Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da da, cim bend nauci svirati i snimi kvalitetan album sa dobrim zvukom to vise nije dovoljno trve.

Nego, rijec je o bubnjarima. Moj glas ide za gospodina Jana Axela von Blomberga. Cova je stvarno nevjerovatan. u svakom bedu sa kojime je radio zvuci drugacije. Nikad ne bi rekao da svira isti lik. E, to je muzicar.

Posted
jebiga,ipak je jadno zvucalo.to nije black metal,bar ja puritaniju i death cult ne smatram black metalom.naravno ima elemenata ali i mnogo drugih primesa i nervira me.EDT je najbolji album.Spellbound...

A cradle je kao black metal?????Pfffffff!!!!!!! icon_razz.gif Pozeri! icon_da.gif

Posted

To kazes samo zato sto si na strani Dimmu-a...totalno bezveze...a i nije bitno da li su black...

Cak i na spotu od Mourning Palace pise Cradle of FIlth u pozadini cisto da se vidi ko je tatica....

Posted

Od dimmu jedini black metal je EDT,cradle ima vise black albuma.principle,dusk,cruelty,midian,unvoking the unclean,total fucking darkness,erotic pleasure pa i bitter suites.Puritaniu ne smatram za black,death cult jos manje,stormblast mi se iskreno ne svidja a onaj godless savage je prilicno jadan.Za mene ce cradle uvek biti broj 1,poceli su pre dimmu i to dosta,bolji su u tom poslu,paul allender moze da uci silenoza i galdera kako se svira.

Posted
pa ako cemo o cinjenicama ko sta gde cradle je ispred borgira i to mnogo...

Zato je Barker razbio Deniju nos i otisao u Dimmu Borgir.