Josif Visarionovič Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ja ne idem nigde preko leta,skidam ziku sa interneta pijem i uzivam.mada kad odem na fax necu imati mnogo vremena za muziku Quote
Craft Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 (edited) Alo, vracajte se na temu o bubnjarima... Elem, Vyl iz Keep Of Kalessin se ozbiljno probija u prvu ligu bubnjara i vec dise za vrat Hellhammer-u, Frost-u i Barker-u... Edited July 6, 2006 by Craft Quote
Wolflord Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 U dimmu postao mnogo komercijalan uvodjenjem industrial zvuka Batice ne uvodi on industrial zvuk! Quote
Josif Visarionovič Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 haha pa nece da svira lonce dok ostali sviraju imaju prvoklasne instrumente.sve je to celina Quote
Wolflord Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 haha pa nece da svira lonce dok ostali sviraju imaju prvoklasne instrumente.sve je to celina Koji ti je?Industrijal zvuk se ne dobija preko bubnjeva!Nego preko semplova i ostalih sranja.Njihove gitare ne zvuce kao industrijal, niti bilo sta ostalo.Dobro, poneka pesmica... Quote
Josif Visarionovič Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 kao celina to tako zvuci,ne zvuce bubnjevi kod svakog benda isto.neki malo ostrije,neki su zatupljeni,sve zavisi i od kvaliteta i od proizvodjaca. Quote
Josif Visarionovič Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 pa zato dimmu tako i zvuci kako zvuci na PEM i DCA Quote
Wolflord Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 kao celina to tako zvuci,ne zvuce bubnjevi kod svakog benda isto.neki malo ostrije,neki su zatupljeni,sve zavisi i od kvaliteta i od proizvodjaca. Nije do kvaliteta sigurno, imaju oni para za bubnjeve! Fora ti je u tome kakva je kozha kod bubnjeva, koliko je velik dobos, prelazi, bas bubanj i ostalo! Svako ima svoj "trip" bubnjeva, kako ih podesavaju.Nije bas kao sto ti kazes,da je do kvaliteta ali prozvodjac jeste bitan. Quote
Novaliis Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Moj favorit je Trym..mada ne vidim svrhu ove teme. Quote
Josif Visarionovič Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 varg samo iskopava neke likove,zato je troo Quote
Wolflord Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Moj favorit je Trym..mada ne vidim svrhu ove teme. Ma vazno da se chuka po tastaturi! E ajmo malo da pricamo o Marduk-u(na toj temi naravno, ne ovde) Quote
Sisus Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Nije do kvaliteta sigurno, imaju oni para za bubnjeve! Fora ti je u tome kakva je kozha kod bubnjeva, koliko je velik dobos, prelazi, bas bubanj i ostalo! Svako ima svoj "trip" bubnjeva, kako ih podesavaju.Nije bas kao sto ti kazes,da je do kvaliteta ali prozvodjac jeste bitan. Kod Bakera to nista nema nikakve veze posto mu je ceo bubanj trigerovan. Quote
Josif Visarionovič Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Meni se on vise svidjao u cradle,tamo bubnjevi nisu toliko zaostreni i ne rezu.Kod borgira su bas izrazeni,nekako se oni najjace cuju,na PEM se bas isticu Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Ma vrh svih vrhova je definitivno Proscriptor, sve je perfektno objasnjeno na albumu Tara(ABSU). Naravno da su Trym, Hellhammer, Frost, Fenriz, Barker.... kultni bubnjari, ali ima i novih anonimnih likova koji lome set bubnjeva po pesmi, npr. bubnjar Infernal War-a i Thunderbolt-a! Quote
Josif Visarionovič Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 nije fora ko ce brze da ih polomi vec ko ima bolju tehniku,talenat za kompleksne delove,ne moze sve svako da svira.i ja bi mojim ortacima bio uzor kad bi svaki drugi dan kupovao nov dobos i bas bubanj Quote
Господин Граул Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Ezgel Mikelson - Borknagar , Cynic Quote
Wolflord Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Kod Bakera to nista nema nikakve veze posto mu je ceo bubanj trigerovan. Brate nisam ja bubnjar ali razumum se pomalo,mada nemam pojma sta je to "trigerovan".Samo sam hteo coveku da kazem da nije sigurno do kvaliteta bubnjeva. Btw. Jesi li ti iz Posmrtne Liturgije???? Quote
Sisus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Kod borgira su bas izrazeni,nekako se oni najjace cuju,na PEM se bas isticu Jedan od razloga zbog kojih je dobio nogu. Quote
Josif Visarionovič Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Pa nije on na tome insistirao,da bude takav zvuk bubnjeva.Da je do toga onda bi se DB raspao Quote
Recommended Posts