AstralliS Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Svirao jednom rukom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ma zubima je svirao,poznajem coveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 ja kazem sta sam video,ne tvrdim da je tako. Video si da je udario 7000 puta, ali ne tvrdis da je udario 7000 puta? Zato sam te i pitao jel imas koju nulu viska. 7000 je ipak malo mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Jel si sam izbrojao tih 7000 u minuti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 jest' ipak je bilo 770,nisam dobro gledao sad sam nasao na disku.los je jako snimak. vi koji podjebavate mozete da mi popusite kurac,lako je preko tastature podsmevati se na ulici sljaga i trk kod mamice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ajde brate shta se ljutish odma malo shale nije na odmet. Ok 770 je vec realno,ali svakako pakleno brzo,svaka njemu chast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 uz pomoc likova iz kvarta, moguce je izgurat tih 7000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Gotivim Hellhammera a dal je najbolji nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 NICK BARKER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desecrator Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Po čemu je Fenriz jbt najbolji bubnjar? Frost, pa Hellhammer, pa eventualno svi ostali... A gdje piše da su najbrši bubnjari najbolji? Osim toga ja ne gledam kod fenriza tehnikalije, nego jednosatvno taj ritam u bleku kojeg je on izmislio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Aggronor Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Gotivim Hellhammera a dal je najbolji nisam siguran straobalan posao je odradio u Lock Up-u... al po meni je proskriptor iz absu-a.....definitivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Frost, Dominator , Matte Modin i Emil Dragutinovic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 straobalan posao je odradio u Lock Up-u... WHAT?! Hellhammer u Lock Up-u?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Aggronor Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 jbga pogresan kvout......mislio sam na barkera..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Onda ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Sjajan posao je odradio gde god svirao, prosto, bubnjevi su mu brzi, zestoki, zanimljivi i raznoliki, kao da svira za sebe...prosto neverovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 bez dileme, Hellhammer. dobro mu je i ime, potpuno mu pristaje Isto tako, bubnjar na DsO-FAS je nenormalan, kakvo razbijanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Objektivno, Hellhammer je najbolji, ali je meni Frost ipak drazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Objektivno - ne postoji najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Objektivno, Hellhammer je najbolji, ali je meni Frost ipak drazi. Tačno. Objektivno - ne postoji najbolji. I ovo je tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Hellhammer je vrhunski tehnicar, ali i zna pravovremeno da upotrijebi odgovarajuci ritam. Kad uz to jos dodamo da je covjek clan te prve ekipe koja je pokrenula BM, i da je zasigurno prosao kroz dosta toga, bez sumnje se moze proglasiti legendom i najboljim bubnjarem u tim vodama. Stoji da ima bubnjara koji su tehnicki na istom nivou, ali Hellhammera njegov stil i harizma uzdizu na tron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Sve to sto ti pricas je u redu, ali je to i dalje tvoje subjektivno misljenje. Ne postoji kriterijum objektivnosti po kojem bi neko bio najbolji. O tome se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Da, ovo je u sustini sve subjektivno, Hellhammer jeste legenda, ali to ne mora da znaci i da je najbolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Hm pa tak i meni dvoumim se izmedju Forst-a i Hellhammera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 3)Fenriz se definitivno pokazao na A BLAZE IN THE NORTHERN SKY iako se redovno upisavam od smeha kada slusam taj album.Definitivno sam uveren da je ovaj tip Velzevuvov posinak-licno-majke mi... 2)Auuu...Frost na Nemesisu i u 1349,drago mi je sto bubnjevi nemaju osecanja...video sam ovog cara na nekoliko klipova na you tube-u...izraz lica...mora da mu je neko kontra cinelom pobio citavu porodicu....Deda Mraz-OLD SCHOOL SHIT! 1)Hellhammer na Grand Declaration-u-vidi se da covek voli jazz...jazz...prava muzika za jedno odojce Nordijske tame! SNOOOOOOOGENS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts