blondie Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 kao sto rekoh vec na temi metallica - zbog takvih kao ti svirke se ni ne prave. Quote
VOJVODA Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Placi mala placi... caslave, kakav ti je to potpis!??? Divan zar ne. It mejks mi sik. Quote
Марија П : Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Ajoooooooooooj majko rodjena! Zavrte mi se u glavi od tvog potpisa Quote
Telcontar Posted December 14, 2003 Author Report Posted December 14, 2003 Caslave potpis ti je divan ! Samo da kazem da je svirka u koglashu bila super, ali je bilo odvratno puno, i tako me nervirala guzva, ali su stvarno dobro svirali, a onaj nash ministar je dobro zvucao iako je prehladjen.... Quote
shiwa Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Jel bio neko od vas u Smederevu??? Cula sam da je do jaja! Quote
Anjomen Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 e pa ne znam da li ima neko iz benda da je ovde na sajtu, posto nisam bas aktivna u poslednje vreme, ali ako ima zamolila bih tu osobu da mi posalje mail na manja1 @ptt.yu ili da mi ovde ostavi pp,imam jednu ponudu za njih ( koja je muzicke prirode, da ne bi neko shvatio drugacije) Anja Quote
Telcontar Posted December 18, 2003 Author Report Posted December 18, 2003 Nema niko od njih na sajtu, ali obrati se VOJVODI, mozda moze da te uputi na nekog iz benda, ako ti trebaju za nesto.... Quote
Galadriel Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 E sad ste saznali za PROROCK,blago vama!!!! Ja pratim njihov rad već 3 godine i mogu vam slobodno reći da su mi OMILJENI bend!!! a: a: a: Srdjan zna koliko sam puta dolazila i u koje kakvim rupama sedela i slušala taj divan glas!!!! Quote
VOJVODA Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Jel bio neko od vas u Smederevu???Cula sam da je do jaja! Koji put u Smederevu, visili su tamo ne znam ni sam koliko puta. Quote
VOJVODA Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 E sad ste saznali za PROROCK,blago vama!!!!! Jebo te, tako sam se fantazmagoricno postideo. :oops: :oops: :oops: Quote
*Silent Angel* Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 E sad ste saznali za PROROCK,blago vama!!!!Ja pratim njihov rad već 3 godine i mogu vam slobodno reći da su mi OMILJENI bend!!! a: a: a: Srdjan zna koliko sam puta dolazila i u koje kakvim rupama sedela i slušala taj divan glas!!!! ZABOGA 8O Sta je sa tvojim mozgom? A da se to neko ne lozi na Srkija? Caslave i treba da se stidis a: , mi Srdjana znamo tek 2 god i nismo pomno pratili njegovu karijeru Quote
Telcontar Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 Maki, lakshe malo, opushteno, smiri se....... bez nerviranja... Quote
Марија П : Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 E sad ste saznali za PROROCK,blago vama!!!!Ja pratim njihov rad već 3 godine i mogu vam slobodno reći da su mi OMILJENI bend!!! a: a: a: Srdjan zna koliko sam puta dolazila i u koje kakvim rupama sedela i slušala taj divan glas!!!! ZABOGA 8O Sta je sa tvojim mozgom? A da se to neko ne lozi na Srkija? Caslave i treba da se stidis a: , mi Srdjana znamo tek 2 god i nismo pomno pratili njegovu karijeru Uf, ja se josh vishe stidim, ja znam za Prorock tek nekih godinu dana, a Srdjana znam celih 2 meseca maximum :oops: Quote
Telcontar Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 Ko da je vazno ko je kada cuo za prorock..ja sam za njih cuo za proslu novu godini, prvi put ih slusao negde pocetkom leta pa sta... Definitinvo sam medju fanovima istih PS da li je tacno da ipak Prorock nece biti u Holideju za Novu God???? Quote
icon Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Samo da obavestim sve zainteresovane PROROCK svira u holideju za novaka Pozdrav drustvancetu sa ove teme od novog korisnika 8) Quote
Telcontar Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 Zanima me, da li to postoji josh jedan bend prorok ili sta vec, kad sam negde video da za novu godinu, nisam zapamtio mesto, sviraju prorok i yu grupa.... Quote
Galadriel Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 E sad ste saznali za PROROCK,blago vama!!!!Ja pratim njihov rad već 3 godine i mogu vam slobodno reći da su mi OMILJENI bend!!! a: a: a: Srdjan zna koliko sam puta dolazila i u koje kakvim rupama sedela i slušala taj divan glas!!!! ZABOGA 8O Sta je sa tvojim mozgom? A da se to neko ne lozi na Srkija? Caslave i treba da se stidis a: , mi Srdjana znamo tek 2 god i nismo pomno pratili njegovu karijeru Oprosti,SUNCE MOJE MALO,ali moraću da te razočaram... :ne: ja samo volim dobru muziku i ljude koji kad izađu na binu,znaju šta sviraju i kako sviraju!!! Quote
Galadriel Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Zanima me, da li to postoji josh jedan bend prorok ili sta vec, kad sam negde video da za novu godinu, nisam zapamtio mesto, sviraju prorok i yu grupa.... Uza mi reč iz usta! Ja sam isto danas videla da Prorock svira sa YU grupom u "Grad-u" u Zemunu!!!???? Quote
VOJVODA Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Zanima me, da li to postoji josh jedan bend prorok ili sta vec, kad sam negde video da za novu godinu, nisam zapamtio mesto, sviraju prorok i yu grupa.... Ako svi mislimo na isto, radi se o matorom, i dobrom bendu sa slicnim imenom, i malo je falilo da bude nekih sitnih komplikacija, ali zahvaljujuci dobroj volji sa obe strane ( a posebno sa Srkijeve) nesporazum je brzo izgladjen, i sve je opet divno i krasno. Ako to nije to, onda ne znam sta je bilo. Quote
icon Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Tacno je da postoji drugi bend ali ProRok i oni nemaju veze sa nama i sviraju blues in imaju preko cetiri banke. Mi sviramo u HOLIDAY-u pa ko zeli i moze nek nam se pridruzi. Poseban pozdrav za DRUGA DIREKTORA a tebi Maki svaka cast prepoznala si me! pozdrav a: a: Quote
*Silent Angel* Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Ko da je vazno ko je kada cuo za prorock..ja sam za njih cuo za proslu novu godini, prvi put ih slusao negde pocetkom leta pa sta...Definitinvo sam medju fanovima istih PS da li je tacno da ipak Prorock nece A ko prica o tome? Quote
VOJVODA Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Vazna informacija!!!!!! Sreda, 24. Prorock svira u klubu Crazy, u Svetogorskoj 18 (cini mi se da je taj broj). Nije neki rok klub, ali vazno da je Prorock tamo, i da ce biti zezanje, jer cu i ja biti tamo. Znaci, spremajte se. Quote
VOJVODA Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Jos vaznija informacija, stanovnici Muzlje i okolnih naselja su izuzetno zeljni grupe Prorock, pa ce oni svirati tamo 1. 2. i 3. januara, Muzljanci, uzivajte! Quote
Recommended Posts