Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li je neko slusao ovaj stari norveski one-man band?Ja imam samo Det Frysende Nordariket:primitivni,mizantropski,ambijentalni Black Metal u cast Majke Prirode,jedan od najboljih BM albuma koje sam slusao.Inace na ovom albumu je ucestvovao Insahn(Emperor) na vokalima u nekim pesmama.Band nije dobio odgovarajucu paznju jer se ne istice nicim drugim sem muzikom.

Posted

Slusao sam ja,taj isti album.To je nesto najprimitivnije sto sam cuo u zivotu.

Ildjarn je inace mizantrop koji je svirao bas u najranijoj postavi Emperora.

Inace,provode dane setajuci prirodom u nadi da nece sresti ljudsko bice.

• Like 1
Posted

ja sam slusao samo Forest Poetry i Ildjarn..........Forest Poetry sam cak i imao (pad se menjao).......... nisam fan......... Burzum meets Bathory, tako bi opisao oba dva albuma....... samo sto je na Ildjarn albumu uzasna produkcia...... primitivno do koske,ko da su bas u sobi za probanje snimali, a secam se da je na albumu bilo 28-30 stvari i da je preko 70minuta trajao..... pokusavao sam najmanje 20 puta da ge preslusam celog ali nema sanse.....

Posted

Slusao sam ja,taj isti album.To je nesto najprimitivnije sto sam cuo u zivotu.

Ildjarn je inace mizantrop koji je svirao bas u najranijoj postavi Emperora.

Inace,provode dane setajuci prirodom u nadi da nece sresti ljudsko bice.

Da, Ildjarn je u stvari svirao u Thou Shalt Suffer, koji i danas postoji nezavisno od Emperora, ako se ne varam. Sto se tice onoga da se nada da nece sresti nijedno ljudsko bice, tu ga delimicno i razumem. Inace, sajt mu je najjaci. Naslovna strana se sastoji iz slike i dva linka: releases i pictures.

• 2 weeks later...
Posted

sto je na Ildjarn albumu uzasna produkcia...... primitivno do koske,ko da su bas u sobi za probanje snimali, a secam se da je na albumu bilo 28-30 stvari i da je  preko 70minuta trajao..... pokusavao sam najmanje 20 puta da ge preslusam celog ali nema sanse.....

A Forest Poetry ima "kao" bolju produkciju.

Na tom albumu se cuje samo neko pucketanje. To je zaista najgore isproducirani album koji sam slusao u zivotu.

Nemam nista protiv lose produkcije u BM-u, ali ono je previse.

• 9 months later...
Guest Widow
Posted

Ja sam cula samo deo neke pesme na internetu. Hmm... interesting. icon_mrgreen.gif Zna neko gde bi mogla nabaviti album "Forest Poetry"?

• 4 months later...
Posted

Jebem li ga...

Inace,ove godine je Illdjarn izdao album Nocturnal Visions koji zvuci ocajno!Soli mi je nesto pustao - stvarno nemam nista protiv sirove produkcije,ali ono je proseravanje!Mislim,slusao sam njegov album iz '94 koji zvuci 100 puta bolje nego album iz 2004. icon_smile.gif Zajebi...

Posted

Da, on je bas sirovina, jos kad na albumu ima po 20 pesama tesko je odslusati album u celini iz prve. Imam tri njegova izdanja vec mesecima, i jos uvek nisam preslusao sve. Ali bilo bi zanimljivo cuti kakve su obrade, pogotovu ako ima zanimljivih bendova kao sto je Xasthur. icon_wink.gif

• 1 year later...
Posted

Skoro sam ga prvi put slusao. Mnogo sirovo za moj ukus, ono nisu bubnjevi - onaj lik udara po stolicama, gitara rija dva rifa a sve je verovatno snimao na mobilnom.

Posted (edited)

ima link za citav album i jos mnogo albuma drugih ug metal bendova, pa nadji ga, imas vise stranica : klikni OVDE

idi na Audiofile

Inace, sto se tice Iljdjarna, moj drug ga obozava, ja ne nesto preterano. On namerno skrsava zvuk svim raznim sranjima, a ja bas nisam ljubitelj toga.

Edited by Heavy jerk
Posted

Stvarno je mnogo dobar sajt.

Ildjarn jebe keve..sirovo i surovo!

pitam se kako uspevaju da nameste tako losu produkciju..treba to znati. icon_smile.gif

ko sto neko rece, ko da je snimao na mobilnom. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 1 month later...
Posted

Dobar potpis,ta Fenrizova izjava je legendarna.

A sto se tice Ildjarna,pokusaj da album slusa u delovima,mene smori kad slusam odjednom ceo.Ali,otvarac ove teme je najveci fan Ildjarna pivopije.gificon_rockdevil.gif