Sakato Momce Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Svaka cast za sinoc! Bas ste me iznenadili sa Bed of Nails i Be quick or be dead !!! Quote
*S_L_A_S_H* Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 ok naskacu mu se po glavi jos koliko ovog vikenda! Dzabe,kaze poskupeli su mnogo. Cimam se,samo ga smaraj,sto nas vise bude to ce pre Sone da popusti! Quote
Serendipity Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Jel mozhe u petak "Za tebe", za mene? Quote
Valkyrie Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Kada počinje u Kuglašu i do kad se svira? Quote
Wild Child Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Ko je tebe shta pitao? hahahanjaaa Quote
Sakato Momce Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 A nisi ni ti mnogo bolja Vidimo se sutra !!! Quote
icon Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Svirka u kugli pocinje oko 23h , a zavrsava se u 1:30 . Pozzz Quote
Wild Child Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Prsnutje mozga... sha bilo?sha? Quote
Sakato Momce Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Sale - Bata Trlaja "mala bara puna krokodila" Quote
Wild Child Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 daaa! mala trola puna konduktera:) Quote
Serendipity Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 sha bilo?sha? Izvini molim te Nemoj samo da pucash Vidimo se vecheras ljudi Quote
Wild Child Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 dobro ,necju da pucam,al ovo je poslednji put:) Quote
Vampirka Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Svirka sinoc je bila odlicna i jos jednom se zahvaljujem za Sweet Child, ulepsali ste mi vece Vidimo se uskoro Quote
Melody Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Srki ,gde svirate u nedelju ,ako je informacija tacna? Quote
unexpectedone Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Srki nedeljom prodaje sir i jaja na vozdovackoj pijaci!!! Quote
Melody Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ma nije problem,doci cu ja tamo da ga slusam Quote
Angie Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Swirka je bila super, narochito nakon tri nedelje ne izlazhenja... Al shta bi sa domacicom i sekinom i mojom pesmom? Quote
icon Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Srki nedeljom prodaje sir i jaja na vozdovackoj pijaci!!! Ne nedeljom , nedelja je najbolji dan da se jaja pokupe od koki nosilja , jer su tada najodmornije , a takodje i da se kravice lepo izmuzu , tako da na vozdovackoj pijaci sam u ponedeljak ( mada mi slabo sta ostane za PIJAC , jer imam par komsinica koje iste odmah razgrabe !!! ) , a bolja je Cvetkova pijaca od vozdovacke ! Srki ,gde svirate u nedelju ,ako je informacija tacna? Trebalo je da sviramo , ali necemo svirati sad u nedelju , vec u subotu 1-og dec u klubu beogradjanka plato ( bivsi stb restoran ) u samoj beogradjanci 5-i sprat ulaz iz Masarikove ! Swirka je bila super, narochito nakon tri nedelje ne izlazhenja... Al shta bi sa domacicom i sekinom i mojom pesmom? Pa malo bez domacice , bice je iduci put , a malo i bez Anya-e i nje ce biti drugi put Bar cemo sada cesce svirati u Bg-u ! Pozzz and cya Quote
Melody Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Trebalo je da sviramo , ali necemo svirati sad u nedelju , vec u subotu 1-og dec u klubu beogradjanka plato ( bivsi stb restoran ) u samoj beogradjanci 5-i sprat ulaz iz Masarikove ! Hvala na obavestenju,uzelela sam vas se,onda 1. decembra:)))) Quote
RUBIN Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Swirka je bila super, narochito nakon tri nedelje ne izlazhenja... Al shta bi sa domacicom i sekinom i mojom pesmom? Ako hoces da slusas domacicu gledaj PINK MUSIC...Alena Islamovica i ostalu druzinu...0-24h Salim se malo...ima dobrih i domacih stvari...ali...ipak... ............ Srki,veliki + za neizvodjenje domacih pesama!....Mada znam da se to nece skoro...pa ni ono tamo posle skoro...pa ni jos dalje ponoviti... Quote
Wild Child Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 celoj mojoj ekipi(svi smo se slozili)jedna od najboljih svirki bese u kuglashu pre godinu dana kad ste ceo blok picili samo purple i snake! Quote
Recommended Posts