Vampirka Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Koliko se ja secam, u cetvrtak je bila I just died... Stvarno biste mogli da pomerite svirke za petak, cetvrtak me ubi! Dodjem kuci u 3 i ustanem u 7 Ma kako god da je dobro je Quote
BloodElfica Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'[ Niste je valjda svirali kad sam otisla? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'[ Quote
budica Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 bash ste bili superishka....a mi se uvek lepo provedemo kad dodjemo ps. hvala shto ste ispunili zelje.... Quote
Vampirka Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Svirali su je valjda kao pretposlednju pesmu, pre Love ain't no stranger. Jebiga, sledeci put ostani do kraja Quote
DOMINVS MALVS Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Ma dobro, ipak skoro svaki put mozes da zamolis Srkija, pa ce je svirati ponovo... Mislim, ako dolazis cesto, sigurno te je zapazio, upoznao... DON'T WORRY, BE HAPPY, and be optimistic, svirace je ponovo! :da: Quote
Dark Sonja Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'[ Niste je valjda svirali kad sam otisla? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'[ :) baXuZ... pazi kada sam znala... Quote
Tanyam Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Srki, srce malo.... mogao bi da napises repertoar za ceo mesec.... sa tacnim naznakama gde se klubovi nalaze, kako bi svi lepo mogli da se organizujemo i prilagodimo kalendar, sa prvomajskim praznikom..... KISSSic Quote
Guest MMuka Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 E kad je Srki rekao da je i njima bilo extra u cetvrtak, onda je savrsemo jasno koliko je doooobro bilo ! bas smo uzivali!!! I Srki, hvala za domacice!!! Toliko dugo niste tako mnogo domacih svirali, da sam ih se bas uzelela, a sudeci po atmosferi i ostalima je falilo!!! Super ste bili!!! Quote
Vampirka Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Uvek je super kad se ode na Prorock, zar ne? Nikad nisam imala primedbu, a verujem da ni necu, ko zna. E pa sad, vidimo se kad tad... pozz Quote
ALEXIE_AIC Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 icon: Pricaju ljudi da si bio na nekom koncertu sinoc, je l`? Quote
icon Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 @ Alexie AIC : dokle pricaju to je dobro , kad predju na dela to ne valja )) No bejase lepo sinoc , nadam se da ce tako biti i u petak na cikja Blackmoore-u ! CYA p.s. Uvek moram da stavim ove pivopije ?!? Moraju da naprave smajlije sa VINJAKOM !!! Quote
DOMINVS MALVS Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Hey, icon, ne bi bilo lose da odsvirate do kraja iduci put onu BALADU od Dimmu Borgira sto ste samo zapoceli prosli put... HEHEHE!!! :mrgreen: :mrgreen: Ne, stvarno, ne bi bilo lose da bude nesto malcice teze nekad, tipa Trust od Megadetha ili makar Symphony... HVALA unapred, kad god to bilo!!! P.S. vidi stvarno da pomerite te svirke u Dangubi za petak, ako je bilo kako moguce. Ako cetvrtkom bude puno, petkom bi bilo krcato!!!!!!!! Quote
budica Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 A, jooooooooooooj....pa ko ce izdrazati ako bude krcato..... ....ja cu onda outside..... Quote
icon Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Dangubu ne premestamo za petak , jer nama ne odgovara ( mozda u novoj sezoni od sredine septembra) , ionako cemo svirati jos samo u Maju , pa onda pravimo pauzu do septembra-oktobra , a za to vreme se selimo na adu u Di Luna Sangriju , kao prosle godine. Pozzz and cya danguba 26-i i kugla 4-i maj ! Quote
Vampirka Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 E jbg. Al dobro, bolje ista nego nista. Bilo bi lepo da to promenite u novoj sezoni. Makar nece biti krcato u cetvrtak! Quote
BloodElfica Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Dangubu ne premestamo za petak , jer nama ne odgovara ( mozda u novoj sezoni od sredine septembra) , ionako cemo svirati jos samo u Maju , pa onda pravimo pauzu do septembra-oktobra , a za to vreme se selimo na adu u Di Luna Sangriju , kao prosle godine. So cruel. So cruel. Sledeceg cetvrtka ostajem do kraja pa kud puklo da puklo. A da mi koji idemo u Dangubu stalno napisemo neku peticiju za uspostavljanje prevoza od kluba, koji bi kretao kad se zavrsi svirka Prorocka, i razvozio nas po kucama? Quote
Dandy Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Sledeceg cetvrtka ostajem do kraja pa kud puklo da puklo. A da mi koji idemo u Dangubu stalno napisemo neku peticiju za uspostavljanje prevoza od kluba, koji bi kretao kad se zavrsi svirka Prorocka, i razvozio nas po kucama? Biću u ovaj četvrtak ja tu sa Dandy-mobilom, tako da nije frka Nego imam ja pitanje, gde je ta Di Luna Sangrija na Adi? Quote
icon Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Di Luna Sangrija je izmedju Sunset-a i Red Shoesa na makiskoj strani . Quote
icon Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Samo da obavestim sve zainteresovane da nam je sutra iskrsla svirka u Marshall-u pored dangube , pa ko voli nek izvoli. Bice 90% samo domacice ( tako gazda trazi ) .Pocetak je oko 22h i traje do 01. Pozz and c y a Quote
BloodElfica Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 (edited) Damn it! Me wanna. Al ne verujem da cu mocu P.S. Thanks za I Just Died sinoc. Edited April 27, 2007 by BloodElfica Quote
Vampirka Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Srdjane, pitanje za tebe: Jel vam ovo poslednja svirka u Kugli sledeceg petka do septembra? pozz Quote
DOMINVS MALVS Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ja sam nesto cuo kao da bi to trebalo da bude poslednja... al ko ga zna... nepredvidljivi su oni! Quote
Vampirka Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 A i ti si Srdjan?! A mozda i nisu nepredvidljivi koliko mislimo... Quote
DOMINVS MALVS Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Budimo optimisticni i nadajmo se da su nepredvidljiviji nego sto mislimo! Quote
BloodElfica Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Mislim da je ovo ispod odgovor na vase pitanje. ionako cemo svirati jos samo u Maju , pa onda pravimo pauzu do septembra-oktobra , a za to vreme se selimo na adu u Di Luna Sangriju , kao prosle godine. Pozzz and cya danguba 26-i i kugla 4-i maj ! Quote
Recommended Posts