Sakato Momce Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Srdjane jel moze sutra za mene Bed Of Nails ??? PLIIIIIZ Quote
RUBIN Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) Ljudi, sinoc jedna od najboljih 10 svirki u poslednje 4 godine!... Oprostena vam je "Ciganka" kao i Brajan Adams ;-) ...zakljuceno je na sastanku FAN KLUBA PROROCK koji je odrzan odmah nakon svirke. SVAKA CAST! Eto toliko... Edited October 5, 2007 by RUBIN Quote
Sakato Momce Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Odlicna svirka,jedna od najboljih. Samo vidite sa gazdom da sredi klimu do onog tamo cetvrtka da nas nebi iznosili iz dangube. Aj uzdravlje Quote
MarcusS Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ja samo da pohvalim nastup u St Pazovi u lokalu Liverpool. Ranije ste svirali u drugom kafiću, ne znam od kada imate novog bubnjara (moguće je i da je dosta prošlo), ali sa njim, ovo je totalno druga priča, i mnogo, mnooogo bolja, ako mogu da budem slobodan da sudim. Quote
Guest Huldra Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Sta se desava sa svirkama u Zrenjaninu i okolini? Tj. da budem preciznija u Zepellinu? Quote
icon Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Pozadrav za MarcuS-a i hvala , svaka kritika ( pozitivna i negativna) su dobrodosle, Sto se tice Zeppelina , znam sigurno da tamo vise NIKAD necemo svirati ili bar dok se ne promeni gazda , jer onakve gluposti o bendu stvarno vise ne zelim da slusam ! Zao mi je zbog nekih ljudi , ali n adam se da ce biti mesta , ako ne u Muzlji , onda u Zrenjaninu. Pozzzz and CYA Quote
Vampirka Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Nisam nesto upucena u svirke nazalost, ali vidim da Kugla vise nece biti petkom... Nadam se da cu doci uskoro, ne secam se kad sam poslednji put bila, bas mi nedostaje... Quote
icon Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Nisam nesto upucena u svirke nazalost, ali vidim da Kugla vise nece biti petkom... Nadam se da cu doci uskoro, ne secam se kad sam poslednji put bila, bas mi nedostaje... Pa kako nije petkom ? Kuglas 26-i okt PETAK , ProRock ! Tako da vidjamo se tamo , pozzz!!! Quote
Guest Huldra Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Pa,sto se tice Zrenjanina,moracete da se progurate sami jer poznajuci ljude,tesko da ce vas neko samo pozvati i jos vam i platiti! Nazalost,Zrenjaninci su mLogo cudna sorta ljudi... U svakom slucaju vidjamo se u BG-u u decembru kad se vratim iz belog sveta... Pozdrav iz hladne Norveske! Quote
Vampirka Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Pa kako nije petkom ? Kuglas 26-i okt PETAK , ProRock ! Tako da vidjamo se tamo , pozzz!!! Ups, sorry, ko zna u sta sam ja gledala Quote
Platishica Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Uh uh,jednog cetvrtka,tacnije 27. sam se tako lepo ispalila....aj sto sam ja nego i celo drustvo sam navukla da krene na svirku kad ono ni S od Svirke na vidiku.....no dobro,zato prosli cetvrtak nismo omasili!! Vec je proslo dosta od tad,znam da su utisci vec sredjeni i prokomentarisani ali ajd da i ja opet dodam,da je bilo super samo postaje neizdrzivo od guzve,zagusljivosti i dima Moraju se malo pokvariti sviraci da bi odbili malo masu...heh sala mala,samo nastavite tako,ali mogli bi malko da menjate repertoar...... sve u svemu,standardno super!!! POZ!!! Quote
Angie Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Ja bih mnoooogo wolela da chujem looking for love jel to izwodljiwo??? Quote
icon Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Looking for love ? hm , sve sto je od WS-a je izvodljivo Quote
RUBIN Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Kad je sve izvodljivo izvedite onda Still of the night! Quote
Wild Child Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Looking for love ? hm , sve sto je od WS-a je izvodljivo jel se ovaj zajebava ?? ok ja bih onda zeleo : Sweet lady Luck You 're gonna break my heart again Bad Boys Quote
Tanyam Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Al su ova danasnja deca zahtevna... ccc Pa najbolje bi bilo da Prorock postane Whitesnake tribute, mozda bi se svima udovoljilo..... hahahahaha Quote
Angie Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) Looking for love ? hm , sve sto je od WS-a je izvodljivo znam da je izwodljiwo nego jel biste hteli da swirate bwe? hm mislim da wishe necu nishta da wam trazhim preko yuma jer uwek neko ima neke primedbe!!! Edited October 16, 2007 by Angie Quote
icon Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ma ljudi zasto sve mora da se preokrene i pogresno shvati? Ja sam samo rekao da sve sto je od WS dolazi u obzir da se razmatra , ali i ne sve da se svira , jer neke pesme jednostavno tehnicki ne mozemo da izvedemo. Realno still of the night i sweet lady luck ja ne mogu da otpevam . pozzz Quote
Guest Morbidarius Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Srdjo sto mi ne rece da imate topic na forumu nego moram da te gnjavim svaki put kad te vidim?Koga treba da j...m da bi ste o5 dosli u Banatsko Novo Selo? Quote
Wild Child Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 pa dobro ako ne moze sweet lady luck moze li onda screaming for vengeance , ili all guns blazing:):) haha salim see.pozz Quote
icon Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Za B.N.Selo gnjavi Soneta , on je sad glavni i odgovorni za bendove . Pozzz Quote
BloodElfica Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Nego Srki, sto vise ne svirate Michael Jacksona? Mislim ipak je on covek legenda 20og veka, a jos kad Prorock to odradi, jednostavno atmosfercina! A? A,a,a,a,a? Quote
Guest Morbidarius Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 ok naskacu mu se po glavi jos koliko ovog vikenda! Quote
Recommended Posts