Guest MMuka Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Ej, Srki, sto se nesto utanjili sa domacicama? Bas bi mogli jos nesto da svirate!!! Inace sve pohvale, u cetvrtak je baaaas bilo super u Dangubi Quote
BloodElfica Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Bilo mlooogo wepo :] Videh da ce opet 12og. Yaw! Quote
queen of the night Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Ima li svirke u Kuglašu sad u petak? Quote
icon Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Kuglas petak i to Veliki petak pozzz and cya Quote
queen of the night Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 @Srđan Vezano za svirku u petak, baš bih volela da čujem od Deep Purple: Black night, Highway star, Anya(naravno), ne bunim se ako ubacite još nešto (npr Perfect strangers). Dugo niste svirali Speed, Love ain't no stranger, Firewoman (barem kad sam ja bila na svirkama, a nisam neko vreme)... I surrender-jes' da je svirate svaki put, ali nemojte nikad da je izbacite! Quote
Dark Sonja Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 vecina tih stvari je bila na prosloj svirci u Dangubi... Quote
icon Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Nadam se da ste uzivali i da ste se odmorili za ove uskrsnje praznike , tako da vas ocekujem u punom sjaju u cetvrtyak u dangubi !!! Cya Quote
solicitor Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Predlozi sta bi moglo da se svira: Osmi Putnik - Kriva, Lutko Moja Divlje Jagode - Zauvjek Tvoj, Pishi Mi Quote
icon Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Zauvjek tvoj sviramo ( al treba da se prisetimo ) , a O. Putnik , trebalo bi , trebalo bi ... Quote
solicitor Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ma dobro, to ja onako tek da dam ideje, nije ovo vecernja revija zelja Sta god da svirate, uvek do yaya zvuci, odabir pesam je redovno OK ... samo zbog prirode posla, zanci, po 1 svirka nedeljno mora se osvezavati repertoar .. mada se ja nikad nisam smorio i uvek j ebilo nesto posebno i nesto drugacije, a u Dangubi visim prilicno redovno, jer me Kuglash bas smara sa onim stubom, guzvom, rupom ispred bine i sl ... U svakom slucaju, RESPECT !!!! Quote
BloodElfica Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Srki, moze 'I Just Died...' za mene sutra uvece? Pwiz :] Quote
Dark Sonja Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Dobra ideja... Srki... ? Bon Jovica - One wild night , moze to? :zelje i pozdravi: Quote
Vampirka Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Nadam se da ce veceras biti Sweet child of mine kao sto je bilo obecano.. . Quote
DOMINVS MALVS Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Uf kako volim tu pesmu!!! Ides li ti veceras Vampirka? Blio bi lepo da se nadjemo, sretnemo, upoznamo... Ukratko slusam rock, punk, ali prvenstvewno metal... prepznaces me po slicici sa avatara... Sve jedno zelim SVIMA lep provod na Prorocku veceras!!! Quote
Vampirka Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Bila sam na svirci i samo mogu da kazem da je bilo super (kao i uvek) . Srdjane, rekao si da neces moci da otpevas Sweet child of mine ali si se lepo snasao, zahvaljujem najlepse. Mogli biste malo cesce, a sledeca bi mogla biti Nightrain. Salim se, ja sam svoju zelju iskoristila pozdrav Quote
DOMINVS MALVS Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Do jaja svirka! Ali naravno, to smo svi ocekivali! Zar ne!? Jedina primedba, ustvari samo sugestija je da biste se malcice vise vogli baciti na Guns 'N' Roses, al' neva veze... Sve u svemu strava! P.S. Ziveo okasti 15! :muzicar: :muzicar: Quote
Tanyam Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Kako se vi dobro zabavljate!!!!!!!!! POZDRAV!!!! Quote
Dark Sonja Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 bas je bilo dobro... vezbe i rano ustajanje me ubise... bilo bi bolje da su svirke petkom... Quote
slow an' easy Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Srki, bese dobro veceras u Bleku... Samo, falila je jedna pesma, znas da je svi ovde vole: Burn... Nema veze, sl. put. Pozzz Quote
icon Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 U dangubi je bilo ludilo u cetvrtak , iskreno skoro se nisam tako dobro proveo na svojoj svirci :mhihi: , ( a Boga mi ni ostali clanovi benda) , pogotovo sto smo svi bili pod nekom negativnom energijom tog dana. Sve u svemu zacin C iliti atmosfera je super sto bih naglasio da je sve u savrsenom Sto se tice Burn-a , biti ce ga on Tabacco 12-og maja . Pozzzz and C Y A Quote
BloodElfica Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 (edited) Kao sto Sonja rece, bilo je stwawa. Steta sto nismo mogle da ostanemo do kraja :[ Zato i ja glasam da se svirke premeste za petak! A i cini mi se da je repertoar bio nesto zesci nego obicno. 'Al zato sledeci put necu da tolerisem da nema 'I Just Died..' :] Ma daaaaaaaj, znas kad sam poslednji put cula tu pesmu? Na nekoj vasoj svirci pre 2 godine u Holideju. :[ A inace moje kolege se navadile, sad cemo da pravimo guzvu :]]] Edited April 14, 2007 by BloodElfica Quote
Recommended Posts