HUMAN Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 Hehe tek sad vidim da se na vrhu stranice pisalo o tom certu. 1 hour ago, Chicken Little 420 said: jel bese i pungent stench bio pred premalo ljudi? Ako misliš na onaj iz 2005-6 na akademiji, da bio sam, i bilo je baš malo ljudi, dvadesetak, bili beše tad i neki jako smešni novosadjani, ako me pamćenje ne vara, mnogo davno beše.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 4 hours ago, HUMAN said: Jel to onda kada je i Benediction bio prvi put, mislim da je 91. il 92. u pitanju Koji to kult bio jbt. ja tad nisam ni znao za te bendove hahahaa.. Ne znam kad su svirali, neko rece 90-ih. Do izlaska Signs of the Decline ni ja nisam znao za njih, tek kad je izasao sam sa pijaca nabavio piratsku kasetu, urnisala se kaseta od slusanja. 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 91. proverena informacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 3 hours ago, HUMAN said: Hehe tek sad vidim da se na vrhu stranice pisalo o tom certu. Ako misliš na onaj iz 2005-6 na akademiji, da bio sam, i bilo je baš malo ljudi, dvadesetak, bili beše tad i neki jako smešni novosadjani, ako me pamćenje ne vara, mnogo davno beše.. To je bio koncert organizovan u poslednji čas, pošto ih je neko ispalio za neki datum pa su neplanski dobili slobodan dan i onda po principu, daj šta daš. Bez reklame, koncert najavljen mozda 7-8 dana pred početak, jos bio ponedeljak. Nisam mogao da dodjem i to mi je baš žao. Mislim da je bilo u vrh glave 50 ljudi. Organizovao Rakic Awaken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 Da li se zna neki odredjeniji datum kada su svirali? Isto me zanima i za Sacred Raich . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 za Sacred Reich nađoh ovo: 02/10/1990; Concert at SKC, Belgrade, Yugoslavia. with Atrophy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 To je bese trebalo sa Sepulturom da bude, ali oni ne dodjose? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assassin68 Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 5 hours ago, Talvi said: za Sacred Reich nađoh ovo: 02/10/1990; Concert at SKC, Belgrade, Yugoslavia. with Atrophy I bio je odlican koncert ali o tome bi trebalo vise na temi za thrash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted July 12, 2019 Report Share Posted July 12, 2019 Sepultura je tada bila u studiju i radila na "Arise" albumu, a u novembru su krenuli na američku turneju sa Sadus i Obituary. Gloria im je tada već bila menadžer. Zanimljivo da Hard Metal nije pisao o ovim koncertima, oni su tada izlazili, Pop Rock je negde u ovom periodu prestao da izlazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 12, 2019 Report Share Posted July 12, 2019 Ubrzo potom je Zvonimir Boban udario milicionera i raspala se SFRJ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 31 Report Share Posted July 31 Malo da podignemo temu 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 1 Report Share Posted August 1 (edited) On 7/11/2019 at 8:50 AM, Bernard Panasonik said: Da li se zna neki odredjeniji datum kada su svirali? Isto me zanima i za Sacred Raich . Uspeo sam da saznam: Benediction/Massacra May 20, 1991, Dom Omladine Ipak ne: Just got an update for you. I asked Chris Palengat about this. They were on tour yes but the 20th of May 1991 this gig was cancelled. They played in Belgrad the 21th of may. Edited August 1 by Chicken Little 420 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted August 2 Report Share Posted August 2 Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 2 Report Share Posted August 2 Chris mentioned that they should have played at Maribor and because it was cancelled, then on Belgrade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoraki Posted August 2 Report Share Posted August 2 Moj ortak je organizovao taj koncert, jeste bila neka predgrupa al se ja uopšte ne sećam da je bila massacra, samo benediction pamtim...takođe ih je ispalio za pare, nikad nisu plaćeni, jedva je skupio kintu da ih odvede u kafanu da jedu. Mislim da je takođe taj dan bio derbi ili tako nešto pa je i to negde uticalo na posetu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts