Thabbas Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Da li je neko slusao ovaj stari norveski one-man band?Ja imam samo Det Frysende Nordariket:primitivni,mizantropski,ambijentalni Black Metal u cast Majke Prirode,jedan od najboljih BM albuma koje sam slusao.Inace na ovom albumu je ucestvovao Insahn(Emperor) na vokalima u nekim pesmama.Band nije dobio odgovarajucu paznju jer se ne istice nicim drugim sem muzikom. Quote
Grobodan Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Slusao sam ja,taj isti album.To je nesto najprimitivnije sto sam cuo u zivotu. Ildjarn je inace mizantrop koji je svirao bas u najranijoj postavi Emperora. Inace,provode dane setajuci prirodom u nadi da nece sresti ljudsko bice. 1 Quote
moon_dust Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 ja sam slusao samo Forest Poetry i Ildjarn..........Forest Poetry sam cak i imao (pad se menjao).......... nisam fan......... Burzum meets Bathory, tako bi opisao oba dva albuma....... samo sto je na Ildjarn albumu uzasna produkcia...... primitivno do koske,ko da su bas u sobi za probanje snimali, a secam se da je na albumu bilo 28-30 stvari i da je preko 70minuta trajao..... pokusavao sam najmanje 20 puta da ge preslusam celog ali nema sanse..... Quote
WS Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Slusao sam ja,taj isti album.To je nesto najprimitivnije sto sam cuo u zivotu.Ildjarn je inace mizantrop koji je svirao bas u najranijoj postavi Emperora. Inace,provode dane setajuci prirodom u nadi da nece sresti ljudsko bice. Da, Ildjarn je u stvari svirao u Thou Shalt Suffer, koji i danas postoji nezavisno od Emperora, ako se ne varam. Sto se tice onoga da se nada da nece sresti nijedno ljudsko bice, tu ga delimicno i razumem. Inace, sajt mu je najjaci. Naslovna strana se sastoji iz slike i dva linka: releases i pictures. Quote
Tormentor Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 sto je na Ildjarn albumu uzasna produkcia...... primitivno do koske,ko da su bas u sobi za probanje snimali, a secam se da je na albumu bilo 28-30 stvari i da je preko 70minuta trajao..... pokusavao sam najmanje 20 puta da ge preslusam celog ali nema sanse..... A Forest Poetry ima "kao" bolju produkciju. Na tom albumu se cuje samo neko pucketanje. To je zaista najgore isproducirani album koji sam slusao u zivotu. Nemam nista protiv lose produkcije u BM-u, ali ono je previse. Quote
Guest Widow Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Ja sam cula samo deo neke pesme na internetu. Hmm... interesting. Zna neko gde bi mogla nabaviti album "Forest Poetry"? Quote
Frankenchrist Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Moze li mi neko reci nesto vise o ILDJARN Tribute albumu? Slucajno sam video na netu, neki distro prodaje taj CD, ali ne pise nista o njemu. Quote
Grobodan Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Video sam i ja to,mislim da je neki split,ali ne mogu da se setim koji su bendovi na njemu. Quote
Frankenchrist Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Ja znam da se na tom izdaju nalazi Xasthur, ime drugog benda koje sam procitao sam zaboravio, ali su posle njegovog naziva stajale tri tacke, sto znaci da sigurno ima jos bendova. Quote
Grobodan Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Jebem li ga... Inace,ove godine je Illdjarn izdao album Nocturnal Visions koji zvuci ocajno!Soli mi je nesto pustao - stvarno nemam nista protiv sirove produkcije,ali ono je proseravanje!Mislim,slusao sam njegov album iz '94 koji zvuci 100 puta bolje nego album iz 2004. Zajebi... Quote
Frankenchrist Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Da, on je bas sirovina, jos kad na albumu ima po 20 pesama tesko je odslusati album u celini iz prve. Imam tri njegova izdanja vec mesecima, i jos uvek nisam preslusao sve. Ali bilo bi zanimljivo cuti kakve su obrade, pogotovu ako ima zanimljivih bendova kao sto je Xasthur. Quote
Grobodan Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 da izvadimo malo temu o najsirovijem bendu koji je ikada postojao Projekat vise ne postoji RIP Quote
militant Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Skoro sam ga prvi put slusao. Mnogo sirovo za moj ukus, ono nisu bubnjevi - onaj lik udara po stolicama, gitara rija dva rifa a sve je verovatno snimao na mobilnom. Quote
Novaliis Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Nadjoh neke tri pesme, Dark December, Away eith the Dawn i Blazing Eye. Mislim da produkcija ne moze biti prljavija/sirovija. Quote
Џрк Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 (edited) ima link za citav album i jos mnogo albuma drugih ug metal bendova, pa nadji ga, imas vise stranica : klikni OVDE idi na Audiofile Inace, sto se tice Iljdjarna, moj drug ga obozava, ja ne nesto preterano. On namerno skrsava zvuk svim raznim sranjima, a ja bas nisam ljubitelj toga. Edited May 17, 2006 by Heavy jerk Quote
Novaliis Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Hvala za link..sad cu da ga pregledam.vidim to je neki forum. Quote
Џрк Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 ima mnoooog linkova za download. Inace, to je anus, ja mislim jedan od prvih metal sajtova. Quote
Grobodan Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Anus je legendaran sajt,Ray je jedan od najjacih likova umesanih u metal Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Stvarno je mnogo dobar sajt. Ildjarn jebe keve..sirovo i surovo! pitam se kako uspevaju da nameste tako losu produkciju..treba to znati. ko sto neko rece, ko da je snimao na mobilnom. Quote
militant Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Mozda se potrudim ovih dana da skontam Forest Poetry. Quote
Grobodan Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Dobar potpis,ta Fenrizova izjava je legendarna. A sto se tice Ildjarna,pokusaj da album slusa u delovima,mene smori kad slusam odjednom ceo.Ali,otvarac ove teme je najveci fan Ildjarna Quote
Recommended Posts