Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nasam verovao da ce svadba da privuce toliko paznje :rolleyes: Vencavaju se nasi prijatelji kojima smo svirali i rodjendansku zurku.

U Indji znam samo da ce jedan dan svirati D. Jagode , a drugi Atomsko Skloniste. Mi bi trebalo da sviramo kao i prosle god sa Jagodama.

pozzz

Posted (edited)

Hej, meni je svadba prva privukla paznju :)

Ja mislim da znam jos minimum jednu osobu, koja hoce takvu svadbu (prepoznace se ta osoba sama) :P

P.S. Ja moram da budem u Indjijiiii tada!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

Edited by BloodElfica
Posted

JAOOOO SRDJANE ZIVOT MI ZAGORCAVAS.... dosao bi na moto skup 15-tog ali mi je matura 16-tog.... ZNAM pomerite moto skup za 17-ti i 18-ti :rolleyes:

Salim se naravno!!!

VIDIMO SE U DANGUBI :pivopije:

Posted

E pa pomerili smo moto skup :pivopije: Salim se zbog peppersa moto skup u Indjiji je pomeren za nedelju dana kasnije ( 22-23. 6. ) , a mi sviramo 23eg sa D. Jagodama :rockdevil:

A 16-og smo u Trebinju na Moto Skupu !

Poz and cya veceras :muzicar:

Posted

E shto je lepo bilo u Dangubi onomad ... bas sam se resetovo od piva, a i setili ste se da otpevate "Zauvjek tvoj" :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Azra zvucala savrseno .. mada ne volim taj bend ali je zvucalo jako autenticno, svaka chast :muzicar:

Ja od sutra na probnom radu, a ako ne zaserem nesto mozda i zauvek nadjem poso .. tako da od cetvrtaka uvece tesko da ce ista biti :udri: .... mozda nekad svrnem do kuglasha, ali ne volim to mesto .. eto tako ... Uzdravlje :pivopije:

Posted
u odnosu na Divlje Jagode.... svi su piletina

To stoji... :bigblue:

Ali sa muzicke strane ipak bih pre na Jagodice... ProRock-cice gledam svakog dana i super su drugari, ali znaju malo i da dosade... :twisted:

Posted

Cemu natezanje ko je sladji? No point....

Posto je ovo tema o Prorocku stajem na njihovu stranu, a inace ne volim jagode (kao voce).... :rolleyes: