LARA CROFT Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Jao divno, svadbena zurka...al jbg u Barseloni sam tad... Srle, ko jos nastupa na moto susretu u Indjiji ? Quote
icon Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Nasam verovao da ce svadba da privuce toliko paznje Vencavaju se nasi prijatelji kojima smo svirali i rodjendansku zurku. U Indji znam samo da ce jedan dan svirati D. Jagode , a drugi Atomsko Skloniste. Mi bi trebalo da sviramo kao i prosle god sa Jagodama. pozzz Quote
BloodElfica Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 (edited) Hej, meni je svadba prva privukla paznju Ja mislim da znam jos minimum jednu osobu, koja hoce takvu svadbu (prepoznace se ta osoba sama) P.S. Ja moram da budem u Indjijiiii tada!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Edited May 7, 2007 by BloodElfica Quote
Tanyam Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Srki, super ti je publika... jeste under age, ali nema veze Poljubac za jednog malog slatkog Saleta!!! Quote
Sakato Momce Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 JAOOOO SRDJANE ZIVOT MI ZAGORCAVAS.... dosao bi na moto skup 15-tog ali mi je matura 16-tog.... ZNAM pomerite moto skup za 17-ti i 18-ti Salim se naravno!!! VIDIMO SE U DANGUBI Quote
icon Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 E pa pomerili smo moto skup Salim se zbog peppersa moto skup u Indjiji je pomeren za nedelju dana kasnije ( 22-23. 6. ) , a mi sviramo 23eg sa D. Jagodama A 16-og smo u Trebinju na Moto Skupu ! Poz and cya veceras Quote
Angie Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Ima da se stvorim tamo kako znam i umem! Nema šanse i to da propustim... Quote
Vampirka Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Super, ovo me je bas obradovalo, ne propustam... Quote
Sakato Momce Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Jaooooooo to mi reci!!! Vidimo se 95% ... matura mi je sutradan Quote
Divlji Tigar Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Jos jedna informacija 15 jun Kuglas ! Kuda bas tad, kad Divlje Jagode sviraju u SKCu. Quote
icon Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pa eto taman posle Jagoda u kuglas , otprilike after hour party :pivopije: Pozzz and cya Quote
solicitor Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 E shto je lepo bilo u Dangubi onomad ... bas sam se resetovo od piva, a i setili ste se da otpevate "Zauvjek tvoj" :rockdevil: Azra zvucala savrseno .. mada ne volim taj bend ali je zvucalo jako autenticno, svaka chast Ja od sutra na probnom radu, a ako ne zaserem nesto mozda i zauvek nadjem poso .. tako da od cetvrtaka uvece tesko da ce ista biti .... mozda nekad svrnem do kuglasha, ali ne volim to mesto .. eto tako ... Uzdravlje Quote
The_Layla Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (edited) Mislim da jagode nisu toliko slatke!!! A ProRock-cici jesu??? Edited May 22, 2007 by The_Layla Quote
Tanyam Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ma..... Prorok-cici se lepe za prste... piletina je ipak piletina zeleni (u odnosu na Divlje Jagode.... svi su piletina) Quote
The_Layla Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 u odnosu na Divlje Jagode.... svi su piletina To stoji... Ali sa muzicke strane ipak bih pre na Jagodice... ProRock-cice gledam svakog dana i super su drugari, ali znaju malo i da dosade... Quote
Vampirka Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Cemu natezanje ko je sladji? No point.... Posto je ovo tema o Prorocku stajem na njihovu stranu, a inace ne volim jagode (kao voce).... Quote
Sakato Momce Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Kako mozes jagode da ne volis (voce)??? Ti si skrenula Ljudi ne vidimo se veceras, mUCIM za kontrolni sutra ... Quote
Vampirka Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Isto kao sto neko ne voli cokoladu. Ja mogu da ih jedem, ali mi nisu medju omiljenim vocem. A moj ukus je Quote
Tanyam Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 E... kako je bilo sinoc? Porukica za Sakato Momce.... ja bih ti pomogla oko M ucenja, ali.... ne znam sta te m uci! Quote
Recommended Posts