^Suicide_Pony^ Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 (edited) meni su djavoli do jaja zbog onog debelog counselora koji preleti pola mape kad mu nabudzim mp. edit: dobro, aj sad ozbiljno, nek se javi neko ko ima sve te ekspanzije. Edited March 21, 2008 by Sixty Ton Angel
^Suicide_Pony^ Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 http://www.disciples3.ru/main_eng.htm mislim da cujem plac iz svog kucista.
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Ja sam igrao samo Disciples II i to neku Collectors Editons ili sta vec-prvi deo i ekspanzije,nazalost nisam Elem sjajna igra-najvise mi se svidja atmosfera-nekako je bas duboka i mracna a i prica je odlicna Ja sam je presao sa Legion Of The Damned Nego jeste li primetili da igra za razliku od Heroja forsira jednog ultimativnog heroja i armiju sa kojima kada prikupite dovoljno iskustva samo cistite po mapi-jednostavno ne isplati se praviti vise armija jer se time odlaze upgrade i traci dragoceni xp koji se stice u borbi
marcoman Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 (edited) koliko lose bi ovo izgledalo na 22" wide monitoru? uzmite u obzir da inace nisam previse zahtevan po pitanju grafike edit: naravno, mislim na dvojku Edited May 22, 2008 by marcoman
^Suicide_Pony^ Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Nego jeste li primetili da igra za razliku od Heroja forsira jednog ultimativnog heroja i armiju sa kojima kada prikupite dovoljno iskustva samo cistite po mapi-jednostavno ne isplati se praviti vise armija jer se time odlaze upgrade i traci dragoceni xp koji se stice u borbi naravno, isto vazi i za jedinice koje heroj vodi. u smislu da je pozeljno da odigras do kraja s jedinicama koje odaberes na pocetku. ja sam isprelazio original i rise of the elves ekspanziju sa svim rasama i zakljucio sam da je igranje s ljudima ili elfovima nekako najzanimljivije. s patuljcima je prelako i dosadno jer imaju puno xp-a i svi su ruzni, demoni (kao sto rekoh ranije) previse lice jedni na druge i ne vide se dobro kad imas maksimalan leadership, dok su undeadovi su zanimljivi od pocetka do osrednje faze razvoha ali su strasno dosadni za igranje na vecim levelima. @marcoman verujem da bi izgledalo poprilicno lose s obzirom na to da igra moze da radi na 800x600/1024x768/1280x1024. :/
Recommended Posts