Vampirka Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Videla sam ja to, samo nisam bila sigurna da li je poslednja u petak. Sad znam da jeste Quote
Dandy Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Bilo je sjajno! Ako može malo više Billy Idola sledeći put... neću se žaliti Ali hit večeri je "Na svetu postoji jedno carstvo" Meni je i dalje malo dvosmislena ona Srkijeva rečenica... Ako nije problem, neka razjasni da li je ovo poslednja svirka u Dangubi u ovoj sezoni ili ne? Quote
icon Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ne , ne decace taj avion ti nikada nece poleteti U dangubi sviramo do 7-og juna , u kugli verovatno jos jedna pocetkom juna , al to nisam siguran . Pozzzz Quote
Vampirka Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Finally, the mystery has been solved... Sada vise ne lupamo glave Pa see you all na nekoj od sledecih svirki... Quote
DOMINVS MALVS Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Do muda! Sad imamo cemu da se radujemo i tokom juna! SUPER! :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: :muzicar: Quote
Sakato Momce Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Svaka cast... Ne postoji vasa svirka koja ne valja... bas znate da razbucate masu!!! PI ES Sorry sto nisam ostao duze u petak u marshalu,zapalio sam sa ortacima... VIDIMO SE U KUGLI Quote
_NeSa_ Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Svaka cast... Ne postoji vasa svirka koja ne valja... bas znate da razbucate masu!!! To je uglavnom zbog Srdjanovog neodoljivog sharma Quote
Guest rebecca Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Meni se svidja basista! On je apsolutno najsladje stvorenje na rock sceni!!! I Srdjan je privlacan, ali ipak ne toliko! Quote
Dark Sonja Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 stvarno je bilo super! steta sto nece vise biti svirkica u Dangubi... Kuglash je ipak malo... pa, recimo skucen... Quote
Dandy Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 steta sto nece vise biti svirkica u Dangubi... Kuglash je ipak malo... pa, recimo skucen... Khm, khm... U dangubi sviramo do 7-og juna , u kugli verovatno jos jedna pocetkom juna , al to nisam siguran . Nije mi jasno zašto ste se utripovale da neće biti više svirke u Dangubi. Vidiš da čovek lepo kaže da će biti do 7-og juna. Nemojte više da unosite pometnju i paniku u narod Quote
Sakato Momce Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 NE VREDJAJ KUGLASH!!! To je najjace mesto u Beogradu!!! To mi je druga kuca... Quote
Vampirka Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Opusteno Zeko, nije rekla nista lose, samo je rekla nesto sto je delimicno tacno... Vidimo se u petak u tvojoj drugoj kuci! Quote
Vampirka Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 To delimicno je ubaceno da se Zeka ne bi uvredio zbog njegove druge kuce... A inace je stvarno skucen. Quote
Dark Sonja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 To delimicno je ubaceno da se Zeka ne bi uvredio zbog njegove druge kuce... A inace je stvarno skucen. pa, onda Zeka ima garsonjeru... Quote
Sakato Momce Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Srdjane morate da svirate Let na drugi svet od divljih jagoda i da svirate u petak!!! VIDIMO SE U KUGLI Quote
Vampirka Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Bilo bi mnogo lepo da sada u petak svirate Soldier of fortune... obradovali biste me puno. Ne znam da li ste je svirali na prosloj svirci jer nisam bila do kraja pa sad molim za sutra. Quote
Sakato Momce Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Nisu svirali .... verovatno ce svirati u kugli... tu skoro uvek sviraju Soldier of fortune Quote
Angie Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Srdjane jel može za sutra nešto od EKV-a i i i i Big in Japan, nisam vas odavno čula da to svirate..... Quote
Vampirka Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Bilo je stvarno super sinoc, sve pohvale! Ja iovako nemam primedbe na svirke. I hvala, hvala, hvala za Soldier of fortune, ispunili ste mi srce . Quote
Alucard Master Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Bilo je do jaja! Svirke u Kuglasu uvek imaju poseban smek... Zao mi je sto nema nista od Ada Huje 12 i 13, al jebiga... Vidimo se u Dangubi ako nista drugo! Quote
icon Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 E ovako , posto mi je gomila ljudi trazila da ponovo postavim tour program za naredni period , evo postavljam : 10.5. Danguba 12.5. Tabacco , Obr. ProRock + Tanja 18. i 19.5. Moto Susret , Sabac 20.5. Svadbena zurka 24.5. Danguba 1.6. Ex-centar , Mladenovac , ProRock + Tanja 2.6. Ivanjica Moto Susret 7.6. Danguba 9.6. Ada ( ispod Sente ) 15.6. Indjija Moto Susret Dovoljno za sada ! pozzz and c y a Quote
Recommended Posts