Sisus Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Hellhammer je najbolji, Frost je najbrzi Al si sad lupio i ostao ziv. A sto se Inferna tice, mislim da je on izasao iz granica black metala. Quote
Маузер Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Pa sto se tice BM bubnjanja ja mislim da je tu najvazniji blastbeat kojeg on ima na krnjka! A ima fantasticne prelaze. UBIJA VOLA!! Quote
Sisus Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Upravo blast beat koji on u zadnje vreme koristi, nije karakteristican za bm. Tipican dm blast beat. Quote
Svart Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Al si sad lupio i ostao ziv. Jel imas neki smisleniji komentar ?? Meni je Hellhammer najbolji a ti kako oces Quote
Sisus Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 To sto ti je najbolji, to je u redu, to je subjektivna stvar. Ali da je Frost najbrzi, to je vec objektivna stvar, koja, na zalost, nije tacna. Quote
Josif Visarionovič Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 infernal war ima brzog bubnjara.ne svidja mi se muzika ali vidi se da lik zna znanje i bubnjar nemackog black/death benda immortal rites Quote
Svart Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 To sto ti je najbolji, to je u redu, to je subjektivna stvar. Ali da je Frost najbrzi, to je vec objektivna stvar, koja, na zalost, nije tacna. Ma u redu je... a i to je tesko utvrditi ko je bas najbrzi... ako znas javi pa da cujem Quote
Sisus Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Nije to tesko utvrditi, samo tesko bi bilo nagovovoriti ih da se takmice. Quote
oʞɾoƃ Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Koliko Frost ima bps-a? Koliko hoćeš Meni je Frost omiljeni ne zbog brzine, već kako je upotrebljava. Može da drži blast 7 minuta (1349 - Celestial Deconstruction), a može da odradi i prosto genijalne deonice, bez akcenta na brzinu (Satyricon - To The Mountains). Quote
Sisus Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Koliko Frost ima bps-a? Mislis bpm-a? To se moze izmeriti u pesmi, ali sumnjam da svira u pesmama svojom maksimalnom brzinom. Retko koji bubnjar svira u pesmama svoj maksimum. Quote
Talvi Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Koliko Frost ima bps-a? Imaju onu obradu Sarcofago-a: "INRI (at 251 bpm)", sto ce reci da se ponosi tom brzinom. Quote
Sandman Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Prochitao sam da im je Slaves Shall Serve oko 280 bpm. Quote
oʞɾoƃ Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Prochitao sam da im je Slaves Shall Serve oko 280 bpm. Prvo, to je Behemoth, drugo, Slaves Shall Serve je brza samo u pojedinim deonicama Quote
Sisus Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Koliko ja mogu da primetim, vama je brzina samo brzina ruku. Sta sa nogama? Quote
Josif Visarionovič Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Clanovi Satyricona krisom sviraju u Behemothu Mada sto jes' jes' Inferno dobro przi bubnjeve ali on bi trebao da konkurise za dm bubnjara. A Celestial Deconstruction ne da jebe mame nego,uf moram sad da iskopam sa diskova da preslusam Quote
oʞɾoƃ Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Koliko ja mogu da primetim, vama je brzina samo brzina ruku. Sta sa nogama? Noge mnogo više cenim kod bubnjara. (nemoj neko pogrešno da shvati ) Lako je lupati rukama izuzetno brzo, to mogu i ja, ali lupati nogama onako brzo, i to imati kontrolu nad njima poput metronoma - to je umeće. Quote
Маузер Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 (edited) A Frost jos ne koristi trigere, sto vecina bubnjara koristi. Edited May 19, 2008 by Grishnackh Quote
Sisus Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Noge mnogo više cenim kod bubnjara. Onako dlakave? A Frost jos ne koristi trigere, sto vecina bubnjara koristi. Mislim da je i on u zadnje vreme poceo da ih koristi. Quote
Маузер Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Aiiiiii!!!!! Nisam jos cuo njegove bubnjeve sa trigovima. Nema ih u Satyriconu, a u 1349 ne znam. Quote
Sisus Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Pa jos odavno sam citao njegov intervju u kojem je rekao da je poceo uzivo da koristi trigere na basevima. A sto se studija tice, ni tu nije pravi zvuk bubnja koji svira. Ili je triger ili sound replacement. Sto se baseva tice. Quote
Recommended Posts