Sheep Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Bas sam htela i taj unplugged konacno da cujem ali sam se razbolela Vidimo se sledece nedelje u Dangubi:) Srki,mogli biste da svirate Out in The Fields...mislim da odavno niste Quote
Guest Know Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Znaci u cetvrtak 29. Hm.....mogli bi da se pojavimo Quote
Roadchick Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 pa šta je ovo?? 29.og prorock, eon, kaoar i moonspell?? Quote
icon Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Evo da najavim svirke za ovu nedelju : 29.3. Danguba 30.3. Route 66 , Novi Sad Eto posle vise od 2 god , ProRock najzad u Novom Sadu ! p.s. 1.4. klub Danguba promocija diska whisper KING SIZE-a !!! pozzz & C Y A Quote
icon Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 U cetvrtak u dangubi ce biti promocija skotskog viskija Famous Grose ( 100 kinti ) , tako da ako ja budem malkice brljavio , da znate od cega je Quote
Recommended Posts